Finger Slayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
565 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Finger Slayer, harika zamanlamalar yaparak ilerleyebileceğiniz bir refleks - beceri oyunu.

Finger Slayer, parmağımızı giyotine yatırarak reflekslerimizin ne kadar iyi olduğunu ölçen bir beceri oyunu ve Google Chrome tarayıcısı üzerinden ücretsiz indirip oynamaya başlayabiliyoruz. Sadece tek başımıza oynayabildiğimiz ve yüksek puan kazanmaktan başka hiçbir amacımızın olmadığı ciddi anlamda odaklanma ve el çabukluğu gerektiriyor.

Parmağımızı giyotine koydurarak ne kadar hızlı tepki vereceğimizi ölçen oyun oynanış olarak oldukça basit görünmesine karşın çok zor. Tek yapmamız gereken parmağımızı giyotine yerleştirmek ve geri sayımı beklemek. Geri sayım sona erdikten sonra birkaç saniye içerisinde bıçak bırakılıyor. Birkaç saniyedede dedim çünkü bıçağın bırakılma zamanı belirsiz. Bazen geri sayımın bitmesiyle parmağımızın parçalara ayrılması saniyeleri almazken, bazen de her an kesilecek endişesiyle beklememiz gerekiyor.

Oyunun tarayıcı sürümünde iki farklı moda yer verilmiş. Klasiği seçersek tek bir giyotin dolayısıyla tek bir keskin bıçak altına koyuyoruz parmağımızı. Diğer modu seçersek kolay ve zor olmak üzere iki seçenek karşımıza çıkıyor. Kolayda giyotin bıçakları tek tek parmağımıza bırakılıyor. Zorda aynı anda birden fazla giyotin bıçağı parmağımızı kesebiliyor. Zorun gerçekten zor olduğunu söyleyebilirim.

Tarayıcı üzerinden oynanan refleks oyunlarına sıcak bakıyorsanız Finger Slayer hoşunuza gidecektir. Uzun süreli oynamada sıkıyor ancak kafa boşaltmak, zaman öldürmek için çok iyi bir seçim diyebilirim.

Erkan Calp

Finger Slayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Finger Slayer, Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış boş zamanlar için ideal bir refleks oyunu.

Finger Slayer (Parmak Katili), odaklanma ve harika refleks gerektiren eğlenceli bir Android oyunu. Tablet ve telefonumuza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz ve cihazımızda fazla yer kaplamayan beceri oyununda parmağımızı giyotin bıçağından kaçırmaya çalışıyoruz.

Reflekslerimizi ölçen harika bir oyun olan Finger Slayer’da parmağımızı giyotin çemberinde buluyor ve ne olduğunu anlamadan geri sayım başlıyor. 3, 2, 1’in ardından giyotin bıçağının düşmesini bekliyoruz. Bıçak anında düşebildiği gibi uzun bir süre sonra da düşebiliyor. Ekrana iyice odaklanma oldukça önemli. Zira en ufak dalgınlığımızda yarım parmakla kalıyoruz ve kanlar fışkırmaya başlıyor. Öte yandan parmağımızı erken çektiğimizde oyundan diskalifiye ediliyoruz.

Flaş oyunların tadında görsellerle bizleri karşılayan oyunda klasik giyotin haricinde üç ufak giyotin bıçağından kaçmamız gereken oldukça zorlu hayatta kalma modu da yer alıyor ki bu modu kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Finger Slayer da her beceri oyunu gibi puan toplama ve en iyiler listesine girme üzerine kurulu. Puan kazanmak için tek yapmamız gereken parmağımızı giyotin bıçağının üzerinde bekletmek. Parmağımızı ne kadar uzun süre tutarsak puanımız o kadar yükseliyor.

Erkan Calp

Finger Slayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Finger Slayer, ne kadar hızlı olduğumuzu ölçen eğlenceli bir oyun ve hem iPhone hem de iPad'lerde oynanabiliyor.

Finger Slayer Türkçe adıyla Parmak Katili, iPhone ve iPad’inizde tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz reaksiyon oyunu. Parmağınızın ne kadar hızlı olduğunu ölçmek için deneyebileceğiniz en iyi oyunlardan biri.

Tamamen reflekslerimizi ölçmek için tasarlanmış oyunda parmağımızı giyotin çemberine sokuyor ve geri sayımın başlamasını bekliyorsunuz. Geri sayım sona erdiğinde ekrana kilitlenme süreniz de başlıyor. Çünkü giyotin bıçağı herhangi bir zamanda bırakılabiliyor. Bu, bazen geri sayımdan hemen sonra olabildiği gibi bazen de hiç beklemediğiniz bir anda bıçak indirilmiş oluyor. Sonrasında beklendiği üzere parmağınızın yarısı yok ve ortalık kan gölüne dönüyor. Bu noktada parmağınızı erken çekip kurtulacağınızı düşünebilirsiniz ancak kurallar gereği bunu yapmanız mümkün değil.

