Final Kick

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,858 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Sadece ceza sahasını kapsayan bu oyun, ister kaleci olun ister golcü, en iyi penaltı oyunlarından biri olmaya aday. Final Kick, maçların ilk yarısında aklınıza gelen ilk şey olacak.

Basit ama eğlenceli bir oyunun peşindeyseniz ve aradığınız oyunun futbol ile ilgili olmasını istiyorsanız Final Kick aradığınız şey olabilir. Final Kick, tamamen penaltı atışları üzerine yoğunlaşan bir oyun. Dünya Kupası maçlarını izlerken ilk yarı mı bitti? Açın ve oynayın! Doğru ambiyansla iyi bir oyun deneyimini garanti ediyorum.

Oyunda yapmanız gereken şey ya gol atmak, ya da kaleci olarak topu kurtarmak. Penaltı noktasından kaleye kadar uzanan bu oyunda kısıtlı alan olabildiğince verimli bir şekilde kullanılmış. Parmağınızı ekranda sürükleyerek şut çekebiliyorsunuz ve çizmiş olduğunuz hattan falso verip sürükleme hızına göre de sert şut atabiliyorsunuz. Tabii fazla sert vuruncu top kontolüünü kaybedip topu dışarıya atma ihtimalinizi göz ardı etmeyelim. Kaleciyken hemen hemen aynı olan hareket dinamiklerinde zamanlama da çok önem kazanıyor. Ne de olsa topa vurulmadan zıplamak istemezsiniz.

Final Kick size tek kişilik bir turnuva modu sunduğu gibi, başka oyuncularla gerçek zamanlı kapışmanız da mümkün. Bunun için Facebook arkadaşlarınızı da oyuna davet edebiliyorsunuz. Tamamen orjinal olan oyuncuların hiçbiri bildiğimiz orjinal isimler olmasa da kendi isminizle başkalarına karşı çarpışmak ayrı bir zevk. Oyun içinde turnuva maçlarını sınırlı oynama hakkınız var. Devamı için önerilen reklam videolarını izlemeniz gerekiyor. Bu bağlamda reklam sistemi başarılı bir şekilde entegre olmuş.

Öte yandan oynadığınız ve kazandığınız her penaltıdan tecrübe puanlarıyla çıkıp rütbenizi yükseltiyorsunuz. Bu sayese online oynayanlar arasında dişinize göre rakip bulmanız kolaylaşıyor. Genel anlamda bakacak olursak, Dünya Kupası eşliğinde mobil cihazınızda eğlenceli bir oyun arıyorsanız, Final Kick tam size göre bir oyun.

Alper Çetiner

Final Kick

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
729 TOPLAM İNDİRME
63.4 MB DOSYA BOYUTU

Sadece ceza sahasını kapsayan bu oyun, ister kaleci olun ister golcü, en iyi penaltı oyunlarından biri olmaya aday. Final Kick, maçların ilk yarısında aklınıza gelen ilk şey olacak.

Aradığınız oyun basit ama eğlenceli mi olmalı? Peki futboldan hoşlanıyor musunuz? O zaman size Final Kick'i öneriyorum. Tamamiyle penaltı atışlarına odaklanmış olan Final Kick özellikle de Dünya Kupasına yaklaşmışken ilk yarıdan sonra delice oynanabilecek bir oyun izlenimini yaratıyor.

Final Kick'te göreviniz ya gol atmak ya da kaleci olarak topu yakalamak. Sadece ceza alanında penaltı atışlarıyla oynan bu oyunda kullanılan sınırlı alan bizlere maksimum yaratıcık ve verimle sunulmuş. Örneğin, topa şut çekerken hareketi parmağı ekran üzerinde sürükleyerek gerçekleştiriyorsunuz ve bu esnada çizdiğiniz hat ile falso verme imkanınız da varken hareketinizin hızına göre de sert şut çekmiş oluyorsunuz. Fazla sert ve kontrolsüz giden topların kale dışında her yere gitme ihtimalinden de söz etmeden devam etmeyelim. Kaleci olarak oynadığınızda ise yine parmak ile sürükleme eşliğinde sıçramaları gerçekleştiriyorsunuz. Burada da zamanlama çok önemli. İyi bir zamanlama ile topu yakalamanız gerçekten mümkün.

Final Kick'te tek kişilik bir turnuva modu varken online olarak gerçek zamanlı rakiplerle oynamanız mümkün. Tek kişilik turnuvada oyun oynama hakkınız sınırlıyken daha fazla maç için size önerilen reklam videolarını izlemeniz gerekiyor. Oyun içi reklam standartları için oldukça adil olan bu sistem fazla göze batmıyor. Diğer oyuncularla kapışma faslına geçecek olursak, Facebook arkadaşlarınızı da oyuna davet etmeniz mümkün. Oynadığınız maçlardan aldığınız zaferlerle rütbeniz yükseliyorken rakiplerinizi de rütbeleri sayesinde daha akıllı bir şekilde seçip çekişmeli bir oyun oynayabiliyorsunuz.

Kısaca toparlarsak özellikle de Dünya Kupası ile paralel bir futbol çılgınlığı yaşanırken Final Kick'i bir futbol tutkunu olarak kesinlikle denemelisiniz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Final Kick VR

    Final Kick VR, sanal gerçeklik gözlüğüyle oynayabileceğiniz ücretsiz futbol oyunu.
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Flick Shoot 2 APK

    Flick Shoot 2 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir serbest vuruş (free kick) oyunu. Şut çekme oyunu internetsiz ve internetli oynanabiliyor.
  • Perfect Kick!

    Perfect Kick!, çevrimiçi olarak oynanabilen bir futbol ve şut atma oyunu.
  • Soccer Kick

    Ne kadar sert şut çekebilirsiniz?
  • Perfect Kick 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • Flick Kick Field Goal Kickoff

    Amerikan futbol oyunu oynayacağız.
  • Mobile Kick

    Mobile Kick mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur