Flash Slide Show Maker

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49,080 TOPLAM İNDİRME
6.27 MB DOSYA BOYUTU

Flash resim yapma olanağı ve web site yapımında kolaylık sağlıycak program

Flash Slide Show Maker, .swf biçimli slayt gösterileri şeklinde albümler yapmanızı sağlar. Elinizde bulunan resimlerle istediğiniz şekilde albüm yapabilirsiniz. Ayrıca web sitenizde ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Bu yazılım, özellikle video düzenlemeye benzer bir şekilde görsel sunum gerçekleştirmek isteyenlerin işine yarayacaktır.

Flash Slide Show Maker sayesinde internet kullanan diğer kullanıcılara hazırlamış olduğunuz fotoğrafları tek bir dosya halinde bir slayt gösterisine dönüştürmeniz mümkün. Adobe Flash Player kullanan tüm tarayıcılarda hazırlamış olduğunuz .swf dosyaları görüntülenebiliyor.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bir Şiirdir Çanakkale

    Bir Şiirdir Çanakkale
  • Technology TV TAMindir.com

    23 mayıs 2005 tarihinde Technology TV'deki İnternet Gezgini adlı programda TAMindir.com sahibi Caner...
  • Personal Video Database

    DVD filmleriniz, DivX dizileriniz yada internetten indirdiğiniz tüm videolarınız için kişisel bir arşiv oluşturmak istiyorsanız Personal Video Database ücretsiz olarak bu isteğinizi karşılıyor.
  • TAMindir TRT Turksite Programı Haftanın Konuğu

    TRT Int ve TRT Turk'te yayınlanan Turksite programına TAMindir.com'un üreticisi ve işleticisi CNT Bilişim Şti.'nin sahibi Caner Bayraktar haftanın konuğu olarak katılmıştır. Video görüntüsünü izleyebilir yada indirebilirsiniz.
  • MediaShow

    MediaShow 5 bilgisayarınızdaki tüm fotoğraf ve videoları arşivlemek, düzenlemek ve editlemek için size bir medya merkezi kuruyor. Programın şık ve kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı, slayt şov özelliği, video ve fotoğraf editleme
  • Road Trip Effect Pro v2.5.5

    Road Trip Effect sayesinde gezmiş olduğunuz, tatil yaptığınız ve çekmiş olduğunuz tüm yerlerin videosunu bir günlüğe kaydedebilir, bunlardan yeni videolar yaratabilir ve gezmiş olduğunuz bu yöre ve beldelerin videolarını haritalandırabi
  • Flash Banner Maker

    Flash Banner Maker, ücretsiz ve kullanımı kolay bir flash banner hazırlama programıdır.
  • Photo Flash Maker

    Photo Flash Maker, fotoğraflarınıza müzikler ekleyerek flash animasyonları hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.