Fleets of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil simülasyon oyunu

Fleets of Heroes, zevkli ve eğlenceli bir mobil simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir oyun olan Fleets of Heroes ile aksiyona doyuyorsunuz. Galaksinin derinliklerinde geçen oyunda filonuzu kurup geliştirerek diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Beğerenek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz oyunda kaynaklarınızı iyi kullanmalı ve kendi medeniyetinizi kurmalısınız. Tahribat gücü yüksek silahları kontrol edebileceğiniz oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabiliyorsunuz. Taktiksel mücadelelere girişebileceğiniz oyunda müttefiklerinize de yardımcı olabiliyorsunuz. Bol içerikleri ve eşsiz mekanikleriyle dikkat çeken oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Kendine has atmosferiyle ön plana çıkan Fleets of Heroes, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Gemilerinizi geliştirerek daha güçlü bir konuma da gelebileceğiniz oyunda düşmanlarınızı bozguna uğratmalısınız. Bu tarz oyunları seviyorsanız Fleets of Heroes sizleri bekliyor.

Fleets of Heroes oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Fleets of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
508 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli bir mobil simülasyon oyunu

Fleets of Heroes, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Zevkli ve eğlenceli bir mobil simülasyon oyunu olarak dikkat çeken Fleets of Heroes, uzayın derinliklerinde geçen bir oyundur. Oyunda kendi filonuzu kurup geliştirerek dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabiliyorsunuz. Tahribat gücü yüksek silahları kontrol edebileceğiniz oyunda stratejik kararlar almanız gerekiyor. Bol içerikleri ve eşsiz mekanikleriyle dikkat çeken oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Kaliteli görselleri ve kendine has atmosferiyle ön plana çıkan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Gemilerinizi geliştirerek daha güçlü bir konuma da gelebileceğiniz oyunda düşmanlarınızı bozguna uğratmalısınız. Bu tarz oyunları seviyorsanız Fleets of Heroes sizleri bekliyor.

Fleets of Heroes oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hungry Shark Heroes

    Zevkli bir mobil simülasyon oyunu
  • Wings of Steel

    Aksiyon yüklü hava muharebe oyunu
  • Murder Hornet!

    Eşsiz bir simülasyon oyunu
  • The Secret of Cat Island APK

    The Secret of Cat Island APK ile oyuncular kedi adalarını keşfedecekler.
  • Guild of Heroes

    Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Smash Car

    Smash Car, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz mükemmel bir simülasyon oyunudur.
  • Heroes of Order & Chaos

    Android Heroes of Order & Chaos oyunuyla çevrim içi olarak arenalarda ölümüne mücadele edin ve onlara en iyisi olduğunuzu gösterin.
  • Greek Warriors

    Çöp adamlar savaşıyor!