Fitbit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME
14.5 MB DOSYA BOYUTU

Fitbit Windows 8 uygulaması ile Fitbit cihazınızın kaydettiği sağlık verilerilerinize tablet ve bilgisayarınızdan ulaşabilirsiniz.

Günlük spor aktivitelerinizi takip etmek için Fitbit Flex, Fitbit One gibi Fitbit ürünlerini tercih eden biriyseniz tüm sağlık ve fitness verilerinizi grafiksel olarak önünüze seren Fitbit uygulamasını kesinlikle edinmelisiniz.

Fitbit uygulaması, temel olarak Fitbit ürünlerinizle kaydettiğiniz sağlık verilerinize sonradan gerek mobil cihazınızdan gerekse de Windows 8 bilgisayarınız veya tabletiniz üzerinden detaylı olarak göz atmanıza izin veriyor. Uygulama üzerinden gün içerisinde kaç adım attığınızı, kalori yaktığınızı, merdiven çıktığınızı, düzgün uyuyup uyamadığınızı kısacası sağlığınızı etkileyen tüm aktiviteleri grafik üzerinden görebiliyorsunuz. Verileriniz günlük olarak kaydedildiğinden geriye dönük karşılaştırmasını da yapabiliyorsunuz.

Not: Fitbit cihazınızdaki verileri Windows 8 bilgisayarınıza aktarabilmeniz için Fitbit’in resmi web sitesinden oluşturacağınız ücretsiz hesabınızın yanında Fitbit cihazınızla birlikte gelen USB dongle’ı kullanmanız gerekiyor. Ne yazık ki Microsoft kısıtlamasından ötürü mobil uygulamadaki gibi senkronizasyon işlemi Bluetooth yoluyla gerçekleşmiyor. Ayrıca uygulamanın Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Erkan Calp

Fitbit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
761 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Fitbit, geniş kapsamlı bir aktivite ve yemek takip edici olarak, kullanıcıların kilo vermesini ve daha sağlıklı bir vücuda kavuşmasını sağlamak amacıyla geliştirilen yararlı bir Android uygulamasıdır.

Günlük aktivitelerinizi takip ederek kayıt altında tutacak geniş kapsamlı bir uygulama arıyorsanız, Fitbit size önerebileceğim en iyi uygulamalardan bir tanesidir.

Sadece fiziksel aktiviteleriniz ile sınırlı kalmayarak, bunun yanında yeme alışkanlıklarınızı da takip eden uygulama daha sağlıklı bir bedene sahip olmanızı sağlıyor.

Daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilmek için kullanabileceğiniz pek çok uygulama yazılım ve donanım bulunmaktadır. Fakat bunların büyük çoğunluğu ücret karşılığı satın alabileceğiniz ürün ve hizmetlerdir. Eğer ücret ödemeden daha sağlıklı bir vücuda kavuşmak istiyorsanız Fitbit'i Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra kullanıcılar uygulamaya boy ve ağırlık gibi kişisel bilgilerini girmelidirler. Uygulamayı kullanarak daha efektiv ve hızlı bir şekilde kilo verebilmek için kendinize hedefler koyabiliyorsunuz. Uygulama grafikler üzerinde koyduğunuz hedeflere ulaşıp ulaşmadığınız günlük ve haftalık bir şekilde size göstermektedir. Ayrıca uygulamaya yediğiniz yiyecekleri ve adetlerini girerek aldığınız kalori miktarını ve form durumunuzu detaylı olarak görüntüleyebiliyorsunuz.

Sağlıklı bir vücüda sahip olmak ve kilo vermek isteyenler için gelişmiş özelliklere sahip kaliteli bir uygulama olan Fitbit'i tüm Android kullanıcıları ücretsiz olarak indirerek kullanabilir.

Barış YANIK

Fitbit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME
10.6 MB DOSYA BOYUTU

Fitbit, günlük aktivitelerinizi ve yediğiniz yiyecekleri takip etmenizi sağlayayarak bunları kayıt altında tutabilen en iyi ve ücretsiz iOS uygulamalarından bir tanesidir.

Fitbit geniş kapsamlı bir aktivite takip edici olarak hem Android hemde iOS versiyonları bulunan ücretsiz bir uygulamadır. Kullanıcılar uygulama ile birlikte günlük fiziksel aktivitelerini ve yiyeceklerini takip edebilirler. Sağlık durumunuzu detaylı bir şekilde görüntülemenizi sağlayan uygulama ücretsiz olması nedeniyle benzer uygulamalardan bir adım öne çıkmaktadır. Yeme alışkanlıklarınızı takip ederek, aldığınız yiyeceklerden ne kadar kalori aldığınızı uygulama ile görüntülemek çok basit. Fitbit sağlıklı bir vücuda kavuşmak için kullanabileceğiniz en iyi sağlık uygulamalarından bir tanesidir.

