Flutter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
693 TOPLAM İNDİRME
321 MB DOSYA BOYUTU

Mobil uygulama geliştirme frameworkü

Flutter, yüksek performans sunan bir cross uygulama geliştirme frameworkü olarak karşımıza çıkıyor. Google'ın da desteklediği program ile mobil uygulamalarınızı daha hızlı ve işlevsel bir şekilde geliştirebiliyorsunuz. Hem kurulum hemde kullanım açısından oldukça rahat bir framework olan Flutter, mobil uygulama geliştirenlerin büyük beğenisini kazanacağını da söyleyebilirim. Öğrenmesi oldukça kolay kendine has kodlama sistemine sahip olan Flutter'ı projenize dahil etmeniz yeterli oluyor. Bu aşamadan sonra ise bir kaç sihirli değişiklik ile mobil uygulamalarınızı daha etkin hale getirebiliyorsunuz.

Framework'ün en avantajlı yanlarından biri ise aynı anda hem iOS hemde Android platformlarına çıktı verebiliyor olması. Böylece tek bir proje ile her iki platform için de uygulama geliştirme yapılabiliyor. Performans açısından da bir hayli fazla etkili olan Flutter, mutlaka deneyimlemeniz gereken bir uygulama. Flutter'ı ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Murat İşçi

Flutter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
409 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı ve etkili bir framework

Flutter, harika mobil uygulamalar geliştirmeniz için geliştirilen bir frameworktür. Google'ın da bizzat desteklediği ve arkasında yer aldığı Flutter, öğrenmesi ve kullanması oldukça kolay bir frameworktür. Hem kurulum hem de kullanım açısından rahat bir deneyim sunan framework, performans açısından da bir hayli fazla avantaj sağlıyor. Flutter, mobil uygulama geliştirenlerin de büyük beğenisini kazanacağını da söyleyebilirim. Öğrenmesi oldukça kolay kendine has kodlama sistemine sahip olan Flutter'ı projenize dahil etmeniz yeterli oluyor. Bu aşamadan sonra ise bir kaç sihirli değişiklik ile mobil uygulamalarınızı daha etkin hale getirebiliyorsunuz.

Hızlı uygulamalar geliştirmek için birebir olan Flutter'ın en büyük avantajı ise cross platform şeklinde çalışmasıdır. Yani tek bir proje ile hem iOS hemde Android platformlarına mobil uygulama geliştirebiliyorsunuz. Böylece zamandan bir hayli tasarruf edebiliyorsunuz. Performans açısından da bir hayli fazla etkili olan Flutter, mutlaka deneyimlemeniz gereken bir uygulama. Flutter'ı ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flutter

    Bilgisayarınızda bulunan medya oynatıcıları web kameranız ve elleriniz ile kontrol etmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Convert .NET

    Metin çeviriden, şifreleme metodlarına kadar 6 farklı aracını tek bir programda toplamayı başaran popüler çok amaçlı geliştirici araçları programıdır.
  • Fusion HTML Editor

    HTML sayfalarınızı bu geliştirici editörü sayesinde ücretsiz ve hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz.
  • Flash Admin 1.0

    güzel bir animasyon programı
  • Style Master

    Bu program bir CSS editörüdür.
  • SWF Compressor

    SWF dosyaları için sıkıştırma yöneticisi.
  • Vodahost Site Builder 8.0

    Site yapmak için herşey.....
  • Photo2Web Publisher 1.00

    Photo2Web Publisher 1.00