F.lux

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
68,033 TOPLAM İNDİRME
0.53 MB DOSYA BOYUTU

F.lux gün ışığına göre monitörün renk ayarlarını otomatik olarak değiştirerek uzun süre bilgisayar kullanımından kaynaklı şikayetleri azaltıyor.

Uzun süre bilgisayar başında çalışanların en önemli problemleri göz yorulmasına bağlı rahatsızlıklardır. Gözlerde kızarma, kaşıntı, kanlanma gibi şikayetler giderek artarak uyku bozukluklarına yol açabilir. Bu şikayetleri gidermek için monitör ışığınızı bulunduğunuz ortama ve saate göre otomatik olarak ayarlayan F.lux'u denemelisiniz.

F.lux Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Windows ve WinPhone sürümler,
  • Otomatik renk ayarlama,
  • Işık ayarı,
  • Kullanışlı,
  • Basit

Tüm monitörlerin ışık ayarları gün ışığına odaklı olarak ayarlandığından özellikle akşam saatlerinde artan rahatsızlıklar bu yazılımla giderilebiliyor. F.lux'u ilk kurduğunuzda bilgisayarınızı nerede ve ne tarz bir ışıkta kullandığınızı ayarladıktan sonraki tüm ayarlar otomatik olarak yapılıyor. Kullananların oldukça memnun kaldığı yazılım sağlıklı bir bilgisayar kullanımı için tercih edilmesi gereken bir araç.

F.lux İndir

Windows ve WinPhone üzerinde İngilizce olarak kullanılabilen F.lux indir geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeye devame diyor. Otomatik ışık ve renk ayarlama düzenine sahip olan başarılı uygulama, ücretsiz olarak dağıtılıyor. Saate göre ekran özelliklerini otomatik olarak ayarlayan yardımcı uygulama, günümüzde düşük bir kitle tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Bilgisayarlarda çok düşük bir kitleye sahip olan uygulama ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor. Uygulamayı hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yeşim Halıcı

F.lux

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Flux, Windows Phone için Feedly uygulamasıdır.

Beğenmediğimiz web sitelerini tek bir yerde toplayarak ilgimizi çeken haberleri daha rahat okuyabilmemizi sağlayan RSS takip aracı Feedly’nin resmi Windows Phone uygulaması bulunmuyor ancak Feedly’yi aratmayacak kadar başarılı bir alternatifi mevcut: Flux.

RSS takip araçları arasında en popüleri olan Feedly’yi Windows Phone platformuna taşıyan Flux, deneme sürümü olarak geliyor ve tüm özelliklerinden belli bir süreliğine ücretsiz olarak faydalanabiliyoruz.

RSS içeriklerini mobile optimize ederek sunan ve böylelikle ilgimizi çeken haberleri telefon ve tabletimizden daha rahat okumamızı sağlayan Flux, çevrimiçi olduğunuz süre boyunca makaleleri resimleri ile birlikte hafızasına alıyor ve internet bağlantınızın olmadığı vakit eksiksiz bir haber okuma deneyimi yaşatıyor. Makalelerin mobil veya orijinal sürümü arasında geçiş yapmak, önceki sayfaya geri gelmek, beğenilen bir haberi paylaşmak gibi haber okurken sıklıkla ihtiyaç duyacağınız şeyleri dahili web tarayıcı üzerinden rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

İlk senkronize işleminden sonra içerikleri hızlı bir şekilde güncelleyerek veri kullanımını en aza indirebilen Flux, Windows Phone platformuna özgü bir özellik olan canlı kutucuk desteği de sunuyor. Böylelikle eklediğiniz haber kaynaklarından gelen son içerikleri uygulamayı açmadan takip edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SysPrep Driver Scanner

    Bilgisayarınızdaki sürücüleri taramak ya da kayıt defterine yeni sürücüler eklemek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Real Time Drives Scouter

    Bilgisayarınıza taktığınız cihazların sürücüler üzerinde gerçekleştirdikleri değişiklikleri anında görebilirsiniz.
  • Driver Magician Lite

    Donanım sürücülerinizi en kısa yoldan yedeklemek ve tekrar yüklemek için kullanımı kolay bir araç.
  • Free DriverZone Driver Scanner Utility

    Bilgisayarınızın donanım sürücülerini en güncel halinde tutmak için kullanabileceğiniz bir Windows programı.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • 32bit Fax x9.61.19

    32bit Fax x9.61.19
  • GPU Shark

    GPU Shark programı sayesinde ücretsiz olarak ekran kartınızın tüm donanım ve yazılım bilgilerine erişebiliyorsunuz.
  • Keyboard Test

    PassMark KeyboardTest sizlere klavyenizdeki tuşları çabuk bir şekilde kontrol etmenize yardımcı olan bir donanım test programıdır