Flock

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29,845 TOPLAM İNDİRME
2.11 MB DOSYA BOYUTU

Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.

Kullanımı zor yada karmaşık mesajlaşma programları kullanmaktan sıkıldıysanız ve size iş yerinde zaman kaybettirdiklerini düşünüyorsanız Flock ile bu probleminizi çözebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu programın masaüstü PC dışında Mac, Chrome, Android ve iOS versiyonları da bulunuyor. Hem mobil cihazlarınızda hem de bilgiayarlarınız üzerinde kullanabileceğiniz uygulamanın en çok öne çıkan özelliği sadeliği.

Rahat ve sorunsuz bir kullanıma sahip olan Flock, grup mesajlaşmaları yada !e 1 mesajlaşmalarınız için kullanabileceğiniz ideal bir program. Ömür boyu ücretsiz olarak sunulan programa kurduktan sonra bir hesap oluşturarak diğer tüm iş arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz. Farklı iş ve projeler için yeni gruplar kurabileceğiniz program aynı zamanda iş yeri ağınızdaki diğer kullanıcılar ile 1'e 1 mesajlama imkanı da sunuyor.

Programın bir diğer güzel özelliklerinden bir tanesi sadece aynı iş yerindeki kişiler ile değil, aynı zamanda müşterileriniz yada birlikte çalıştığınız diğer firmalar ile kolayca iletişim kurmanızı sağlamak. Örneğin müşterilerinizi Flock üzerinde toplayarak onlara dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde ulaşabilirsiniz.

5 farklı platform için sürümleri bulunan Flock, sadeliği ve kolay kullanımı ile ön plana çıkmasına rağmen bir takım geliştirmeler ile harika bir program haline getirilebilir. Ayrıca tasarımı da gerğeinden çok daha fazla sade. Tasarımının da biraz daha güzelleştirilmesi ile çok daha iyi bir program olabilir. Skype'a benzerliği ile dikkat çeken fakat Skype'a göre daha basit ve kullanışlı bir program olan Flock, arkadaşlarınıza resim yada dosya gönderme imkanı da sunmaktadır.

Mesajlaşma ve iletişim için gerekli olan her şeyi barındıran Flock'u masaüstü bilgisayarlarınıza hemen ücretsiz olarak indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. İlk olarak hesap açarken iş yerinizden yada çalışma arkadaşlarınızdan 2 arkadaşınızı daha davet etmeniz gerekiyor.

Barış YANIK

Flock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
211 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

Flock, iş ve takım arkadaşlarınız ile birlikte iletiim kurarak ücretsiz olarak mesajlaşmanızı sağlayan basit ve pratik bir android uygulaması.

Flock, özellikle birlikte çalışan takım ve küçük işletmeler için geliştirilen bir ücretsiz mesajlaşma uygulaması. 5 farklı platform için ayrı ayrı versiyonları bulunan Flock ile bilgisayarınızda yarım kalan bir mesajlaşmaya mobil cihazınızdan devam edebiliyorsunuz.

Sade ve kullanımı kolay tasarımı sayesinde hızlı bir şekilde mesajlaşma imkanı sunan uygulamanın Windows, Mac, Chrome yada iOS versiyonlarını indirerek farklı cihazlarınız üzerinde de kullanabilirsiniz. Kullanım konusunda herhangi bir kişi limiti yada özellik kısıtlaması bulunmayan Flock'u kullanmak için de herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.

Yazının başında belirttiğim gibi birlikte proje yürüttüğünüz arkadaşlarınız ve ufak çaplı işletmelerdeki ofis arkadaşlarınız ile iletişim kurabilmek için çok ideal bir program olan Flock, çalışanların kendi aralarında daha hızlı mesajlaşma ve iletişim kurabilmelerini hedefleyerek geliştirilmiş. Bu nedenle daha önceden bu amaçla kullanmış olduğunuz uygulamalara göre daha sade gelebilir fakat amacınız hızlı ve basit şekilde iletişim kurabilmekse programı seveceğinize eminim.

Uygulamayı indirip kurduktan sonra tek yapmanız gereken bir hesap oluşturarak iş arkadaşlarınızı davet etmek. Uygulama ekranının sağ tarafında şirketinizdeki diğer kişileri görüyorsunuz. Buradan seçeceğiniz kişiler ile başlatacağınız mesajlaşmalarda resim ve dosya gönderimi yapabilme imkanınız var. Dilerseniz birden fazla kişi ile gruplar oluşturarak takım halinde fdaha efektif çalışma elde edebiliyorsunuz.

Oldukça yararlı ve güvenilir bir uygulama olan Flock'u sitemizden ücretsiz olarak indirip kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Flock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
14.4 MB DOSYA BOYUTU

Flock, iş arkadaşlarınız ile basit ve hızlı bir şekilde mesajlaşıp dosya ve resim gönderimi yapabileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulaması.

