Fleep

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME
16.08 MB DOSYA BOYUTU

Fleep programı ile hem Windows hem de diğer platformlardaki arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.

Fleep programı, Windows işletim sistemli bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz kaliteli sohbet uygulamaları arasında yer alıyor ve programın diğer işletim sistemlerinde de uygulamalarının bulunması sayesinde neredeyse hiç bir arkadaşınızı kaçırmanız mümkün değil. Elbette internet üzerinden senkronizasyon özelliği de mevcut ve bu sayede tüm cihazlarınıza kurduğunuz Fleep'te geçmiş sohbetlerinize sorunsuzca ulaşabilirsiniz.

Uygulama kullanıcı adı veya telefon numarası yerine e-posta adreslerinizi kullandığı için kişisel gizliliğinizi daha kolay bir şekilde koruyabiliyorsunuz. Aynı zamanda Fleep kullanmayan kullanıcılara da sohbet mesajlarınızı gönderebiliyorsunuz ve gönderdiğiniz mesajlar e-posta olarak arkadaşlarınıza iletilebiliyor. Cevap yazıldığında ise e-posta değil mesaj olarak alıyorsunuz ve böylece Fleep'i tüm iletişimler için kullanmak mümkün hale geliyor.

Fleep'te gerçekleştirdiğiniz grup sohbetlerinde de tüm mesajlar sorunsuzca iletiliyor. Ayrıca grup üzerinden gönderdiğiniz dosyaların tüm kullanıcılara iletilebilmesi ile birden fazla kişiyle paylaşmak istediğiniz dosyalar konusunda sorun yaşamanız mümkün değil.

Uygulamanın arayüzü çok kolay kullanılır sade bir yapıda hazırlandığı için neyin nerede olduğunu görmek oldukça basit. Kurulum işlemi neredeyse tek hamlede tamamlanıyor ve Google+ ile giriş modu sayesinde tek adımda uygulamaya kaydınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Eğer yeni ve ücretsiz bir multi-platform mesajlaşma programı arıyorsanız Fleep'e göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Fleep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
641 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Fleep ile Android cihazınızdan e-posta adreslerine sohbetler gönderebilir, cevapları yine bir sohbet penceresinde alabilirsiniz.

Fleep uygulaması, Android akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi ve diğer masaüstü ve mobil platformlarda da yer aldığı için tüm sistemlerdeki arkadaşlarınızla en kolay yoldan iletişime geçmenizi sağlayabiliyor. Uygulamanın ücretsiz olması ve çok kolay kullanılır bir yapıda olması ise onu herkesin tercih edebileceği bir uygulama haline getiriyor.

Uygulama dilerseniz birebir, dilerseniz de grup sohbetler gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Kişileri eklemek için diğer uygulamaların aksine herhangi bir telefon numarası vermeye gerek kalmıyor ve e-posta adreslerini ekleyerek başkalarına ulaşabiliyorsunuz.

Yazılı içerikler göndermenin yanında sohbetlere dosyalar da ekleyebilir, eklediğiniz bu dosyaların bütün grup tarafından indirilmesini bile sağlayabilirsiniz.

Ancak uygulamayı diğerlerinden ayıran önemli bir özellik de mevcut. Fleep üzerinden insanlara gönderdiğiniz mesajlar, Fleep kullanmamaları durumunda direkt olarak onların e-postalarına düşecektir. Alıcılar e-postaya cevap verdiklerinde gelen bu cevap ise sizin e-posta adresinize değil, Fleep uygulamanıza birer mesaj olarak iletilecektir.

Dolayısıyla oldukça yenilikçi ve farklı bir konsepti bir araya getirdiğine inandığım programın internet bağlantısına ihtiyaç duyması da tabii ki olağan. Sıradan ve iletişimi zorlaştıran sohbet uygulamalarından sıkılanların göz atması gerekenlerden birisi olduğu kesin.

Yiğit Ekim Demir

Fleep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
432 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Fleep uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden kolayca arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Fleep uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz yeni ve ilginç mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi olarak karşımıza çıktı. Uygulama sadece iOS için değil, aynı zamanda Web, Android, Windows ve Mac sistemlerde de bulunduğu için bu platformlarda bulunan arkadaşlarınızla da mesajlaşmak oldukça basit hale geliyor.

Diğer telefon numarası ile çalışan sohbet uygulamalarının aksine e-posta adresinizi kullanabilen uygulama, bu sayede kişisel gizliliğinizin daha kolay korunmasına yardımcı oluyor. Ancak uygulamanın e-posta hesabı kullanmasının bir amacı daha var. Zira Fleep uygulaması kullanmayan kişilere uygulamadan mesaj gönderdiğinizde bu mesaj e-posta olarak onlara iletiliyor ve geri cevap yazıldığında yine sizin Fleep sohbet ekranınıza düşüyor. Dolayısıyla e-postanın sohbete dönüştürülmüş hali olduğunu söyleyebilirim.

Uygulamanın arayüzü anlaşılır ve sade bir şekilde hazırlanmış. Böylece hem sizin alışmanız kolay hale gelecektir hem de arkadaşlarınıza uygulamayı önerdiğinizde onların kullanma ihtimali de artacaktır.

