Flick Quarterback

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Flick Quarterback, kaliteli görsellere sahip Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.

Flick Quarterback, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli görsellere sahip Amerikan Futbolu (NFL) oyunu. Bazen maçlara çıktığımız, bazen de antrenman yaparak kendimizi geliştirdiğimiz spor oyununda oyun kurucu görevini üstleniyoruz.

Amerikan Futbolunda en önemli mevki olan quarterback (QB) Türkçe adıyla oyun kurucu yerine geçme fırsatı sunan oyunda görseller oldukça detaylı ve kar, yağmur, ponpon kızlar gibi maça heyecan katan detaylar unutulmamış. Tek başımıza veyahut arkadaşlarımızla oynama seçeneği sunan spor oyunun oynanışı da etkileyici. Oyuncuların topu atması, tutması, son hız çizgiye ulaşması tek kelimeyle mükemmel.

Oyuncumuzu özelleştirmemize de izin veren Amerikan Futbolu oyununun kontrol sistemi de oldukça rahat. Oyuncumuzu kontrol etmek, pas çıkarmak, topu yakalamak için basit sürükleme, kaydırma hareketlerini uyguluyoruz. Başka bir deyişle kafa karıştıran sanal butonlara yer verilmemiş.

Erkan Calp

Flick Quarterback

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Flick Quarterback, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz Amerikan Futbolu oyunu.

Flick Quarterback, EA Sports’un Madden NFL oyunundan sonra iPhone ve iPad’inizde oynayabileceğiniz en iyi Amerikan Futbolu oyunu. Görseller mağazada paylaşılan ekran görüntülerindeki gibi olmasa da yüksek kalitede ve detaylı hazırlanmış ve boyutunun düşük olması etkileyici.

iOS platformunda ücretsiz olmasıyla öne çıkan NFL oyununda adından da tahmin edeceğiniz üzere maçlarda oyun kurucu olarak bulunuyorsunuz -ki Amerikan Futbolunda en önemli mevki olarak gösteriliyor- ve tüm hünerlerinizi sergilemeniz isteniyor. Gerçek maç havası katmak için oyunda tüm detaylar düşünülmüş. Farklı hava koşulları (hep güneşli hava olmaması, kar ve yağmur seçeneklerinin olması güzel), ponpon kızlar gibi hoş detaylar mevcut. Binlerce kişiyi alabilen stadyumları da unutmamak gerek.

Maçlara çıkmanın yanı sıra antrenmanlarda kendinizi geliştirebildiğiniz oyunda oyuncunuzu yönetmek, arkadaşınıza pas çıkarmak, topu yakalayıp koşmak için dokunmatik sanal düğmeler yerine kaydırma, sürükleme hareketini kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Quarterback 19

    Amerikan futbol dünyasına giriş yapacağız.
  • All Star Quarterback 19

    Amerikan futbolu maçlarına katılacağız.
  • Flick Champions Winter Sports

    Flick Şampiyonasında ulusunuzu seçin ve 8 farklı kış sporunda rakiplerinizle yarışın.
  • Flick Basketball

    Flick Basketball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur.
  • Flick Kick Goalkeeper

    Flick Kick Goalkeeper, oyununda bir kaleci olarak takımınızı kurtarmanız gerekiyor.
  • Flick-n-Score

    Flick-n-Score ile boş zamanınızı güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz
  • Flick Shoot Futbol

    Flick Shoot Futbol gerçekçi bir frikik atma oyunudur
  • Flick Soccer 3D

    Flick Soccer 3D ücretsiz bir futbol oyunudur