Sağlıklı bir vücut ve kilo vermek için kullanabileceğiniz pek çok donanım ve yazılım olmasına rağmen bu ürün ve hizmetlerin büyük çoğunluğu ücretlidir. Ücretsiz olarak kilo vermek ve sağlıklı bir bedene sahip olmak isterseniz Fitbit'i deneyebilirsiniz.

Uygulamayı kullanmak için kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt işlemlerinden sonra boy ve kilo gibi kendi kişisel bilgilerinizi uygulamaya girerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama günlük olarak fiziksel aktivitelerinizi ve yiyeceklerinizi takip eder ve kayıt altına alır. Ayrıca kullanıcılar kendilerini motive etmek için günlük, haftalık ve aylık hedefler belirleyerek, bu hedeflere ulaşığ ulaşmadığını grafikler üzerinden rahat bir şekilde takip edebilir. Bu yöntem sayesinde uygulamayı daha efektif bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Genel olarak kilo vermek isteyenler ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak isteyenler için oldukça yararlı bir uygulama olan Fitbit'i, iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Fitbit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Fitbit Windows Phone uygulaması ile tüm Fitbit aktivitelerinizi telefonunuzdan takip edebilirsiniz.

Fitbit Windows Phone uygulaması ile Fitbit Flex veya Fitbit One gibi herhangi bir Fitbit cihazının kaydettiği verileri mobil cihazınızdan gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz. Akıllı telefonunuzun Bluetooth bağlantısını kullanarak Fitbit cihazınızı kablosuz olarak ve anında eşleştirebilirsiniz.

Sadece Lumia Cyan yazılım güncellemesini almış Windows Phone 8.1’li Nokia Lumia cihazlarla uyumlu olan Fitbit uygulaması ile adım sayısı, yakılan kalori miktarı, aktif olarak geçirilen vakit, uyku kalitesi gibi Fitbit aktivitelerinizin tümünü telefonunuzdan kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Tüm aktivitelerinizi günlük, haftalık ve aylık olarak hazırlanan grafikler üzerinden de görmenize imkan tanıyan uygulama arkadaş ve ailenizin verilerini de takip etme şansı sunuyor. Onların aktivitelerine bakabiliyor, direkt mesaj yoluyla sohbet edebiliyor, sağlık durumunuzu onlarla kıyaslayabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra belirlediğiniz hedefe ulaşmanız durumunda çeşitli rozetler kazanabiliyorsunuz.

Gerçek zamanlı Bluetooth eşleşmesini kullanan ilk Windows Phone 8.1 uygulaması olan Fitbit’i ücretsiz üyeliğinizi oluşturarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

1.1.81.5181 Sürüm Yenilikleri:

  • Transparan canlı kutucuk desteği geldi
  • Transparan canlı kutucukları açıp kapamak için seçenek koyuldu
  • Ayarlarda “neler yeni” bağlantısı eklendi
  • Gelişmiş yeni hesap oluşturma
  • Tasarımda ve performansta iyileştirmeler yapıldı
  • Arkadaşlar tablosunun yeri değiştirildi
  • Birçok hata düzeltildi
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Misfit

    Misfit, günlük spor aktivitelerinizi kayıt altına alarak grafik destekli rapor sunan sağlık uygulamalarından biri.
  • MSN Health & Fitness

    MSN Health & Fitness, Windows platformundaki en kapsamlı sağlık ve fitness uygulaması ve tamamen Türkçe arayüz ile geliyor.
  • Easy Calorie Counter

    Windows için Easy Calorie Counter programı, USDA beslenme veri tabanını kullanarak bulut tabanlı kullanıcı gönderilerinde arama yapmanızı ve kendi girişlerinizle veri tabanını popüler hale getirmenizi sağlayan bir programdır.
  • Genel Hasta Takip v3.0

    Sağlık kuruluşlarında kullanılmak üzere hazırlanmış program ile, kuruluşlar hastalarının birçok bilgisini tutabilecek ve hasta takibi yaparak daha verimli sağlık hizmeti verebilecekler.
  • Gravit Designer

    Başarılı ve ücretsiz bir vektörel tasarım uygulaması
  • Pharma Pro 3.20

    Sağlık sektöründe çalışanlar için oldukça yararlı bir yazılım.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • XMEye

    XMEye ile dilediğiniz her an kameraları takip edebilir, görüntülere ulaşabilirsiniz.