for8

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

for8, video profillerin öne çıktığı yerli arkadaşlık uygulaması.

for8, arkadaş arayan ancak bulamayan kişilerin üye oldukları arkadaşlık uygulamaları arasında. Yerli olmasının yanında kişilerin video profilleriyle öne çıkmalarını sağlıyor.

Çevreleri geniş olmayan, asosyal kişilerin vazgeçilmez uygulamalarından arkadaş bulma uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Levent Atlas tarafından geliştirilen arkadaşlık uygulaması for8, kişilerin durağan profil resimleri yerine 8 saniyelik kısa videolar çekerek hazırladıkları video profilleri göstermelerine izin veriyor. Beğendiğiniz kişiyi canlı olarak gördüğünüzden kararınızı daha net verebiliyorsunuz.

Facebook profilinizi bağlayarak ücretsiz üye olup kullanabildiğiniz arkadaşlık uygulamasında sohbet benzerleri gibi karşılıklı beğeni sağlanırsa başlıyor. Yazılı veya görüntülü sohbet etme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

for8

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

for8, videolu olarak eşleşme sağlayan arkadaşlık uygulaması.

for8, yeni arkadaşlıklara merhaba demek için kullanabileceğiniz sosyal ağ uygulamaları arasında ancak profil fotoğrafınızla değil 8 saniyelik videonuzla dikkat çekmeye çalışıyorsunuz.

Levent Atlas tarafından geliştirilen arkadaş bulma uygulaması Tinder gibi birçok arkadaşlık uygulamasından farklı olarak eşleşme için adaylardan video çekmelerini istiyor. Uygulamanın adından da tahmin edeceğiniz üzere ilk tanışmada sıradan fotoğraftan daha etkili olan videonuzun 8 saniye uzunlukta olması gerekiyor. Videonuzu çekip profilinize yükledikten sonra belirlediğiniz kriterlere uygun adaylarınızı bekliyorsunuz. Klasik olarak iki tarafın karşılıklı beğenmeleri sonucu eşleşme dolayısıyla da sohbet ortamı başlıyor.

8000’e yakın kullanıcısı bulunan ve 2000’den fazla eşleşmenin sağlandığı uygulamayı kullanabilmeniz için bir Facebook profilinizin olması gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kickstarter

    Kickstarter mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Kickstarter uygulamasıdır
  • Ağır Sözler

    Ağır Sözler uygulamasında sosyal medya hesaplarınızda ya da arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz onlarca söze ulaşabilirsiniz.
  • Mekanist

    Android akıllı telefon kullanıcılarının yaşadıkları şehirlerdeki mekanlarla ilgili tüm bilgilere ulaşabilecekleri bir uygulama.
  • Zappmatch for Netflix

    Zappmatch for Netflix, dizi ve film önerisi almak, sohbet etmek isteyenler için bir sosyal ağ uygulamasıdır.
  • TikTok Lite (APK)

    Popüler eğlenceli TikTok videoları izleyin ya da kendi kısa videolarınızı paylaşın.
  • ZEPETO APK

    ZEPETO APK, kendi 3 boyutlu avatarınızı yapıp oyunlar oynadığınız, sohbet ettiğiniz bir Android oyunu.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.