FireFox Loader

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

FireFox Loader, Firefox tarayıcı ayarlarını ve profillerini yedekleyebileceğiniz oldukça kullanışlı bir programdır.

FireFox Loader, kullanıcıların Firefox tarayıcıları üzerinde kullandıkları ayarları ve profilleri yedekleyebilmeleri için hazırlanmış kullanışlı ve güvenilir bir yazılımdır.

Çok yönlü bir yazılım olan Firefox Loader ile Firefox tarayıcınızın yedeğini alabileceğiniz gibi aynı zamanda kolayca geri yükleme şansına da sahipsiniz.

Eğer sistem üzerinde birden fazla kullanıcı tanımlıysa, yine program yardımıyla birden fazla yedekleme işlemini ayrı ayrı çalıştırabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak programın otomatik algılama özelliği sayesinde, sistem geri yükleme yaparken ayarlarınız otomatik olarak geri gelecektir.

Firefox tarayıcınızı yedeklemek için basit ve kullanışlı bir programa ihtiyaç duyuyorsanız FireFox Loader'ı deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GTA 5 North Yankton Loader

    GTA 5 North Yankton Loader ücretsiz bir GTA 5 modudur
  • Emu Loader

    Emu Loader, çocukluğunuzdaki sevdiğiniz eski oyunlara geri dönmeye davet ediyor. Atari zamanında kalma tüm piksel oyunları rahatlıkla çalıştırabileceğiniz bu uygulama, ücretsiz olarak PC oyuncularıyla buluşuyor.
  • KLS Mail Backup

    KLS Mail Backup Windows Mail, Outlook Express, Mozilla Thunderbird ve Firefox profillerinizdeki e-postaları yedekleyerek güvenli bir şekilde saklamanızı sağlayacak.
  • MozBackup

    MozBackup; Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Mozilla Sunbird, Flock, SeaMonkey, Mozilla Suite, Spicebird, Songbird ve Netscape üzerindeki yedeklerinizi alarak saklamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Single CPU Loader

    Çok çekirdekli işlemciniz nedeniyle sorun yaşadığınız program ve oyunları bu programla tek çekirdekte çalıştırabilirsiniz.
  • Mozilla Firefox

    Mozilla Firefox tarayıcı gizliliğinize önem verir. Ücretsiz Firefox tarayıcıyı indirin, internette hızlı ve güvenli bir şekilde gezinin.
  • Firefox Quantum

    2 kat daha hızlı, %30 daha az bellek tüketimi. Yepyeni Firefox!
  • Firefox Test Pilot

    Firefox Test Pilot bir Firefox eklentisidir