FLV Browser

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,731 TOPLAM İNDİRME
0.44 MB DOSYA BOYUTU

Bu programla bilgisayarınızdaki veya netteki FLV uzantılı dosyaları açabilir izleyebilirsiniz.

Bu programla bilgisayarınızdaki veya netteki FLV uzantılı dosyaları açabilir izleyebilirsiniz.Bilgisayarınızda izleyebildiğiniz gibi FLV uzantılı dosyaları internettende kullanabilirsiniz.Open FLV URL'yi seçerek netten flv uzantılı adresleri çalıştırabilirsiniz.

Ayrıca izlediğiniz video üzerinde ekran görüntüsü alma özelliğinede sahipsiniz.Bu görüntüleri bitmap ve jpg formatında da kayıt edebiliyorsunuz. İstediğiniz zaman favori FLV dosyalarınızı oluşturabiliyor bunlara kısa yoldan ulaşabiliyorsunuz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anvsoft Web FLV Player

    Anvsoft Web FLV Player, web üzerindeki FLV dosyalarını oynatabileceğiniz oldukça kullanışlı bir FLV oynatıcıdır.
  • FLV Player

    FLV Player ile arşivinizde bulunan başta FLV olmak üzere tüm video dosyası formatlarını kolay ve hızlı bir şekilde oynatabilirsiniz.
  • YouTube FLV Player 2008

    AdFree FLV programı ile internetten indirdiğiniz FLV fomratındaki video fomratlarını izleyebilirsiniz.Üstelik programı ücretsiz kullanabilir ve tüm özelliklerinden sınırsız faydalanabilirsiniz.Programın ikonlarını tasarlayarak programın
  • XetoWare FLV Player

    XetoWare FLV Player, dünya üzerinde en çok kullanılan video türlerinden biri olan Flash videoları kolayca izleyebilmemiz için tasarlanan etkili ve başarılı bir programdır.
  • Free FLV Player

    Türkçe dil desteği de bulunan ve popüler bütün video formatlarını çalıştırabilme kabiliyeti olan ve bunların yanında tamamen ücretsiz olan bir video oynatıcısına sahip olmak istemez miydiniz? Cevabınız evet ise Free FLV Player tam size
  • Any Flv Player

    MOV, WMV, MPEG-4, AVI, VOB, 3GP gibi popüler video formatlarına YouTube gibi video paylaşım sitelerinden indirdiğiniz .flv uzantılı videoları dönüştürebileceğiniz ve aynı zamanda bir oynatıcı olarak kullanabileceğiniz bir program arıyors
  • Free Flash Player

    Free Flash Player'ı kullanarak FLV ve SWF dosyalarını ücretsiz ve hızlı bir şekilde oynatabilirsiniz.
  • GLM Flv Player

    Youtube ve benzeri sitelerideki videoları artık formatlarını değiştirmek zorunda kalmadan bilgisayarınızda oynatabileceksiniz.