Flock, iş ve takım arkadaşlarınız ile hızlı ve kolayca mesajlaşmanızı sağlayan ücretsiz bir servis. Skype'a benzer özellikleri ile öne çıkan program, Skype ile kıyaslandığında özellik açısından çok daha geride kalmasına ramen mesajlaşma açısından bakıldığında çok daha hızlı ve kullanımı basit.

Sade ve kullanımı kolay bir arayüz ile birlikte temiz bir tasarıma sahip olan Flock'un en büyük artısı ise Windows, Mac, Chrome, Android ve iOS versiyonlarının bulunması. Böylelikle iş saatleri içerisinde yarım kalan konuşmalarınıza iş sonrasında mobil cihazlarınız üzerinden devam edebiliyorsunuz.

1'1 ve grup konuşmaları yapabileceğiniz uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek dilediğiniz kadar mesajlaşabiliyorsunuz. Herhangi bir ücret ödemeden sınırsız kişi sayısı ile birlikte kullanabileceğiniz uygulama özellikle birlikte çalışan takımlar ve küçük çaplı işletmeler için oldukça iyi bir program.

Kullanmak için herhangi bir izin gerektirmeyen uygulamayı yükledikten sonra bir hesap açarak iş ve takım arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz. Böylelikle hemen iş arkadaşlarınız ile mesjalaşamaya da başlayabilirsiniz.

Eğer çalıştığınız işletmenin yada takım arkadaşlarınızın hızlı ve pratik bir iletişim programına ihtiyacı varsa Flock ile ücretsiz olarak dilediğiniz gibi mesajlaşabilirsiniz.

Barış YANIK

Flock

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Flock, iş yerinizdeki diğer arkadaşlarınız ile daha rahat ve kolay bir şekilde mesjalaşabilmeniz ve resim/dosya gönderimi yapabilmeniz için geliştirilen ücretsiz bir Mac programı.

Flock, Windows, Mac, Android, iOS ve Chrome sürümleri bulunan ücretsiz bir mesajlaşma programı. Hiç bir ücret ödemeden istediğiniz kadar kişi ile kullanabileceğiniz uygulama basit anlamda 1'e 1 ve grup mesjalaşmaları yapabilmenizi sağlıyor.

Uygulamayı ister mobil cihazınıza isterseniz de bilgisayarlarınıza indirip yükledikten sonra bir kaç saniye içerisinde bir hesap oluşturarak diğer ofis çalışanlarını davet ederek iletişim kurmaya başlayabiliyorsunuz. Örneğin çalıştığınız şirket için Flock ile iletişime geçmeye başlarsanız, program üzerinde farklı çalışma ve proje grupları oluşturarak grup arası iletişimi kolaylaştırabilir ve dilediğiniz kişiler ile de birebir mesajlaşabilirsiniz.

Tıpki Skype gibi mesajlaşma dışında dosya ve resim gönderimleri özelliği bulunan Flock, iş arkadaşlarınız dışında müşterileriniz ile de iletişim kurmanızı sağlıyor. Sade ve kullanımı kolay bir tasarıma sahip olan Flock'un tasarımı biraz daha güzelleştirilerek çok daha kullanışlı ve göze hitap eden bir program haline gelebilir.

Temel olarak iş dünyasını hedef alan uygulama basit anlamda 1'e1 yada grup mesajaşmalarınızı kolaylaştırıyor. Sesli bildirimler ile ekranın sağ üstünde kimden mesaj geldiğini görebildiğiniz programı Mac'lerinize ücretsiz olarak indirerek hemen denemenizi öneririm. Beğenmeniz durumunda diğer tüm cihazlarınıza kurarak iş arkadaşlarınız ile 7 gün 24 saat iletişimde kalabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zulip

    Zulip, Dropbox tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • Google Talk

    GTalk hesabınızı masaüstünden kullanabilmenize olanak tanıyan bu yazılım ile Google hesabı olan arkadaşlarınızla anlık mesajlaşma olanağına sahip olacaksınız.
  • Fleep

    Fleep programı ile hem Windows hem de diğer platformlardaki arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.
  • Voxox

    Voxox programı sayesinde tüm platformlardaki dostlarınızla kolayca sohbet edebilirsiniz.
  • Trillian

    Trillian Windows Live Messenger, GTalk, Skype gibi anlık mesajlaşma servislerini ve Facebook, Twitter, Foursquare gibi sosyal ağları teker teker açmadan tek bir program ile yönetmenizi sağlıyor.
  • Skype

    Skype, Microsoft tarafından geliştirilen ve dağıtılan ücretsiz görüntülü konuşma programlarından bir tanesi olarak hizmet vermektedir.
  • AIM (AOL Instant Messenger)

    AOL Instant Messenger sahip olduğu özellikler ile arkadaşlarınız ve aileniz ile internet üzerinden haberleşmenizi hem kolay hem de eğlenceli hale getiren bir anlık mesajlaşma programı.