Foxit PDF Creator

DENEME SÜRÜMÜ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16,593 TOPLAM İNDİRME
3.1 MB DOSYA BOYUTU

Foxit PDF Creator küçük, hızlı ve kolay kullanım sağlayan yapısıyla her tür yazdırılabilir Windows dökümanını PDF formatına dönüştürebilir. Program DOC, XLS, PPT, TXT, HTML ve e-postaları dahi PDF formatına dönüştürebilir.

Görsel bir printer olarak çalışan Foxit PDF Creator, bilgisayarınızda bulunan her türlü yazdırılabilir belgeyi PDF formatına dönüştürebilir. Bilgisayarınızdaki yazıcı sürücüsü gibi yüklenen program belgeleri en yüksek kalitede ve en hızlı şekilde PDF formatına dönüştürebiliyor.

Dilerseniz program yardımıyla PDF'ye dönüştürdüğünüz belgeleri şifreleyebiliyorsunuz. PDF formatındaki belgeleri arşivlemek isterseniz belgelere başlık, konu, yazar ve etiket gibi kolay ulaşmanızı sağlayacak bilgiler girmeniz de mümkün. PDF'ye dönüştürdüğünüz belgelere başlık ve dipnot girebilir, metin rengi, font büyüklüğü gibi özelliklerini düzenleyebilirsiniz. Son olarak Foxit PDF Creator dönüştürdüğünüz belgelere yazı veya resim filigranı eklemenizi de sağlıyor. Üstelik bu filigranın şeffaflık, yer ve büyüklük ayarlarını dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DVD Source Creator

    DVD Source Creator ile video dosyalarınızı DVD formatına çevirebiliceksiniz hemde görüntü kalitesini en yüksek seviyede tutarak.
  • Foxit Mobile PDF

    Foxit Mobile PDF, ücretsiz, hızlı, basit ve ufak boyutlu pdf görüntüleme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Foxit Reader

    Küçük ve ücretsiz PDF programı Foxit Reader ile PDF dokümanları okuyabilir, içeriklerinde değişiklik yapabilir ve hazırladığınız dokümanları yazdırabilirsiniz.
  • Foxit PDF Editor

    PDF dökümanlarında bulunan tüm resim, grafik ve metinleri düzenlemenizi sağlayan Foxit PDF Editor, hızlı ve kolay kullanımıyla dikkat çekiyor.
  • Amor AVI DivX MPEG to VCD SVCD DVD Creator & Burner

    AVI DivX MPEGdosyalarınızı VCD SVCD DVD formatına çevirin
  • JPG to PDF Converter

    JPG to PDF Converter, Windows bilgisayarlar için JPG resim dosyasını PDF'ye çevirme programıdır.
  • Foxit PhantomPDF

    Foxit PhantomPDF, Windows kullanıcılarına özel gelişmiş PDF düzenleme programı.
  • PDFZilla

    PDFZilla ile PDF dosyalarını farklı formatlara çevirebilirsiniz