FotoGo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,060 TOPLAM İNDİRME
28.1 MB DOSYA BOYUTU

FotoGo, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınız üzerinden fotoğraflarınızı düzenlemenize imkan sağlayan bir programdır.

Fotoğraf düzenlemek kolay değildir. Profesyonel şekilde fotoğraf düzenleyebilmek için birçok ayrıntı bilmeniz gerekli. Fakat FotoGo programı sayesinde ayrıntılarda boğulmadan siz de fotoğraf düzenleyebilirsiniz. Profesyonel bir şekilde olmasa da FotoGo programı fotoğraflarınızı güzelleştirebilir. Bu program sayesinde fotoğraflarınızı gören arkadaşlarınız nasıl bu kadar güzel çektiğinizi soracak!

FotoGo, ücretsiz bir şekilde kullanılabilen bir fotoğraf düzenleme programıdır. Program sayesinde çektiğiniz fotoğraflara filtreler uygulayabilir, parlaklık ayarlarını değiştirebilir ve boyutlandırabilirsiniz. İstediğiniz şekilde fotoğraf boyutlandırmanıza imkan sağlayan FotoGo programı, çektiğiniz fotoğraftaki istenmeyen bölümleri de çıkarmanızı kolaylaştırıyor.

FotoGo programında bulunan birçok araç ile birlikte fotoğraflarınıza istediğiniz her düzenlemeyi yapabilirsiniz. Programın watermark özelliği sayesinde çektiğiniz fotoğraflara adınızı yazabilir ve çalınmasını önleyebilirsiniz. Yine FotoGo programı sayesinde fotoğraflarınızın formatlarını da değiştirebilirsiniz. FotoGo programı başta .png, .jpg ve .gif olmak üzer birçok formatı destekliyor.

Windows işletim sistemi üzerinden kullanabileceğiniz FotoGo programı sayesinde fotoğraflarınızı 3 boyutlu hale dönüştürebilirsiniz. Ayrıca can sıkıcı bir hal alan kırmızı göz sorununu da yine FotoGo programı ile çözebilmeniz mümkün. Hemen şimdi FotoGo programını indirin ve düzenlediğiniz fotoğraflar ile birlikte arkadaşlarınızı şaşırtın!

Uğur Sağlam

FotoGo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
332 TOPLAM İNDİRME
64.56 MB DOSYA BOYUTU

FotoGo, fotoğraflarınızı düzenlemenize ve güzelleştirmenize imkan sağlayan yardımcı bir mac programıdır.

Her gün fotoğraf çekiyoruz ve bu fotoğrafları belirli sosyal medya sitelerinde paylaşıyoruz. Fakat önemli olan ne kadar çok fotoğraf paylaştığımız değil ne kadar güzel fotoğraf paylaştığımız. Fotoğraf düzenleme konusunda çok fazla bilgiye sahip olmayabilirsiniz. Bu sizin güzel fotoğraflar atmanıza engel değil. FotoGo programı ile birlikte çektiğiniz tüm fotoğrafları zahmetsiz bir şekilde düzenleyebilir ve muhteşem bir hale getirebilirsiniz.

FotoGo programı ücretsiz olarak fotoğraf düzenlemenize imkan sağlıyor. Programı kullanarak fotoğraflarınızın boyutlarını değiştirebilirsiniz. Bu sayede daha düşük boyutta ve daha net fotoğraflar elde edecek ve fotoğraflarınızı internete daha kolay yükleyeceksiniz. FotoGo uygulaması çektiğiniz fotoğraflara watermark koymanıza da imkan sağlıyor. Bu özelliği kullanarak çektiğiniz fotoğrafların size ait olduğunu kanıtlayabilirsiniz. Watermark özelliği sayesinde çektiğiniz fotoğraflar çalınmaz.

Fotoğraflarınızın dosya uzantılarını değiştirmek istiyorsanız FotoGo programı bu konuda da size yardımcı oluyor. Programda bulunan çeşitli araçlar yardımıyla fotoğraflarınızı .png, .jgp ve .gif gibi birçok formata dönüştürebilirsiniz.

Fazla bir sistem gereksinimi istemeyen FotoGo programını hemen şimdi indirin ve fotoğraflarınızı kolayca düzenleyin!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • PaintSupreme

    PaintSupreme hızlı ve eğlenceli bir resim düzenleme programıdır.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • nomacs

    Nomacs programını kullanarak fotoğraf ve resim dosyalarınıza kolaylıkla çeşitli efektler uygulayabilir ve kaydedebilirsiniz.
  • GIMP

    GIMP hem zengin özellikleri hem de kullanışlılığıyla Photoshop'a rakip olan ücretsiz bir resim editörüdür
  • Snapshotor

    Snapshotor ücretsiz bir ekran görüntüsü alma programıdır
  • Shape Collage

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • StarStaX

    Yıldız ve gökyüzü fotoğrafçılığı yapmak isteyenler bu program sayesinde bütün gece çektikleri fotoğrafları birleştirebilirler.