Flow Free: Bridges

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,560 TOPLAM İNDİRME
4.4 MB DOSYA BOYUTU

Cihazınıza yükleyip oynamaya başladığınız andan itibaren bağımlısı olacağınız bir oyun; Flow Free: Bridges.

Cihazınıza yükleyip oynamaya başladığınız andan itibaren bağımlısı olacağınız bir oyun; Flow Free: Bridges.

Bir akış oluşturmak için eşleşen renkleri boru aracılığıyla birbirine bağlayın. Tüm renkleri panoyu kaplayacak biçimde eşleştirin. Akışı çakışan renkler için yeni köprüler kullanabilirsiniz. Bu oyunda yüzlerce seviyeyi ücretsiz oynayabilirsiniz ya da zaman denemesi modunda zamana karşı yarışabilirsiniz. Birkaç denemeden sonra nasıl hızlandığınıza siz de şaşıracaksınız.

Başlıca özellikleri:

  • 500’ün üzerinde ücretsiz bulmaca,
  • Ücretsiz Oyun ve Zaman Denemesi modları,
  • Renkli ve temiz grafikler,
  • Eğlenceli ses efektleri.
Sibel Aflazi

Flow Free: Bridges

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
7.7 MB DOSYA BOYUTU

Follow Free: Bridges, başarılı bulmaca oyunlarından Flow Free'nin devam oyunudur.

Follow Free: Bridges, hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu mükemmel bir bulmaca oyunudur. Renkli arayüzü, eğlenceli ses efektleri, vektör grafik ve animasyonları ile dikkat çeken oyunda renkli boruları eşleştireceğiniz birbirinden zorlu bulmacaları çözeceksiniz.

Mobil platformun başarılı isimlerinden Flow Free’nin yeni oyunu Follow Free: Bridges’te ücretsiz oynayabileceğiniz 900 bölüm, 10 farklı tablo boyutu, kolaydan zora giden seviye paketleri sizleri bekliyor. Renkli boruları birbirlerine bağlayarak ilerlediğiniz oyunda yeni eklenen köprüler işinizi zorlaştıracak. Artık boruları eşleştirirken iki kere düşünmeniz gerekiyor.

Ücretsiz kategorisinde en iyi bulmaca oyunu olarak gösterilen oyun uzun saatler sıkılmadan oynayacağınız birbirinden zorlu modlar içeriyor. Zamana karşı modunu seçtiğinizde renkli boruları eşleştirmek için fazla zaman verilmiyor, olabildiğince hızlı düşünmeniz ve oynamanız gerekiyor. Heyecanlı oynanışa son vereceğiniz rahatlama modu da tercih edebileceğiniz diğer oyun modu. Çözmeniz gereken yüzlerce bulmaca ücretsiz olarak sunuluyor. En kolay oyun olan 5x5 tablo ile oyuna başlıyor, 14x14 tabloya kadar çıkıyorsunuz.

Flow Free: Bridges Özellikleri:

  • Ücretsiz olarak oynanabilen 900 seviye
  • 10 farklı tablo boyutu ve seviye paketleri
  • Zamana karşı veya rahat oynama modu
  • Renkli arayüz, eğlenceli ses efektleri
  • Game Center entegrasyonu
Erkan Calp

Flow Free: Bridges

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Flow Free: Bridges, akıllı telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz güzel bir zeka oyunudur.

Flow Free: Bridges, Windows Phone’lu akıllı telefon ve tabletinizde sıkılmadan uzun süre keyif alarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Mobil platformdaki en iyi bulmaca oyunlarından Flow Free’nin devamı niteliğinde hazırlanan oyunda çözmeniz gereken 900 bulmaca sizleri bekliyor.

Renkli boruları birbirine bağlayarak bir akış oluşturmaya çalıştığınız Flow Free oyunun ikinci sürümünde bulmacaları çözmek her zamankinden daha zor. Boruları çapraz şekilde birbirine bağlayan yeni köprüler işinizi oldukça zorlayacak. Yüzlerce seviyeden oluşan bölümleri ücretsiz olarak oynayın, zamana karşı modunda süreye karşı yarışın veya rahatlama moduna geçiş yaparak basit bir şekilde oynayın.

Flow Free: Bridges, her seviyedeki oyuncunun rahatlıkla oynayabileceği bir bulmaca oyunu. 5x5 bir tabloda başladığınız oyunda ilerledikçe tablo sayısı, eşleştirmeniz gereken boru sayısı da artıyor. 14x14 bir tabloda renkli boruları eşleştirmek oldukça zor. Farklı tablolar ve zorluk seviyelerinin yanında bulmacaları hızlı çözmenizi gerektiren, farklı süre seçenekleri sunan zamana karşı modu da oldukça eğlenceli.

Flow Free: Bridges, Windows Phone kullanıcıları tarafından tam not almayı başaran ender bulmaca oyunlarından. Hem de ücretsiz!

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.
  • Flow Free: Hexes

    Flow Free: Hexes, renkli noktaları bağlamaya çalıştığınız bulmaca oyunu.
  • Wood Bridges

    Wood Bridges'taki temel amacımız arabaların geçebilecekleri sağlamlıkta köprüler inşa etmek.
  • Puppy Flow Mania

    Puppy Flow Mania, bulmaca oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir yapım.
  • Star Link Flow

    Star Link Flow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Color Flow 3D

    Yanlış pimi çekersen patlarsın.
  • Flow Water Fountain 3D Puzzle

    300 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • 1944 Burning Bridges

    1944 Burning Bridges sıra tabanlı bir strateji oyunudur