Orta kalitede görseller sunan oyunda sıkıcılığı azaltmak için farklı modlar konulmuş. Testere modundan üçlü giyotin bıçağı moduna kadar çok seçenek var ve de her modda mekan değişiyor. Bazen kara şövalyelerle dolu bir şatoyu, bazen bir tapınağı, bazen de bir çiftliği ziyaret ediyoruz. Oyunda değişen tek şey mekanlar değil. Parmaklarımız da değişiyor. Süper kahramanlarla süslenmiş parmaklarla da karşılaşıyoruz.

Boş zamanlarda kafa yormadan, fazla sinir olmadan oynanabilecek ideal oyunlar arasında olduğunu düşündüğüm Finger Slayer (Parmak Katili) oyunu iOS’ta da ücretsiz olarak geliyor.

Erkan Calp

Finger Slayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Finger Slayer, refleks ve dikkat ölçen süper eğlenceli bir Windows Phone oyunu.

Finger Slayer, parmağınızı giyotin bıçaklarından kurtarmanız gereken dikkat ölçen ve mükemmel refleks gerektiren bir Windows Phone oyunu ve de ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. İster tek başınıza farklı modlarda, isterseniz de çoklu oyuncu modunda arkadaşlarınıza karşı oynama şansına sahip olduğunuz oyun puan toplama üzerine kurulu ve 1 puan almak bile oldukça zor.

Ne kadar hızlı olduğunuzu gösterebileceğiniz mobil oyunlarından birisi de Finger Slayer. Adından da anlayacağınız üzere oyunda hedef parmağınız. Parmağınız idamla cezalandırılan mahkumların kafalarını vücutlarından tek hamlede ayıran bir alet olan giyotine yatırılıyor ve parmağınızı koyduktan sonra geri sayım başlıyor. Geri sayım esnasında ekrana kilitlenmenizi öneririm. Zira 3,2,1 sesinden sonra her an bıçaklar indirilebiliyor ve parmağınızı ne çok erken ne de çok geç çekmeniz yararınıza olmuyor. Geç hamlede ortalık kan gölüne dönüyor. Erken çekerseniz de oyuna veda ediyorsunuz.

Klasik parmağın dışında 20’den fazla farklı karakterle boyanmış parmak gördüğümüz oyunda görseller flaş oyun tadında olsa da oynanış etkileyici. Geri sayım sonrası heyecanlı bekleyişi sağlamak için kullanılan sesler, kesme sonrası akan kan oyuna kesinikle renk katmış.

Finger Slayer, zaman geçirmek için harika bir oyun diyebilirim. Aynı mekanda geçmemesi, farklı oyun modları ve karakterlerin olması, gerçekçi ses efektlerinin kullanılması oyunu sıkıcılıktan kurtarmış. Reflekslerinizi ölçen oyunları seviyorsanız ücretsiz olması ve ufak boyutlu olması açısından indirip deneyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gigabyte AVC Finger-sensing Pad Driver

    Gigabyte AVC Finger-sensing Pad Ürününe Ait Windows Vista işletim sistemi için driver dosyalarıdır....
  • 10 Finger Breakout 7.0

    10 parmak ile yazmayı bu oyunla öğrenebilirsininiz.Tek yapmanız gereken bu oyunu indirip oynamak.Ekrandaki harfleri to düşmeden yazarsanız kazanırsınız.Başarılar..
  • CyberKit v2.5

    Bir ağ / internet araçları paketi olan CyberKit, Ping, TraceRoute, WhoIs, Finger, Name Server LookUp, Time Snchronizer, Quote of the Day, NetScanner ve DBScanner gibi modüllerden oluşuyor..
  • Wonky Ship

    Wonky Ship, uzay geminizle heyecanlı bir maceraya atıldığınız bir beceri oyunu
  • Crossy Road

    Crossy Road, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu, eğlenceli bir beceri oyunu.
  • FLY OR DIE

    FLY OR DIE, küçük kuş Piou'nun uçmasına yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.
  • aa

    aa, harika zamanlama, refleks, sinir sistemi gerektiren bölümler içeren eğlence dozu yüksek bir beceri oyunu.
  • Benji Bananas Adventures

    Benji Bananas Adventures, Windows Mağazası'ndaki en popüler beceri oyunları arasında ve fiyatıyla da dikkat çeken ender yapımlardan.