Uygulama içerisinde herhangi bir reklam bulunmadığı için kullanırken ekranda rahatsız edici öğeler görmek de imkansız. Fakat aktif olarak Fleep'i kullanabilmek için bir internet bağlantınız olması gerektiğini unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Fleep

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
0.8 MB DOSYA BOYUTU

Fleep uygulaması ile Mac işletim sistemli bilgisayarlarınızdan kolayca arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz.

Fleep uygulaması, Mac işletim sistemli bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz sohbet ve mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi. Onu pek çok benzer uygulamadan farklı kılan en büyük özellik diğer işletim sistemi platformlarında da bulunması ve böylece hem masaüstü kullanıcılarının hem de mobil kullanıcıların birbirleri ile iletişim kurmalarına yardımcı olması.

Uygulamayı kullanırken diğer kişileri e-posta adresleri kullanarak eklediğiniz için herhangi bir şekilde telefon numarası gibi kişisel gizliliğinizi ihlal edebilecek bilgileri uygulamaya teslim etmiyorsunuz. Bunun yanında gönderdiğiniz mesajlar, alıcı Fleep'i kullanmıyorsa e-posta olarak ona iletiliyor ve cevap yazdığında cevabı yine de Fleep sohbet penceresinde görebiliyorsunuz.

Birebir ve grup mesajlaşmalara olanak tanıyan uygulama, böylece toplantılar ve eğlenceli sohbetlerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Grup üzerinden bir dosya gönderdiğinizde dosyanın tüm gruptaki kişiler tarafından indirilebilmesi ise dosya paylaşımını yeterince kolay bir hale getiriyor.

Fleep'i kullanırken elbette aktif bir internet bağlantınız olması gerektiğini unutmamak gerek. Aksi taktirde mesaj gönderemiyor ve gelen mesajları da göremiyorsunuz. Uygulamanın arayüzünün kolay ve anlaşılır olması da işleri daha kolay hale getiriyor.

İçerisinde herhangi bir şekilde reklamlar ya da kısıtlamalar olmadığı için sohbetleriniz sırasında sizi rahatsız edecek öğeler mevcut değil. Online senkronizasyon yeteneği sayesinde gerçekleştirdiğiniz sohbetlere her an her yerden ulaşabilir ve farklı cihazlarınızda tüm sohbetlerinize erişebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Fleep

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME

Fleep web uygulamasını kullanarak web tarayıcınız üzerinden arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Fleep uygulaması, internet tarayıcılarınız üzerinden kullanabileceğiniz bir web servisi olarak karşımıza çıktı ve arkadaşlarınızla en kolay yoldan sohbet edebilmek için kullanılıyor. Uygulama sadece web servisi olarak değil, masaüstü programları ve mobil uygulamalar olarak da varolduğu için tüm platformlardaki arkadaşlarınızla kolayca iletişime geçmek mümkün hale geliyor.

Bilhassa Chromebook kullanıcıları gibi Windows'a sahip olmayanların kullanabilecekleri Fleep web versiyonu sayesinde birebir sohbetlerden tutun da grup sohbetlere ve dosya paylaşımlarına kadar gerekli olan tümn işlevlere ulaşabilirsiniz.

Uygulamada herhangi bir telefon numarası girişine gerek kalmıyor ve sadece e-posta hesabınızla tüm arkadaşlarınızı ekleyebiliyorsunuz. Fleep kullanmayan arkadaşlarınıza bile mesaj gönderebilmeniz sayesinde tek bir sohbet ekranından tüm iletişiminizi devam ettirebilirsiniz.

Fleep'in arayüzü ve hızı da sohbet etmek isteyen kullanıcıları memnun edebilecek seviyede. Herhangi bir takılma ya da mesaj iletilmemesi gibi durumla karşılaşmak mümkün değil fakat uygulamanın stabil çalışması için internet bağlantınızın sağlıklı olması gerektiğini unutmayın.

Uygulama direkt olarak internet üzerinden senkronizasyon işlemi gerçekleştirdiği için diğer masaüstü ve mobil platformlardaki uygulamasından yaptığınız sohbetler de her zaman yanınızda olacaktır. Kesinlikle göz atmanız gerekenlerden birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Slack

    Slack, Android ve iOS platformlarında uygulamaları çıkmış olan ve şimdide Windows versiyonu geliştirilen bir takım içi iletişim programı.
  • Zulip

    Zulip, Dropbox tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Google Talk

    GTalk hesabınızı masaüstünden kullanabilmenize olanak tanıyan bu yazılım ile Google hesabı olan arkadaşlarınızla anlık mesajlaşma olanağına sahip olacaksınız.
  • Camfrog Video Chat

    Camfrog sesli ve görüntülü iletişim kurmanıza, kendi sohbet odanızı açmanıza ve bünyesindeki kanal ve sohbet odaları sayesinde kullanıcılarla aynı anda video sohbeti yapmanızı sağlıyor.
  • Voxox

    Voxox programı sayesinde tüm platformlardaki dostlarınızla kolayca sohbet edebilirsiniz.
  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • Bleep

    Bleep programını kullanarak sunucularda hiç bir iz bırakmadan şifreli bir şekilde dostlarınızla sohbet edebilirsiniz.