Fotor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.4/5 ZİYARETÇİ
25,913 TOPLAM İNDİRME
58.01 MB DOSYA BOYUTU

Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.

Fotor, en sevdiğiniz resimlerinizi ve fotoğraflarınızı geliştirebilmeniz ve düzenleyebilmeniz için tasarlanmış, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme programıdır.

Program, kontrast veya parlaklık gibi görüntü parametrelerini düzenleyebilmeniz için içerisinde birçok farklı araç içermektedir.

Ayrıca resimlerin kendi belirleyeceğiniz bir bölümünü kesebilir, bulanıklaştırabilir, metinler ekleyebilir, farklı renk efektleri uygulayabilir veya çerçeveler ekleyebilirsiniz.

Kendi resim koleksiyonlarınız için mükemmel resimler oluşturmak veya tasarlamak için kullanabileceğiz Fotor'un gerçekten çok işinize yarayacağına eminim.

Programin en güzel özelliklerinden biriside kendinize özgü profesyonel görünümlü kolajları, kolay ve hızlı bir şekilde hazırlamanıza olanak tanımasıdır.

Mükemmel fotoğraflar yaratmak için kolay kullanımlı ve gerçekten başarılı sonuçlar ortaya koyan Fotoru'u mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Fotor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
619 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Fotor uygulaması ile fotoğraf düzenleme işlemlerini Windows Phone cihazınızdan yapabilirsiniz.

Fotor, temel düzenleme araçları, özel efektler, kolaj gibi birçok popüler fotoğraf fonksiyonlarını içerisinde barındıran kullanımı basit, profesyonel bir Windows Phone uygulamasıdır.

Parlaklık ayarı, kırpma, döndürme, bulanıklık ayarı ve daha pek çok özellik ile fotoğraf çekimlerinizi daha profesyonel hale dönüştürebilirsiniz. 9 fotoğraf efekti, tamamen kişiselleştirilebilir kolaj özelliği, taşınabilir şablon kenarlıkları, arka plan şablonları ile mükemmel çalışmalar çıkartabileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Yenilikler:

  • Kolaj
  • Şablon seçimi
  • Temel ayarlar
  • Şablon kenarlık ayarı
  • Kalite seçimini kaydetme
  • Fotoğrafları yüksek, orta, düşük dosya boyutunda kaydetme seçenekleri
Erkan Calp

Fotor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
601 TOPLAM İNDİRME

Fotor ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme servisidir

Fotor kullanıcılara programsız fotoğraf düzenleme konusunda yardımcı olan bir online fotoğraf düzenleme servisi.

İnternet tarayıcılarınız üzerinden birçok özelliğine ücretsiz olarak erişip kullanabileceğiniz bir servis olan Fotor ile seçeceğiniz fotoğraflara çeşitli fotoğraf filtreleri veya fotoğraf efekt seçeneklerinden birini seçerek uygulayabiliyor ve göze daha hoş görünmelerini sağlayabiliyorsunuz. Bunun yanında renklerin belli bir bölümünü siyah beyaz yapıp, fotoğrafın seçeceğiniz bölümlerini renklendirebiliyor, lens yansıma efektlerini ekleyebiliyorsunuz.

Fotor üzerinden fotoğraf bulanıklaştırma işini gerçekleştirmeniz de mümkün. Servis bu iş için size farklı seçenekler sunuyor. Dilerseniz çizgisel bir bölümün, dilerseniz dairesel bir alanın içini net bırakabilir, fotoğrafın geri kalanını bulanıklaştırabilirsiniz. Bunun yanında fırçayı kullanarak serbest şekilde bulanıklaştırma da yapabiliyorsunuz. Program bu iş için size fırça boyutunu ayarlama imkanı da veriyor.

Fotor ile hazırladığınız fotoğrafları dilerseniz bilgisayarınıza veya Dropbox hesabınıza kaydedebilir, dilerseniz sosyal medya hesaplarınız üzerinde paylaşabilirsiniz.

Servisi kullanabilmek için aşağıdaki resimdeki işaretli alana tıklayarak bilgisayarınızdan düzenleyeceğiniz fotoğrafı seçmeniz yeterli:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fotor for Windows 8

    Elinizdeki fotoğraf ve resim dosyalarını Windows 8'in modern arayüzü ile kolayca düzenlemek isterseniz bu resim editörünü kullanabilirsiniz.
  • Aviary

    Hızlı, etkili ve farklılık yaratan fotoğraflar oluşturmak istiyorsanız Aviary fotoğraf düzenleme uygulamasını kesinlikle kullanmalısınız.
  • XnSketch

    XnSketch resim ve fotoğraflarınıza farklı efektler uygulamanıza izin veren ücretsiz bir yazılımdır.
  • Pixlr

    Pixlr zengni filtre ve efekt seçenekleri sunan bir fotoğraf düzenleme programıdır.
  • Shape Collage

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • PixAnimator

    Çektiğiniz fotoğrafları süsleyerek kendi zevkinize göre hazırlayacağınız video kreasyonlarını arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • ExifTool

    Fotoğraf, ses ve video dosyalarınızın EXIF bilgilerini düzenlemek ve kategorilere ayırmak için bu programı kullanabilirsiniz.
  • XnRetro

    XnRetro fotoğraflarınızı farklı efektler uygulayarak zenginleştirebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.