Flick

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Flick, Android cihazınızdaki belge, fotoğraf veya videoyu dilediğiniz bir mobil cihazla - bilgisayarla paylaşmanıza izin veriyor.

Flick, Android cihazlar arası dosya paylaşımını oldukça kolaylaştıran ücretsiz bir uygulama. Android telefon ve tabletinizdeki dosyaları kabloya ihtiyaç duymadan zahmetsiz ve hızlı bir şekilde başka bir mobil cihazınıza veyahut bilgisayarınıza aktarmanıza izin veren son derece kullanışlı bir uygulama olduğunu söylebilirim.

Android cihazımızdaki bir belgeyi, videoyu veya müziği zaman zaman bilgisayarımıza veya diğer mobil cihazımıza atma ihtiyacı hissediyoruz. Cihazlar arasında dosya paylaşımı yapabileceğimiz hem de ücretsiz onlarca uygulamayla bu ihtiyacımızı rahatlıkla karşılayabiliyoruz. Flick de farklı cihazlar arasında dosya transferini en kolaya indiren uygulamalardan biri.

Herkesin rahatlıkla kullanabileceği sadelikte bir arayüzle gelen Flick’in en büyük özellklerinden biri cihazlar arası dosya paylaşımını eş zamanlı yapabilmesi. Örneğin; Android cihazınızdaki bir videoyu bilgisayarınıza aktarmak istediğinizde broadcast seçeneğine dokunduğunuzda mobildeki video anında bilgisayarınıza yansıtılıyor. Tabii ki fotoğraflarda da bu özelliği kullanabiliyorsunuz. Flick’i benzerlerinden ayıran diğer bir özelliği de paylaştığınız dosya için süre belirleyebiliyorsunuz. Tıpkı Snapchat uygulamasında olduğu gibi paylaşımı yaptıktan sonra dosyanın belli bir süre sonra otomatik olarak silinmesini sağlayabiliyorsunuz.

Cihaz ayırt etmeksizin dosya paylaşımını en hızlı şekilde yapan Flick, Bluetooth bağlantısı yerine WiFi yani kablosuz ağı kullanıyor. Dosya transferi yapacağınız cihazları aynı kablosuz ağa bağlamanız gerektiğini hatırlatayım.

Erkan Calp

Flick

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
243 MB DOSYA BOYUTU

Flick, iOS cihazlarınızdaki dosyaları dilediğiniz bir cihazla WiFi üzerinden paylaşmanıza izin veren pratik bir uygulama.

Flick, iPhone, iPad ve iPod’unuzdaki fotoğraf, video ve dokümanları başka işletim sistemini kullanan cihazlarla paylaşmanıza izin veren ücretsiz, küçük boyutlu ve pratik bir dosya paylaşım uygulaması.

iOS cihazlarınızdaki herhangi bir türde dosyayı WiFi bağlantınız üzerinden dilediğiniz bir cihazla (Mac, Windows, Android, Windows Phone) hızlı ve fazla uğraşıya girmeden paylaşma olanağı tanıyan Flick uygulamasını benzerlerinden ayıran iki önemli özelliği bulunuyor. Birincisi; Dosyayı paylaştığınız esnada dosyayı görüntülemek için transfer işleminin bitmesini beklemeniz gerekmiyor. Broadcast seçeneği sayesinde tek dokunuşla ana cihazdaki bir video veya resmi diğer cihazlara anında aktarabiliyorsunuz. İkincisi ise; paylaştığınız dosyayı belli bir süre görüntülemeden sonra otomatik olarak silinmesini sağlayabiliyorsunuz. Snapchat uygulamasında olduğu gibi gönderdiğiniz dosya sadece belirlediğiniz süre içerisinde görüntülenebiliyor. Bu süreden sonra dosya kendi kendine siliniyor.

Farklı işletim sistemli cihazlar arasında dosya paylaşımını en basite indirgeyen Flick, dosya transferi için hem WiFi hem de Bluetooth bağlantısını kullanıyor. Tabii ki hangi türde dosyayı paylaşırsanız paylaşın WiFi’i seçerseniz aynı kablosuz ağa bağlamanız gerekiyor.

Erkan Calp

Flick

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Flick, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz en iyi kablosuz dosya paylaşım uygulamalarından biri.

Flick, işletim sistemi farkı gözetmeksizin mobil cihazlar veya mobil cihazla bilgisayar arasında kablosuz olarak dosya paylaşımını mümkün kılan pratik ve oldukça ufak boyutlu bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Windows Phone telefonunuzdaki bir videoyu veya resmi bilgisayarınıza aktarmanın farklı yolları vardır. Ya kablo ile uğraşırsınız, ya bulut servisten ulaşırsınız, ya da cihazlar arası dosya paylaşımını en kolay ve hızlı hale getiren özel uygulamalardan yardım alırsınız. Flick, cihazlar arasında sıklıkla dosya transferi yapan kullanıcılar için düşünülmüş pratik bir uygulama.
Herkesin kullanabileceği şekilde tasarlanmış menülerle karşımıza çıkan Flick ile Windows Phone telefonunuzdaki herhangi bir türde dosyayı Windows, MAC bilgisayarınıza veya Android, iPhone ve iPad cihazlarınıza zahmet çekmeden aktarabiliyorsunuz. Bunun için WiFi ağına bağlı olmanız yeterli oluyor.

Flick’i benzerlerinden ayıran birkaç özelliği bulunuyor. Dosya paylaşımını yaptığınız vakit dosya eş zamanlı olarak belirlediğini cihazda görüntüleniyor. Dosyanızı seçtikten sonra Broadcast seçeneğine dokunursanız örneğin; o anda mobilde izlediğiniz bir videoyu anında bilgisayarınıza yansıtabiliyorsunuz. Bir başka beğendiğim özellik ise Snapchat’te gördüğümüz otomatik silinme. Dosyalarınızı göndermeden önce dosyayı görüntüleyecek kişinin dosyanıza ne kadar süre bakabileceğini belirleyebiliyorsunuz.

Hem mobil hem de masaüstü cihazlar arasında dosya paylaşımını en hızlı yapabileceğiniz uygulamalardan biri olduğunu düşündüğüm Flick, Windows Phone’da da ücretsiz olarak geliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Shoot 2 APK

    Flick Shoot 2 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir serbest vuruş (free kick) oyunu. Şut çekme oyunu internetsiz ve internetli oynanabiliyor.
  • Flick Basketball

    Flick Basketball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur.
  • Flick Kick Goalkeeper

    Flick Kick Goalkeeper, oyununda bir kaleci olarak takımınızı kurtarmanız gerekiyor.
  • Flick-n-Score

    Flick-n-Score ile boş zamanınızı güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz
  • Flick Quarterback

    Flick Quarterback, kaliteli görsellere sahip Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.
  • Flick Shoot Futbol

    Flick Shoot Futbol gerçekçi bir frikik atma oyunudur
  • Flick Soccer 3D

    Flick Soccer 3D ücretsiz bir futbol oyunudur
  • Flick Soccer Brazil

    Android cihazlar için dünya kupasına özel Flick Soccer oyunu.