FM Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,737 TOPLAM İNDİRME
87.33 MB DOSYA BOYUTU

FM Live, radyo kanallarını yüksek kalitede dinlemenize olanak sağlayan modern görünümlü bir internet radyosu programıdır.

FM Live, radyo kanallarını yüksek kalitede dinlemenize olanak sağlayan, modern görünümlü, gelişmiş özelliklere sahip ve ücretsiz bir internet radyosu programıdır.

Kullanıcılara farklı bir deneyim sunmak için farklı renklerle gösterilen ayarlar menüsüne sahip olan program Windows 8 entegrasyonu ve modern arayüzüyle de dikkat çekmektedir.

Dünya üzerindeki tüm radyo istasyonlarının yayınlarını dinleyebileceğiniz farklı kategoriler altında listelenen yayın akışlarından, istediğinizi seçerek hemen dinlemeye başlayabilirsiniz.

Diğer taraftan basit medya oynatıcısı sayesinde istediğiniz tüm işlemleri kolayca gerçekleştirebilir, kendi popüler radyo listenizi hazırlayabilir ve çok daha fazla özelliğe program üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda radyo yayınlarını WAV formatında kaydetmenize de olanak sağlayan FM Live'ın bu özelliği sayesinde favori şarkılarınız veya radyo programınız çıktığı zaman kayıt tuşuna basarak bilgisayarınızda saklayabilirsiniz.

Sonuç olarak kaliteli bir interet radyosu programına ihtiyacınız varsa FM Live'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gül FM internet radyo dinletici 4.0

    Süper bir radyo
  • VCRadio

    VCRadio programı içerisinde kaydedici ve zamanlayıcı barındıran ve PC FM radyo kartları kontrol etmek için üretilmiş bir program.
  • Online TV Live

    OnLine TV Live programı ile bütün dünya ülkelerinin yerel ve ulusal kanallarını ücretsiz izleyebilirsiniz.
  • Number1 FM

    Number1 FM uygulaması ile tarayıcınızı açmadan Number1 radyo kanallarını dinleyebilirsiniz.
  • Encore ENLTV-FM Kartı Driver

    Encore ENLTV-FM Kartı Sürücüsüdür.
  • TV Shock

    Pc'nizde tv kartı olmadan yüzlerce tv ve radyo kanalını mükemmel netlikte seyredebileceksiniz.
  • BAHANE TV

    BAHANE TV; TV kartına ihtiyaç duymadan yerli ve yabancı yüzlerce TV kanalını izleyip binlerce radyo kanalını dinleyebileceğiniz kullanışlı bir program
  • Paytak Tv

    Paytak Tv, çevrimiçi olarak televizyon kanallarını izleyebileceğiniz ve radyo kanallarını dinleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.