Flick Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Flick Basketball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur.

Flick Basketball, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur. Flick Soccer, Flick Golf, Flick Shoot oyunlarını duymuşsunuzdur. Bu oyunların ortak noktası tek parmakla oynama imkanı tanıması.

Yani adında flick geçen bütün bu oyunlarda aslında tek parmakla topa vurabiliyor veya ateş edebiliyorsunuz. Bu yüzden de gayet basit olan bu oyunlar aynı zamanda boş vakitleri geçirmek için eğlenceli bir yol oluyor.

Flick Basketball da bu oyunlara katılan bir basketbol oyunu. Gayet basit fakat çok eğlenceli bir oyun olan Flick Basketball'da amacınız belli; topu karşıdaki hedefe ulaştırabilmek ve deliğe sokabilmek.

Hedefiniz sadece pota değil farklı şeyler de olabiliyor. Yapmanız gereken ise hiç durmadan parmağınızı kaydırarak topu fırlatmak. Top sayınız sınırlı değil fakat zamanınız sınırlı, bu sürede atabildiğiniz kadar çok basket atmaya çalışıyorsunuz.

Oyunda potayı büyütme gibi zaman zaman zorlandığınızda size yardım edecek güçlendiriciler de bulunuyor. Kısacası bağımlılık yapıcı tarzda bir oyun olan Flick Basketball'u indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Flick Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Flick Basketball, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur.

Flick Basketball, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur. Eğlenceli olmasıyla birlikte kolay oynanan tarzı ile de dikkat çektiğini söyleyebilirim.

Adında flick geçen Flick Soccer, Flick Golf gibi oyunları oynadıysanız bu oyunların ortak noktasını az çok biliyorsunuzdur. Bu oyunların ortak noktası çok basit bir oynama mantığına sahip olmaları. Tek parmakla bu oyunları oynayabiliyorsunuz.

Flick Basketball da işte bu tarzda bir oyun. Bu oyunda da tek parmağınızla topu potaya fırlatabiliyorsunuz. Belli bir süreniz var ve bu sürede atabildiğiniz kadar çok basket atarak yüksek puan almanız gerekiyor.

Atacağınız basket topu sayısında herhangi bir sınırlandırma yok fakat süreniz limitli. Bununla birlikte göründüğü kadar kolay değil çünkü hızlı olmanız gerekiyor. Ayrıca zaman zaman pota yerine lastik gibi farklı şeyler de olabiliyor.

Oyunda aynı zamanda çifte bonus puanı, potayı büyütme gibi çeşitli güçlendiricilerden de faydalanabiliyorsunuz. Oyunun grafiklerine ise çok fazla önem verilmemiş o yüzden basit ve sade grafiklere sahip olduğunu söyleyebilirim.

Boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirebileceğiniz bir oyun olan Flick Basketball'u indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Flick Basketball

    Boş zamanlarınızda keyifli anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir beceri oyunu
  • Flick Champions Winter Sports

    Flick Şampiyonasında ulusunuzu seçin ve 8 farklı kış sporunda rakiplerinizle yarışın.
  • Flick Kick Goalkeeper

    Flick Kick Goalkeeper, oyununda bir kaleci olarak takımınızı kurtarmanız gerekiyor.
  • Flick-n-Score

    Flick-n-Score ile boş zamanınızı güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz
  • Flick Quarterback

    Flick Quarterback, kaliteli görsellere sahip Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.
  • Flick Shoot Futbol

    Flick Shoot Futbol gerçekçi bir frikik atma oyunudur
  • Flick Soccer 3D

    Flick Soccer 3D ücretsiz bir futbol oyunudur
  • Flick Soccer Brazil

    Android cihazlar için dünya kupasına özel Flick Soccer oyunu.