FootLOL

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

FootLOL, yeşil sahalarda birbirinden çılgın hareketler yaparak rakip takımı bitirmeye çalıştığınız bir futbol oyunu.

FootLOL, görsellikten ziyade oynanışa önem veren bir oyuncu iseniz tavsiye edebileceğim futbol oyunları arasında. Kuralların uygulandığı klasik futbol oyunlarından farklı bir yerde olan oyunda rakip takımın atağını kesmek, gol atmak için her şeyi yapabiliyorsunuz. Sahaya ufo indirmekten uçakla bombalamaya, inek sürmekten mayın döşemeye en çılgın hareketler serbest.

Şimdiye kadar oynadığınız tüm futbol oyunlarını unutturacak bir yapım FootLOL desem sanırım abartmış olmam. Sahada hakemin uyguladığı kuralları hiçe sayarak türlü çılgın hareketlerle rakip takımı adeta sahaya gömme zevki yaşatan oyunda turnuvalara katılma ve arkadaşlarınıza veya bilgisayara karşı online maç yapma şansına sahipsiniz.

Türkiye’nin de yer aldığı çılgın futbol oyununda maç sonrası kazandığınız parayı oyuncularınızın performansını artırmak ve görünümlerini değiştirmek haricinde özel saha içi hareketler açmak için kullanıyorsunuz. Maç içi 6 ile sınırlandırılan hareketler oldukça fazla sayıda ve aklınıza gelmeyecek hareketleri içermiyor.

Erkan Calp

FootLOL

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

FootLOL, sahada çılgın hareketler yapabildiğiniz tek futbol oyunu.

FootLOL, klasik futbol kurallarını yerle bir eden, şimdiye kadar oynadığım en sıra dışı futbol oyunu diyebilirim. Sahaya uzaylı indirme, füze yağmuruna tutma, uçak geçirme gibi rakip takımı yerle bir eden birbirinden çılgın hareketler yapabileceğiniz tek futbol oyunu ve ister arkadaşlarınızla isterseniz de yapay zekaya karşı oynayabiliyorsunuz.

Android platformunda ücretli olarak indirilmeye açılan futbol oyunu her yönden farklı olduğunu gösteriyor. Turnuvalara katılabildiğiniz veya hızlı maçlar çıkarabildiğiniz spor oyununda amacınız klasik futbol oyunlarındaki gibi 90 dakikayı önde kapamak ancak başarıya ulaşmak için maç esnasında gol atmanın haricinde çılgın hareketler yapmanız gerekiyor. Yeşil sahalarda görmediğiniz en olmayacak eylemleri yaparak sahayı birbirine katmaya çalışıyorsunuz.

Türkiye’nin de bulunduğu oyunda kazandığınız maçlar neticesinde sahaya inek indirme, sahayı yakma, tüm oyunculara kırmızı kart aldırma, yağmur bastırmasını sağlama, ufo indirme, uçak geçirme, taramalı tüfekle ortalığı birbirine katma, top fırlatma gibi çılgınca ödüller veriliyor. Ancak dediğim gibi bunlar tek seferde açık değil; kazandıkça açılıyor ve maça çıkmadan aralarından en etkili olduğunu düşündüğünüz 6 hareketini seçmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

FootLOL

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

FootLOL, yeşil sahalarda çılgınca hareketler yapmanıza izin veren bir futbol oyunu.

FootLOL, klasik futbol oyunlarının çizgisinden oldukça uzak ve çok daha eğlenceli oynanış sunuyor. iPhone ve iPad’inizde futbol oyunlarına yer veriyorsanız kesinlikle oynamanızı isterim. Yeşil sahalarda birbirinden çılgın hareketler yaparak rakip takımı sahaya gömmek oldukça zevkli oluyor.

Maç esnasında sahaya ufo, inek, uçak indirip mayın, savaş topu ve daha nice silahları kullanabildiğiniz çılgın bir futbol oyunu hayal edin. Gerek arkadaşlarınızla gerekse de yapay zekaya karşı oynayabildiğiniz ve hızlı maçların yanı sıra turnuvalarda mücadele ettiğiniz bu futbol oyununda gol atmanın yanı sıra az önce saydığım çılgınca hareketleri de yapmanız gerekiyor. Bir maçta en fazla 6 hareket yapabiliyorsunuz. Tabii ki siz sahaya ufo indirirken, uçak geçirirken veya füze atarken rakip takım da boş durmuyor. Rakip takım da sizi sahaya gömmek için elinden geleni yapıyor.

FootLOL Özellikleri:

  • Her biri farklı tipte saha içeren dört gezegen
  • Çoklu oyuncu modu
  • Maç esnasında eğlenceli karışıklıklar
  • Özelleştirilebilir oyuncu ve takımlar
  • 60 seviye
  • Çılgın yetenek ve araçlar
Erkan Calp

FootLOL

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

FootLOL, Windows Phone platformundaki en çılgın oynanış sunan futbol oyunu.

FootLOL, hem görsel hem de oynanış açısından bildiğimiz futbol oyunlarından oldukça farklı bir konumda. Windows platformunda evrensel oyun olarak indirilmeye açılan spor oyununda yeşil sahalarda gol atmanın haricinde de hareketler sergiliyorsunuz.

Windows cihazlarda da ücretsiz oynanabilir kaliteli futbol oyunları mevcut ancak hiçbirinde FootLOL’da yapabildiğiniz çılgınca hareketleri sergileyemiyorsunuz. Sahada rakip oyuncuyu durdurmak, sahadan silmek için uzaylıları sahaya indirmekten uçak geçirmeye, mayın döşemekten havayı aniden değiştirmeye birçok hareket yapabiliyorsunuz. Bunlar tabii ki sınırlı sayıda ve bir maçta en fazla 6 çılgın hareket yapmanıza izin veriliyor. Maç esnasında yapılabilen özel hareketlerin maçları kazandıkça açıldığını belirteyim.

Türkiye’nin de yer aldığı çılgın futbol oyununda turnuvalara katılma ve hızlı maçlara çıkabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza karşı veya yapay zekaya karşı oynama seçeneği sunuluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Liquipedia

    Hemen Liquipedia indirin ve e-spor müsabakaları ile alakalı her şeyi takip edin.
  • Spor Merkezi Programı 1.0

    Spor Merkezi Programı (SCP) spor ve sağlık sektöründe hizmet veren kurumların üyelerinin takibini kolaylaştırmak amacı ile geliştirilmiştir.
  • Hursoft Spor Klüp Yönetim Programı

    Hursoft Spor Klübü Programı spor salonları, futbol ve basketbol klüpleri, jimnastik salonları, halı saha işletmeleri gibi ve tüm üyelik sistemi ile çalışan tesisler için özel olarak hazırlanmış kapsamlı bir yönetim programıdır. Progr
  • Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

    Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ile eski günlere geri dönün. Bir döneme damgasını vurmuş bu oyun ile akrobatik hareketler yapın ve stilinizi konuşturun.
  • Sporx

    Sporx, Windows Mağazası'ndaki en zengin içerikli Türkçe spor gündemi uygulamasıdır. Profesyonel spor müsabakalarını canlı takip etmek isteyenler için futboldan çok daha fazlasını sunan bu uygulama sporseverler için pratik bir kaynak.
  • Egzersiz

    Egzersiz, evde rahatlıkla yapılabilecek egzersizler içeren tamamen Türkçe bir spor uygulaması.
  • Klasik Spor Arabalar Teması

    Klasik Spor Arabalar Teması ücretsiz bir Windows temasıdır
  • Laser League

    Laser League indir dememek için hiçbir neden yok!