FMOD Studio

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,255 TOPLAM İNDİRME
76.01 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda en kolay ve ücretsiz yoldan ses dosyaları, müzikler yaratmak için bu uygulamayı deneyebilirsiniz.

FMOD Studio programı, bilgisayarında kendi müziklerini yapmak isteyenlerin kullanabilecekleri ücretsiz araçlar arasında yer alıyor ve zorlanmadan ses tasarımcılarına yardımcı oluyor. Özellikle çeşitli uygulamalar, kısa filmler veya ihtiyaçlar için ufak sesler yaratmanız gerekiyorsa ve bu işe para vermek istemiyorsanız FMOD Studio'yu denemenizi öneriyorum.

Hem yeteri kadar basit, hem de tüm araçları barındıran bir program olması nedeniyle aldığınız sonuçlar oldukça profesyonel olacaktır. Herhangi bir programlama yeteneği gerektirmemesi nedeniyle direkt olarak arayüzünü kullanarak istediğiniz sesleri elde edebilirsiniz.

Ayarları ve gelişmiş katman yönetimi sayesinde yarattığınız ses ve müziklerin tüm detaylarını dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Programın sistem kaynağı tüketimi de oldukça makul ve çok hızlı bir bilgisayarınız olmasa bile hiç sorun olmadan müziklerinizi kaydetmeyi sağlayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DarkWave Studio

    DarkWave Studio, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar için üretilmiş ücretsiz bir ses/müzik yaratma ve düzenleme programıdır.
  • GoPro Studio

    GoPro Studio, GoPro video oynatıcı ve düzenleme programı.
  • Camtasia Studio

    Camtasia Studio 2021 son sürüm, en başarılı ekran videosu çekme ve video düzenleme programlarından biridir.
  • Ashampoo Movie Studio Pro

    Ashampoo Movie Studio Pro, kendi çekmiş olduğunuz veya webden indirmiş olduğunuz video dosyalarını düzenleyebileceğiniz gelişmiş bir video düzenleme programıdır.
  • Ashampoo Music Studio

    Ashampoo Music Studio, müzik arşivinizi düzenleyip yönetmek için gerekli her tür aracı içerisinde barındıran kapsamlı bir yazılım.
  • Zortam Mp3 Media Studio

    Zortam Mp3 Media Studio, sahip olduğu özelliklerlerle müzik arşivinizi dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
  • MixMeister Studio

    MixMeister programı sayesinde dans parçalarını yeniden mix'leyebilirsiniz. Dilerseniz bir kaç şarkı arasında geçiş yapıp kendi dans setinizi oluşturabilirsiniz.
  • Media Catalog Studio Lite

    Medya dosyalarınızı bir kaynaktan yönetin.