Firefox Timeline Remove

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31,559 TOPLAM İNDİRME
0.22 MB DOSYA BOYUTU

Mozilla Firefox kullanıyorsanız ve Facebook zaman tünelinden memnun değilseniz bu eklentiyi yükleyebilirsiniz.

Firefox internet tarayıcısı kullanıcıları artık Facebook kullanırken zaman tünelini görmek zorunda değiller.

Timeline Remove eklentisini kullanarak kolayca tüm zaman tüneli olan profilleri eski Facebook görünümü ile görebilirsiniz. Eklenti yüklü olmayan dostlarınız yine sizi zaman tünelinde göreceklerdir ancak eğer sizin tercihiniz başkalarının profillerini zaman tüneli olmadan görmekse bu eklenti sizin için demektir.

Eğer eklentinin nasıl kurulması gerektiğini öğrenmek istiyorsanız lütfen buraya tıklayarak Facebook Zaman Tünelini İptal Etme Yolları yazımızı okuyabilirsiniz.

NOT: BİR KAÇ MEDYA KURULUŞUNUN BELİRTTİĞİNİN AKSİNE BU EKLENTİ TAMİNDİR EKİBİ TARAFINDAN TEST EDİLMİŞTİR VE TÜRK YAPIMI ZAMAN TÜNELİ EKLENTİSİNİN AKSİNE HERHANGİ BİR ZARARDA BULUNMADAN İŞLEVİNİ YERİNE GETİRMEKTEDİR.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Explorer Timeline Remove

    Internet Explorer kullanıcıları zaman tünelini bu eklentiyi kullanarak ortadan kaldırabilirler.
  • Chrome Timeline Remove

    Facebook zaman tünelini sevmediyseniz kaldırmak için bu Google Chrome eklentisini kullanabilirsiniz.
  • Remove Promotions for Twitter

    Twitter'da yer alan sponsor içerikli tweet'lerden, trend topic etiketlerinden ya da hesaplardan rahatsız oluyorsanız Remove Promotions for Twitter adlı Chrome eklentisini kullanabilirsiniz.
  • Firefox Test Pilot

    Firefox Test Pilot bir Firefox eklentisidir
  • Firefox Password Remover

    Firefox Password Remover, Firefox kullanıcıları tarafından tarayıcıları üzerinde kaydedilmiş olan site giriş bilgilerini gösteren ve bunları silmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Firefox Sync

    Önceki adı Weave olan Firefox Sync ile Firefox tarayıcınızdaki tüm özellikleri senkronize ederek başka bir bilgisayarda veya mobil cihazlarda tarayıcınızı belirlediğiniz kişisel özelliklere göre kullanabilirsiniz.
  • Hola! For Firefox

    Hola For Firefox, Firefox kullanıcılarının hem internete daha hızlı girmesini hem de engelli sitelere erişim sağlayabilmesini sağlayan yararlı ve ücretsiz bir eklentidir.
  • IE Tab

    Firefox altında Internet Explorer sekmesi kullanarak Firefox ile giriş yapmanıza izin verilmeyen sitelere Firefox ile bağlanın.