Florensia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17,574 TOPLAM İNDİRME
0.14 MB DOSYA BOYUTU

Orijinal ve gerçek RPG deneyimi sunan Florensia, ücretsiz bir MMORPG oyunudur.

Florensia dünyası görkemli adalar ve olağanüstü okyanuslara sahip, tamamen ücretsiz bir şekilde oynanayabilen macera ve rol yapma oyunudur. Kendi geminizi inşa edebileceğiniz gibi 12 farklı meslek grubundan birini seçerek kendinizi bu alanda geliştirebilirsiniz. Florensia dünyasında karada ve denizde birçok görev alarak seviyeni yükseltebilir, yeni adalar keşfederek macera dolu zamanlar geçirebilirsiniz.

Ücretsiz RPG ve macera oyunu Florensia'yı oynayabilmek için tek yapmanız gereken oyunu indirerek bilgisayarınıza kurmak ve oyuna kayıt olmak. 

Yeni oluşturduğun hesapla oyuna girdikten sonra Mercenary, Explorer, Noble veya Saint olarak oyuna başlayacaksın. İlk olarak görev alacağın bölgenin adı Roxbury olacak ve burada yer alan tüm rehber görevlerini yaparak oyunu öğreneceksiniz.

Sitemizde bulunan tüm online oyunlar için tıklayın.

Sezer Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!