Foodpia Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Foodpia Tycoon, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir restoran işletme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Foodpia Tycoon, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir restoran işletme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kendi şehrinizi ve lojistik ağınızı kurabileceğiniz oyunda zengin olabiliyorsunuz.

Kendi restoranınızı işletebileceğiniz zevkli bir simülasyon oyunu olan Foodpia Tycoon, farklı şehirlerde oynayabileceğiniz harika bir oyundur. Oyunda kendi işletmenizi yönetiyor ve müşterileriniz mutlu etmeye çalışıyorsunuz. Dünyanın farklı mutfaklarından yemekler yaptığınız oyunda daha fazla para kazanmak için sürekli çalışmanız gerekiyor. 10 farklı restoranda 21 farklı şehirde geçen oyunda en güzel yemekleri pişirmeli ve müşterilerinize servis etmelisiniz. Ayrıca yemek yapmanın yanı sıra misafirlerinizi eğlendirmeniz de gerekiyor. Bunun için canlı müzikler organize etmeli ve müşterilerinizi eğlendirmelisiniz.

Renkli görsellerin ve etkileyici bir atmosferin yer aldığı Foodpia Tycoon, oynarken eğlenebileceğiniz bir ve boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyun diyebilirim. Çocuklarınızın da rahatlıkla oynayabileceği oyunda dikkatli olmalı ve stratejik kararlar almalısınız. Kendi işçilerinizi çalıştırabileceğiniz, şöhretinizi katlayabileceğiniz ve para kazanabileceğiniz Foodpia Tycoon oyununu sakın kaçırmayın.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olan Foodpia Tycoon oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Foodpia Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Foodpia Tycoon, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir restoran işletme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Foodpia Tycoon, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir restoran işletme oyunudur. Eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunda para kazanmak için çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir simülasyon oyunu olan Foodpia Tycoon, kendi restoranınızı işletebileceğiniz bir oyundur. Oyunda kendi işletmenizi işletiyor ve mutlu müşteriler kazanmaya çalışıyorsunuz. Dünyanın farklı mutfaklarından yemekleri müşterilerinize sunuyor ve para kazanıyorsunuz. 21 farklı ülkede ve 10 farklı restoranda geçen oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Canlı müzikler organize edip müşterilerinizi eğlendirdiğiniz oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Kolay bir oynananışa sahip olan oyunda etkileyici bir atmosfer sizleri bekliyor. Renkli ve kaliteli görsellere de sahip olan oyunda boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz. Eğer yemek yapmayı seviyorsanız bu oyunu mutlaka oynamalısınız. Foodpia Tycoon oyununu sakın kaçırmayın. Ayrıca oyunda stratejik kararlar almalısınız.

Foodpia Tycoon oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smartphone Tycoon 2 APK

    Smartphone Tycoon 2 APK, telefon yapma oyunu olarak geçiyor. Kendi şirketinizi kurup akıllı telefonlar tasarlıyor, pazar lideri olmak için çalışıyorsunuz.
  • Game Dev Tycoon APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Game Dev Tycoon APK'da, kendi oyun şirketinizi kurun ve oyun piyasasında isminizi en üstlere taşıyın!
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.
  • Milk Farm Tycoon APK

    Mobil simülasyon oyunları arasına yeni katılan Milk Farm Tycoon APK ile süt imparatorluğu kurmaya çalışacağız.
  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.
  • Idle Office Tycoon APK

    Idle Office Tycoon APK, eğlenceli bir gayrimenkul oyunudur. Kendi şirketinizi büyütebileceğiniz oyunda zengin olabilirsiniz.
  • Ace Car Tycoon

    Arabayı al, tamir et ve sat daha fazla kazan galerini büyüt. Ace Car Tycoon ile her zaman kendini geliştir.