Football Manager 2019

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14,248 TOPLAM İNDİRME

Football Manager 2019 İndir. Football Manager 2019, dünya genelinde en çok oynanan ve gerçeğe en yakın futbol menajerlik simülasyonu olma özelliğine sahip olan oyundur.

Football Manager 2019 indir, yakın zaman sonra piyasaya sürülecek yeni futbol menajerlik oyununun çıkmasından sonra en çok yapılacak aramaların başında gelmektedir. FM 2019 ya da Football Manager 2019, bilgisayar oyuncularının uzun yıllardır oynadıkları menajerlik serisinin son yapımıdır.

Yoluna Championship Manager olarak başlayan ve sonrasında geliştirici ekibin stüdyo değiştirmesiyle birlikte Football Manager olarak devam eden seri, uzun yıllardır bütün oyunculara bir futbol takımını yönetmenin bütün ayrıcalıklarını sunmaya çalışıyordu. Takımı yönetmek için türlü türlü ayrıntılar sunan Football Manager oyunları, özellikle son yıllarda önemli atılımlar gerçekleştirmişler ve gerçekçiliğe bir o kadar yaklaşmışlardı.

Sözleşme imzalama, oyuncu alıp satma, teknik ekibi belirleme, bütçeyi ayarlama, taktikleri oturtma, alt yapıyı yönetme, basınla ilişki kurma gibi tonla ayrıntılı barındıran Football Manager 2019, 2018’e göre çok daha ayrıntılı ve farklı özelliklerle piyasaya çıkmıştı.

Yakın zaman önce düzenlenen üç boyutlu oyun motoru ile birlikte oyunculara daha gerçekçi maç sonuçları ve maç detayları sunan Football Manager serisi, özellikle oyuncu ve basın etkileşimleri konusunda oldukça ileri gitmişti. Her türlü detayın konuşulabildiği ve yapılan konuşmaların oyunu derinden etkilediği oynanış özellikleriyle son Football Manager oyunları oldukça beğenilmişti.

Football Manager 2019 Sistem Gereksinimleri

  • MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1803/April 2018 Update) – 64-bit or 32-bit
    • İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
Ramazan Tugay Kahraman

Football Manager 2019

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,169 TOPLAM İNDİRME

Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu

Football Manager 2019 Mobile, Android özelinde değil, mobildeki en iyi futbol menajerlik oyunu.

Yüksek fiyatına rağmen mobil platformda ilgi gören futbol menajerliği oyununun 2019 sezonunda tam lisanslı Bundesliga ve Bundesliga 2 dahil birinci lig takımlarının başına geçiyoruz. Türkçe dil desteği, sade arayüzü, hızlı oynanışı ile dört dörtlük bir mobil futbol menajerlik oyunu karşımızda!

SEGA’nın PC ardından mobil platforma çıkardığı futbol menajerliği oyunu Football Manager 2019 Mobile’ı benzerlerinden ayıran birçok özellik bulunuyor. Başladıktan sonra bırakılmayacak şekilde değil, kısa süreli oturumlarla oynanacak şekilde tasarlanan ve oldukça sade-modern kullanıcı arayüzüne sahip olan futbol menajerlik oyununda dünyanın birinci liglerinden birinde yer alan dilediğimiz bir kulübün kontrolünü ele alıyoruz. Oyuncuların kontrolü tamamen bizde. En iyi takımı yaratmamız için gerekli her şey elimizin altında. Taktik ayarlama, takımın sahaya dizilişini ayarlama, kadroyu belirleme, transfer zamanın oyuncu alıp satma her şey olabildiğince kolay ve hızlı. Maçlar da akıcı oynanıyor. Kuş bakışı kamera açısıyla sahayı en iyi şekilde görüyor, kolayca müdahale edebiliyoruz. Maçı durdurup kaldığımız yerden başlatma şansımız da var.

Erkan Calp

Football Manager 2019

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
862 TOPLAM İNDİRME
1.4 GB DOSYA BOYUTU

Football Manager 2019 Mobile indirin, en iyi kulüplerin başına geçin.

Football Manager 2019 Mobile, SEGA’nın PC ardından mobil platforma çıkardığı Türkçe futbol menajerliği oyunu. 2019 sezonunda dünyanın birinci liginden dilediğimiz bir takımı alıp en iyi kulüpler arasına sokmaya çalışıyoruz. Tam lisanslı Bundesliga ve Bundesliga 2 de dahil olmak üzere dünyanın en iyi takımlarının yer aldığı yorucu bir sezona hazır mısınız?

SEGA’nın mobil oyunculara özel hazırladığı futbol menajerlik oyunu Football Manager Mobile’ın 2019 sezonunda 1. ligde mücadele eden takımlar arasına katılıyorsunuz. Her zaman olduğu gibi dünyanın en iyi oyuncuları tamamen sizin kontrolünüzde, direktiflerinizi bekliyor. Oyuncularınızın sahaya dizilişinden takım taktiğine her şeyi maç öncesi ve maç anında kolayca ayarlayabiliyorsunuz. Transfer sezonunda oyuncu alım-satımı da aynı kolaylıkla gerçekleşiyor. Maçlar hızlı oynanıyor. Diğer futbol menajerlik oyunları gibi ekrana gömülmeden, oynamak istediğiniz zaman açıp keyifle oynuyor, dilerseniz oyununuzu sürdürüyorsunuz. Maç anında da kontrol sizde. Maçı istediğiniz an yarıda kesip devam ettirebiliyorsunuz.

Football Manager 2019 Mobile Özellikleri:

  • Dünyanın en büyük kulüplerini yönetin.
  • Kafanızdaki sisteme uyacak oyuncuları bulun veya kadronuza uygun taktikleri seçin.
  • Transfer sezonunu iyi değerlendirip rüya takımı kurun.
  • Kuş bakışı açıdan sahanın kontrolünü elinize alın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Manager 2022

    Football Manager 2022, en popüler Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Football Manager 2011

    Football Manager 2011 sürümüyle tüm futbol severlere menajerlik keyfi yaşatmaya devam ediyor. Football Manager 2011 kapsamlı deneme sürümü Strawberry ve sadece İngiliz ve İskoç liglerini içeren Vanilla sürümüyle farklı kullanıcı taleple
  • Football Manager 2016

    Football Manager 2016 kaliteli bir menajerlik oyunudur
  • Football Manager 2017

    Football Manager 2017 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol menajerliği oyunudur
  • Football Manager 2018

    Football Manager 2018 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Football Manager 2023

    Yeni futbol menajerlik oyunu Football Manager 2023, 8 Kasım 2022'de lansmana çıkacak.
  • Football Manager 2024

    Oyuncular tarafından çokça beklenen Football Manager 2024'de, takımınızı oluşturun ve Kendinizi tam anlamıyla bir patron gibi hissedin.
  • goalunited PRO – football manager for experts

    goalunited PRO online olarak oynanan bir menajerlik oyunudur