Fishing Break

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Fishing Break, anime görsellere sahip hızlı balık tutma oyunu.

Fishing Break, anime görselleri ve kolay oynanışıyla Android platformundaki diğer balık tutma oyunlarından ayrılıyor. Dünyayı dolaşarak hemen her balığı tuttuğumuz oyunda farklı görevleri yerine getirerek ilerliyoruz.

Anime çizgi filmleri andıran görselleriyle farklılık yaratan balık yakalama oyununda dünya genelinde 8 ülkeyi dolaşıyor, aralarında köpekbalığının da bulunduğu yüzlerce farklı balık türünü yakalamak için uğraş veriyoruz. Balıkları yakalamak için öncelikle sağa kaydırma yaparak oltamızı atıyoruz, ardından seri dokunuşlarla balıkların oltamıza takılmasını sağlıyor ve kaçırmadan hızlıca çekiyoruz. Tuttuğumuz balıkları satarak altın kazanıyoruz.

Erkan Calp

Fishing Break

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
122 MB DOSYA BOYUTU

Fishing Break, iOS platformunda anime görselleriyle farklılık yaratan balık tutma oyunu.

Fishing Break, anime çizgi filmleri anımsatan görsellerinin yanında hızlı oynanış sunmasıyla öne çıkan balık tutma oyunu. iOS platformunda da ücretsiz olarak sunulan diğer deyişle iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabildiğimiz balık yakalama oyununda yüzlerce çeşit balık tutuyoruz.

Benzerlerinin aksine tek bir yerde - ki genellikle göl kenarı oluyor – balıkları tutmak yerine dünyayı dolaşıyor, 200 çeşit balık tutmaya çalışıyoruz. İlk bölümlerde oltamıza kolaylıkla takılan, saniyeler içerisinde tutabildiğimiz balıkları tutmamız istenirken, ilerleyen bölümlerde köpekbalığı gibi tutulması çok daha güç balıkları yakalamak için uğraş veriyoruz. Tabii ki oyunda deneyim kazandıkça elimizdeki olta yetersiz kalıyor ve oltamızı balıkları satarak kazandığımız altınları harcayarak yenilememiz gerekiyor.

Hızlı oynanış sunması da Fishing Break’i benzerlerinden ayırıyor. Bildiğiniz üzere balık tutma oyunları genel olarak gerçekçi olsun diye yavaş oynanış sunar; oltayı atıp uzun bekleyiş sonrasında balık takılır ve balığı yakalamak için de ayrıca çaba sarf etmeniz gerekir ancak bu oyunda oynanışı öğrendikten sonra balıkları seri şekilde tutabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ridiculous Fishing

    Ridiculous Fishing, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Panda Fishing

    Panda Fishing eğlenceli bir balık tutma oyunudur
  • Fishing Day

    Fishing Day, Android platformuna özel çıkan retro balık tutma oyunu.
  • Rapala Fishing

    Rapala Fishing, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en gerçekçi balık tutma oyunu.
  • Ace Fishing

    Ace Fishing, online oynanan kaliteli görsellere sahip balık tutma oyunu.
  • Break Liner

    Break Liner, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı uzay temalı oyunu.
  • Bubble Break

    Bubble Break, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir balon patlatma oyunudur.
  • Fishing Game

    Fishing Game, okyanusta minik bir balık olarak çıkacağınız yolculukta büyüyerek kendinizi korumanız gereken güzel bir Android balık oyunu.