FolderBox 1.20

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,152 TOPLAM İNDİRME
0.88 MB DOSYA BOYUTU

Dosyaların Windows Gezgini üzerinden kopyalanması ve taşınması pek çok kullanıcı tarafından birden fazla adım gerektiren ve bu nedenle karmaşık olarak nitelendirilen bir işlem. Sonuçta birçok kullanıcı genellikle iki ya da daha fazla pro

Dosyaların Windows Gezgini üzerinden kopyalanması ve taşınması pek çok kullanıcı tarafından birden fazla adım gerektiren ve bu nedenle karmaşık olarak nitelendirilen bir işlem. Sonuçta birçok kullanıcı genellikle iki ya da daha fazla program penceresi açıyor ve bu bir süre sonra can sıkıcı olabiliyor. İşte bu yazılım bu sorunu çözüyor.

Burada Windows Gezgini penceresine yeni bir pencere ekliyor. Burada ayrı bir klasör açarak dosya ve klasörleri Windows Gezgini penceresinden konforlu bir şekilde yönetebilirsiniz. Ayrıca 5 farklı klasörün yer aldığı bir sık kullanılanlar listesi oluşturabilirsiniz. Sonrasında bu klasörleri açmak için tek tıklama yeterli olacaktır.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ad Killer 1.20

    Internette gezerken hepimiz biliriz girdiğimiz istelerde istenmedik reklam pencereleri açılır ve çaresiz kalırız. Çözüm artık burda...
  • Şifre Kutusu 1.20

    Şifre Kutusu 1.20
  • ProOdenek 1.20

    Özellikle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Milli Eğitim Müdürlüklerinde gelen ve harcanan ödeneklerin takibi için hazırlanmış ödenek yazılımıdır.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.