FNTsoft Bordro

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5,318 TOPLAM İNDİRME
6.94 MB DOSYA BOYUTU

Özel sektör personel ücret bordro programı.

İşçi ücret bordro programı FNTsoft Bordro sadece normal çalışanlar için olmayıp, tüm sigorta kollarına tabi çalışanlar, sosyal güvenlik destekleme primine tabi çalışanlar, deniz basım işlerinde 2098 sayılı kanuna tabi çalışanlar, yeraltı sürekli çalışanlar, çırak - stajyer - öğrenci çalışanlar, topluluk sigortasına tabi çalışanlar, anlaşmaya tabi olmayan yabancı uyruklu çalışanlar, yabancı uyruklu işsizlik sigortasına tabi olmayan çalışanlar, anlaşmalı ülke yabancı uyruklu çalışanları, Almanya Federal Cumhuriyetinde çalışanlar, bağkurlular, sigorta ve işsizlik sigortasına tabi olmayan çalışanlar, sendikalılar, geliri 1.500$ altında olan düşük gelirli illerde çalışan 5084 veya 5350 Sayılı Kanuna tabi olan çalışanlar, 4382 Sayılı Kanuna tabi fazladan sakat işçi çalıştıranlar, özel sigortası olanlar, kısacası tüm özel sektörler için eksiksiz ve özelliklerinin tümünün kullanımı kolay eşsiz bir özel sektör personel işçi ücret bordro programıdır.
FNTsoft Bordro programı ile özel sektör çalışanı personellerinizin Ücret Bordrolarını, Vergi İndirimlerini, SSK Bildirgelerini, İşkur Bildirgelerini, Çalışma Bakanlığı Bildirgelerini hazırlayabilir, SSK e-Bildirge ve e-Beyanname XML veri dosyalarını oluşturabilir ve bu dosyaların Çalışma Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı sitelerinden transferiyle işlemlerinizi güvenle tamamlayabilirsiniz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Penos Bordro

    Personel ödemesi sadece brüt ücretten ve bir ek ödemeden ibaret olan işletmeleri ve muhasebe bürolarını karmaşık bordro programlarından kurtarıyoruz.
  • LMS Lider Memur Maaş Sistemi

    Memur Bordro Programı 657' ye tabi memurların her türlü bordrosunu say2000i programına uyumlu olarak hesaplar. Programdaki her türlü bordro düzenlenebilir.
  • Bilgi Bordro Programı

    Okullar, hastaneler, adliye gibi tüm 657 sayılı devlet memurları maaş hesaplarını hazırlayabilen bir program.
  • K.Pdks

    K.Pdks Programı, Personel Giriş-Çıkışlarının Takibinden , Bordro Programlarına Aktarımına Kadar Tüm İşlemleri Kapsayan Bir Otomasyon Sistemidir
  • AGSoft Personel Bordro Takip Programı

    AGSoft Personel Bordro Takip Programı, işletmelerin personel ve bordro işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla hazırlanmış
  • AKINSOFT Bordro

    Personel işlemleri, Puantaj bordro takibi
  • MemurSis Bordro

    MemurSis Bordro, kadrolu olarak çalışan devlet memurlarının maaş işlemleriyle ilgili her tür ihtiyacı karşılayan başarılı bir yazılımdır.
  • Adres Bank

    Firmaların müşterilerini takip etmesi için yapılmış bir program