Flash Optimizer

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
397 TOPLAM İNDİRME
12.4 MB DOSYA BOYUTU

Mac için Flash Optimizer programı, SWF dosyalarınızın boyutunu azaltmanızı sağlayan bir programdır.

Mac için Flash Optimizer programı, SWF dosyalarınızın boyutunu azaltmanızı sağlayan bir programdır.

Flash Optimizer ile SWF dosyalarınızı yüzde 60-70 gibi bir düzeyde sıkıştırmanız mümkündür. Bu program, dosyalarınız için her iyileştirme seçeneğini ve her dosya için tam kontrolü sunar. Bu sayede özellikle Flash dosyalarınız için en etkili sıkıştırma işlemine ulaşmış olursunuz. Flash Optimizer programını kullanırken, sadece birkaç fare tıklamasıyla Flash dosya boyutunu iki ya da daha çok kez azaltabileceksiniz. Bu iyileştirmenin temel amacı, Flash dosyalarınızı en az kalite kaybı ile sıkıştırmak ve daha hızlı indirme için iyileştirmektir. Web açısından ifade edilirse bu hız, etkileşim, güvenilirlik ve kalite anlamına gelmektedir.

Bunun sonucunda trafik ve yükleme süresinde önemli miktarda azalma meydana gelecektir. Benzer yazılımlardan daha farklı olarak, Flash Optimizer programı Flash filmlerinizin sadece bir kısmını iyileştirmekle kalmaz, tüm SWF dosyanızı iyileştirir. Ayrıca buna eğriler, sıfır nesneler ve ZLib iyileştirmesi ile tüm gelişmiş teknikler dahildir. Flash Optimizer yazılımının özelliklerinden biri de Flash iyileştirmesi için her parametreyi ayarlayabilmenizdir.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Flash Player

    Tarayıcı tabanlı bir eklenti olan Adobe Flash Player ile flash tabanlı video, oyun ve animasyonları görüntüleyerek, zengin bir web deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • PostcardViewer

    PostcardViewer, Flash resim yüklemelerini ücretsiz olarak yapmanıza yardımcı olan yararlı bir araçtır.
  • Cloud Catcher

    Cloud Catcher, çevrim içi verilerinizi flash sürücüsüne kopyalamanızı ve çevrim dışı iken bunlara ulaşabilmenizi sağlayan bir yazılımdır.
  • Flash Banner Maker

    Flash Banner Maker, ücretsiz ve kullanımı kolay bir flash banner hazırlama programıdır.
  • Play!

    Play!, PS2 oyunlarını Mac bilgisayarlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Aegisub

    Film görüntülerinin üzerine yada kendi hazırladığınız videonuza altyazı ekleme, var olan altyazıyı düzenleme işlemlerini gerçekleştirmenize yardımcı olan Mac için geliştirilmiş altyazı programıdır.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, hazırlanan web sitelerinin marketteki tüm mobil cihazlarda test edilebilmesi için hazırlandı.
  • AirDroid

    AirDroid, bilgisayar üzerinden Android cihaza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.