Flower House

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
339 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Flower House, kendi çiçeklerinizle ilgilenebileceğiniz eğlendirici ve dinlendirici bir Windows 8.1 oyunu.

Flower House, evinizin her noktasını çiçeklerle süsleyen biriyseniz oldukça seveceğinizi düşündüğüm bir oyun. Mobilin yanında Windows tablet ve bilgisayarlarda da oynanabilen oyunda kendi botanik bahçesini kurmuş deneyimli bir çiçekçinin yerine geçiyor ve çiçek mağazası açmış insanlara yardımcı oluyorsunuz.

Daha önce eşi benzerine rastlamadığım bu oyunda yetiştirebileceğiniz, diğer çiçekçi arkadaşlarınızın mağazalarını süsleyecek çok sayıda çiçek var. Gül, orkide, nilüfer, yasemin, lale, menekşe, palmiye el emeği göz nuru diyerek büyütebileceğiniz çiçeklerden sadece birkaçı. Üstelik çiçekleri kombine edip daha da renklendirebiliyor ve farklı kokular elde edebiliyorsunuz.

Simülasyon tarzında bir oyun olduğunda oldukça yavaş ilerleyen Flower House’da çiçekleri müşterilerinizin beğenisine sunmadan oldukça zahmetli bir aşamayı atlamanız gerekiyor. Öncelikle tohum seçimi yapıyor, sonra suyunu verip büyümesini izliyor, sonra da odanın neresini süsleyeceğine karar veriyorsunuz. Tüm bu aşamaları altınlarınızı harcayarak hızlandırmanız mümkün olsa da ilk bölümlerde mecburi olsanız da sonradan kullanmamanızı öneririm. Çükü farklı tohum almaktan sulamaya, çiçekleri vazoya koymaktan kombine etmeye her şey altınla oluyor. Tabii ki bekleyecek sabrınız varsa altınlarınızı feda etmeden de ilerleyebilirsiniz.

Dünya genelinde en çok bilinen çiçeklerden en az bilenenlere kadar hatta gerçek dünyada olmayan hepsini beğenimize sunan oyunda kendiniz için hiçbir şey yapmıyorsunuz. Tüm uğraşınız çiçek mağazası açmaya karar vermiş 10 kişiye yardım etmek için. Tabii ki oyunu çevrimiçi oynamaya seçerseniz komşularınızla birlikte vakit geçirme, çiçeklerinizi karşılaştırma şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

Flower House

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir çiçekçi kurma oyunudur.

Flower House, adından da anlaşılacağı üzere, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir çiçekçi simülasyonudur. Fakat çiçekçi demek biraz haksızlık olabilir zira oyunda kocaman bir botanik bahçeniz oluyor.

Hep kendi çiçeklerinizi yetiştirmek istediyseniz, farklı çiçek türlerini birbirleriyle karıştırıp yeni türler yaratırsam nasıl olur diye düşündüyseniz bu oyun tam size göre. Bu oyunda yasemini orkide ile, gülü zambak ile karıştırabilirsiniz.

Böylece dünyanın en garip fakat güzel çiçeklerini yaratabilirsiniz. Bununla beraber çiçeklerinizde farklı dizaynlar oluşturabilir, kendi buketlerinizi yaratabilir ve bunları arkadaşlarınıza da hediye edebilirsiniz.

Özellikler:

  • 116 farklı çiçek türü.
  • 10 farklı karakter.
  • Dünyanın çeşitli yerlerine seyahat etme.
  • Renkli buketler oluşturma.
  • Rahatlatıcı müzik.
  • İnternet gerektirmez.

Eğer çiçeklerle uğraşmak sizi mutlu ediyorsa, bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Flower House

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bir çiçekçi simülasyon oyunudur.

Çiçeklerle uğraşmak size huzur veriyorsa, mutlu oluyorsanız ve kendi çiçeklerinizle ilgilenebileceğiniz bir oyun arıyorsanız, Game Insight'in yeni oyunu Flower House tam istediğiniz oyun olabilir.

iOS cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda kendi çiçekçinizi hatta botanik bahçenizi yönetiyorsunuz. Oyunda farklı çiçekleri birbirleriyle birleştirip yeni türler oluşturabiliyor ve dünyanın en garip çiçeklerine siz sahip olabiliyorsunuz.

Ayrıca çiçeklerinizle kombinasyonlar yaratabiliyor ve buketler oluşturabiliyor ve bunları arkadaşlarınıza hediye edebiliyorsunuz.

Özellikler:

  • 116 farklı çiçek türü.
  • 10 farklı karakter.
  • Dünyanın çeşitli yerlerine seyahat etme.
  • Renkli buketler oluşturma.
  • Rahatlatıcı müzik.
  • İnternet gerektirmez.

Eğer simülasyon oyunlarını seviyorsanız ve çiçeklerle uğraşmaktan hoşlanıyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • House Builder

    House Builder ile hayalinizdeki evi yapmak artık mümkün. En ince detayına kadar bir ev nasıl yapılır bizzat tecrübe etmek için House Builder oynayabilirsiniz.
  • House Flipper 2

    Devam oyunu olarak karşımıza çıkan House Flipper 2, yepyeni özellikleriyle birlikte piyasaya sürüldü.
  • Flower Power Screensaver

    Ekranınızda güzel çiçekler görebileceğiniz ekran koruyucu..
  • eJay House

    eJay House 6 programı kendi house müziğinizi yapmanızı sağlayan, kullanımı basit, ayrıca müzik düzenleme ve ses kaydetme programıdır.
  • Clown House

    Clown House, mobilin yanı sıra Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarda da oynanabilen kaliteli bir korku kaçış oyunu.
  • Spooky's House of Jump Scares

    16 bit grafiklerle hazırlanmış FPS bir korku oyunu istiyorsanız Spooky's House of Jump Scares şaşırtan kalitesiyle dikkat çekiyor.
  • Madefire Comics & Motion Books

    Madefire Comics & Motion Books, DC Comics, IDW, Dark House gibi popüler yayıncıların çizgi romanlarını okuyabileceğiniz ve indirebileceğiniz bir uygulama.
  • Slime Rancher 2

    Slime Rancher bir devam oyununa kavuştu. Slime Rancher 2 ile birlikte uzaylı yaratıkları toplamaya ve çiftlik oluşturmaya devam edin.