Firi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,947 TOPLAM İNDİRME
1.5 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarda daha hızlı yazı yazmak için ideal bir uygulama

Firi, sunduğu kolaylıkla daha hızlı yazı yazmanıza imkan sağlayan bir yardımcı araçtır. Basit kullanımı ve işlevselliğiyle ön plana çıkan Firi, sadece konuşarak hızlı yazı yazma imkanı sağlıyor. Kolay bir kullanıma ve mükemmel özelliklere sahip olan Firi, mutlaka denemeniz gereken bir uygulama diyebilirim. Uygulamayı kullanmak için bilgisayarınıza firi programını indirmeli ve telefonunuza şifreyi girerek cihazları eşleştirmelisiniz. Daha sonra ise bilgisayarınızda herhangi bir yazı alanı açıp telefon üzerinden konuşarak yazı yazabilirsiniz. Hızlı yazı yazmak için birebir olan bu programı mutlaka denemenizi de öneririm. Yazacaklarınızı sesli olarak konuştuktan sonra "yazıyı gönder" komutu vererek aynı yazıyı bilgisayara yansıtabiliyorsunuz.

Murat İşçi

Firi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME

Klavyede yavaş yazı yazmaktan sıkılanlar için ilaç gibi bir uygulama

Firi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yazı yazma yardımcı araç olarak dikkatimizi çekiyor. İşlevsel bir özelliğe sahip olan uygulama ile yavaş yazı yazma derdinden bir nebze olsun kurtulabiliyorsunuz.

Basit bir kullanıma sahip olan Firi uygulaması, hızlı yazı yazmak isteyenler için biçilmiş kaftan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Bilgisayarda daha hızlı bir şekilde yazı yazma imkanı sunan uygulama ile sadece konuşarak kısa sürede daha fazla yazı yazabiliyorsunuz. Aşağıdaki videodan da daha iyi anlayabileceğiniz gibi bilgisayar ile telefonu eşleştirdikten sonra tek yapmanız gereken bir metin belgesi açmak ve telefonun mikrofonunu açarak konuşmanız. Yazacaklarınızı sesli olarak konuştuktan sonra "yazıyı gönder" komutu vererek aynı yazıyı bilgisayara yansıtabiliyorsunuz. Klavyede saatlerini harcayanlar için mükemmel bir uygulama diyebilirim,

 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, hazırlanan web sitelerinin marketteki tüm mobil cihazlarda test edilebilmesi için hazırlandı.
  • MultiPlay

    MultiPlay, özellikle ses teknisyenlerine yardımcı olmak için tasarlanmış ücretsiz bir yardımcı ses programıdır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Voicedocs

    Voicedocs bir speech to text yazılımıdır
  • AirDroid

    AirDroid, bilgisayar üzerinden Android cihazınıza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • Archiver

    Archiver ile arşiv dosyaları oluşturabilir ve açabilirsiniz