Font Candy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,131 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Font Candy, resme yazı yazmak veya yazıya resim eklemek için kullanabileceğiniz en iyi Windows 8.1 uygulaması.

Font Candy, bilgisayarınızdaki resimlere yazı yazmak, tipografik yazı tasarımı yapmak için kullanabileceğiniz en iyi Windows uygulamalarından biri; hatta en iyisi diyebilirim. Tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulamada fotoğraflarınızı anlamlı metinlerle süsleyebilir veya tam tersini dilediğiniz bir resmi yazınıza gömebilirsiniz.

Mevcut galerinizdeki veya yeni çektiğiniz resimler, Facebook fotoğraflarınız üzerinde çalışmanıza izin veren uygulama ile fazla uğraşıda bulunmadan birkaç tıkla (dokunuşla) resme dilediğiniz yazıyı ekleyebiliyor, tipografi yazı yazabiliyorsunuz. Yazı ekleme menüsü ise detaylı gibi görünse de herkesin kullanabileceği şekilde yapılmış. Yazınızı fotoğrafın hangi köşesine alacağınızı, yazının boyutunun ve tipinin ne olacağını rahatlıkla belirleyebiliyorsunuz. Dilerseniz resim üzerinde de kontrast, parlaklık, renk gibi çeşitli ayarlamalar yapmanız mümkün. Gerek resim gerekse de yazı üzerinde yapılan işlemleri yapmak oldukça basit ve de en önemlisi sosyal ağlardan alışık olduğunuz kaydırıcılarla ince ayarlar yapabiliyorsunuz.

Resme yazı yazma, yazıya resim ekleme konusunda Windows platformundaki en başarılı uygulama olduğunu düşündüğüm Font Candy’de dikkat çeken diğer bir nokta “alıntılar” bölümü. Eğer resminize yazacak bir şey aklınıza gelmiyorsa editörlerin kendi sözlerini alıp kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Font Candy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,150 TOPLAM İNDİRME
52.8 MB DOSYA BOYUTU

Font Candy, kullanıcıların fotoğraflarına yazı ve başlıklar eklemesini sağlayan ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Font Candy, fotoğraflarınıza metin ve başlık eklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz uygulamalardan bir tanesi. Fotoğraflarınızı güzelleştirmek için kullanabileceğiniz uygulama ile fotoğraflarınıza farklı ve etkileyici yazılar ekleyebilirsiniz. Ayrıca duygularınızı ve hissettiklerinizi fotoğraflarınızın üzerine yaratıcı bir yolla ekleyebilirsiniz.

Fotoğraflarınızda görünmesini istemediğiniz detay veya bölümleri Font Candy uygulaması sayesinde ister boyut oranlarını değiştirebilirsiniz, isterseniz de fotoğraf üzerinde kesme işlemi yapabilirsiniz.

Uygulamanın sahip olduğu sosyal medya entegrasyonu sayesinde hazırladığınız fotoğrafları Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden arkadaşlarınız ile anında paylaşabilirsiniz.

Uygulamanın diğer güzel özelliklerinden bir tanesi ise, sahip olduğu kamera zamanlayıcı. Kendi fotoğraflarınızı çekmeyi seviyorsanız kamera zamanlayıcıyı kullanarak çok daha düzgün ve güzel fotoğraflarınızı çekebilirsiniz. Fakat uygulamanın esas amacı, fotoğraflarınıza birbirinden güzel ve etkileyici yazı türleri ile hazırlanan yazıları eklemek.

Uygulamayı kullanarak fotoğraflarınıza yazılar ekleyebilmek için aşağıdaki adımları takip etmelisiniz:

  • Bir fotoğraf çekin veya galerinizden bir fotoğraf seçin
  • Ekrana iki kere dokunarak fotoğrafınıza eklemek istediğiniz yazı girin ve etkileyici yazı türlerinden birini seçin
  • Eklediğiniz yazının renk seçimini yapın
  • Fotoğrafınız için arkaplan seçin
  • Birden fazla başlık ekleyerek bu başlıkları ayrı ayrı düzenleyebilirsiniz

Uygulamanın kullanımı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz uygulamayı yükledikten sonra izleyebileceğiniz bir eğitim videosu bulunmatadır. Bu videoda uygulama ile fotoğraflarınıza nasıl yazı eklenir görebilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirerek iPhone ve iPad'lerinizde kullanabileceğiniz Font Candy uygulamasına mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Font Candy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
790 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Font Candy, Windows Phone telefonunuzdaki fotoğraflara yazı eklemek, tipografi yazı yazmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Font Candy, Windows Phone telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflara yazı eklemek, tipografi yazı tasarımı yapmak için kullanabileceğiniz ücretsiz ve platforma özel bir uygulama. Yaratıcılığınızı ön plana çıkarabileceğiniz uygulamada yeni çektiğiniz ve mevcut galerinizdeki bir fotoğraf üzerinde düzenleme yapabildiğiniz gibi Facebook fotoğraflarınızı aktarma şansına da sahipsiniz.

Fotoğrafa yazı ekleme, tipografi yazı konusunda Windows Phone platformundaki tek başarılı uygulama olduğunu düşündüğüm Font Candy’de fotoğraflarınıza kendi düşüncelerinizi yansıtan yazılar ekleyebildiğinizi gibi uygulamanın geliştiricileri tarafından eklenmiş hazır alıntıları kullanabiliyorsunuz.

Uygulamanın yazı ekleme menüsü oldukça detaylı diyebilirim. Fotoğrafın bir köşesine iliştireceğiniz yazının boyutunu, rengini, tipini, konumunu dilediğinizce seçebiliyorsunuz. Varsayılan ayarları tercih etmeme, kaydırıcılarla istediğiniz şekilde ayarlama şansına da sahipsiniz. Yazının haricinde fotoğraf üzerinde de düzenleme yapabiliyorsunuz. Kontrast, parlaklık, renk ayarları yapabilmenin haricinde bulanıklık efekti verebiliyorsunuz. Bu seçenekler de ince ayar yapılabilecek şekilde karşımıza çıkıyor.

Basit bir fotoğrafa yazı ekleme uygulamasından öte olduğunu düşündüğüm Font Candy’de yazıya resim ekleme şansına da sahipsiniz. Fotoğraf ve yazınızı ekledikten sonra “Invert Mode On” butonuna dokunarak yani tek dokunuşla bu görünümü sağlayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Playcast

    Playcast, Windows PC'nizdeki video, fotoğraf ve müziklerinizi kablosuz olarak televizyonunuza aktarma kolaylığı sunuyor.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel ile tüm fotoğraf ve videolarınız tek bir yerde.
  • Fhotoroom

    Fhotoroom, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Parma Video Player

    Parma Video Player ile ücretsiz olarak internetten video indirebileceksiniz.
  • 500px

    500px, popüler fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.
  • Afterlight

    Afterlight, popüler fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında ve hem tablette hem de bilgisayarda rahatlıkla kullanılabiliyor.
  • PhotoFunia

    PhotoFunia, yüzlerce efekt sunan bulut tabanlı fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • CropiPic

    CropiPic, sosyal ağlarda paylaştığınız fotoğraf ve videoları düzenleyebildiğiniz pratik ve ücretsiz bir uygulama.