FOXplay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.9/5 ZİYARETÇİ
14,676 TOPLAM İNDİRME

FOXplay’de, en sevilen dizilere, filmlere, programlara, yarışmalara ve daha birçok favori içeriğe ulaşabilirsiniz.

FOXplay, internet üzerinden film ve dizi izleyebileceğiniz, ilk aşamada sadece FOX TV içeriklerinin yer aldığı ve ilerleyen zamanlarda başka içerikleri de barındırması planlanan bir tür platformdur.

Fox tarafından yeni uygulaması ise şöyle tanıtıldı: "Android uygulamamız yenilendi! Güncellenen uygulamamızla FOXplay’de; en sevilen dizilere, filmlere, programlara, yarışmalara ve daha birçok favori içeriğe ulaşabilir, dijitale özel hazırlanan formatları tek tıkla ücretsiz veya dilerseniz abone olarak reklamsız izleyebilirsiniz. FOX ile FOX canlı yayınını, en sevdiğiniz dizi veya programların güncel yayınlarını ve haber bültenlerini takip edebilir; FOXplay ile sevdiğiniz dizi, program ve filmleri dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Ayrıca FOX ile haftalık yayın akışına kolayca erişebilir favori dizilerin yayın zamanlarını takip ederek beğendiğiniz videoları sevdiklerinizle anında paylaşabilirsiniz. Android için hazırlanan özel tasarımla dizilerden haberlere, galerilerden videolara birçok özel içeriğe kolaylıkla ulaşabilir; fragman ve bölüm videolarını kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. FOX & FOXplay’in yenilenen Android uygulamasıyla sevdiğiniz dizi, film, program ve haber bültenleri 3G, 4G ve WiFi ile her an, her yerde sizinle..." 

FOXplay uygulamasının dikkat çeken bir başka özelliği ise "İzlerken Al" oldu. Belirli dizi ve filmlerde karakterlerin üzerindeki kıyafetlerin satın alınabileceği bir altyapı kuran Fox, Hepsiburada ile anlaşma yaparak, bu kıyafetlerin size ulaşmasının önünü açdı.

Ramazan Tugay Kahraman

FOXplay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
683 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

FOXplay, iOS işletim sistemini kullanan cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz bir tür dizi ve film izleme platformudur.

FOXplay, iPhone ve iPad'ler üzerinde çalışan, içerisinde FOX TV'nin içeriklerini ve daha fazlasını barındıran bir tür çevrimiçi dizi ve film platformudur. Uygulamanın özellikleri FOX tarafından aşağıdaki gibi sıralanmış durumda.

  • iOS uygulamamız yenilendi! Güncellenen uygulamamızla FOXplay’de; en sevilen dizilere, filmlere, programlara, yarışmalara ve daha birçok favori içeriğe ulaşabilir, dijitale özel hazırlanan formatları tek tıkla ücretsiz veya dilerseniz abone olarak reklamsız izleyebilirsiniz.
  • FOX ile FOX canlı yayınını, en sevdiğiniz dizi veya programların güncel yayınlarını ve haber bültenlerini takip edebilir; FOXplay ile sevdiğiniz dizi, program ve filmleri dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.
  • Ayrıca FOX ile haftalık yayın akışına kolayca erişebilir favori dizilerin yayın zamanlarını takip ederek beğendiğiniz videoları sevdiklerinizle anında paylaşabilirsiniz.
  • iPhone ve iPad için hazırlanan özel tasarımla dizilerden haberlere, galerilerden videolara birçok özel içeriğe kolaylıkla ulaşabilir; fragman ve bölüm videolarını kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
  • FOX & FOXplay’in yenilenen iOS uygulamasıyla sevdiğiniz dizi, film, program ve haber bültenleri 3G, 4G ve WiFi ile her an, her yerde sizinle...

FOXplay uygulamasının dikkat çeken bir başka özelliği ise İzlerken Al oldu. Bazı film ve dizilerde karakterlerin giydikleri kıyafetleri anında alabilmenizi sağlayna özellikle birlikte, Hepsiburada üzerinden kıyafetlere hızlıca ulaşabiliyorsunuz.

 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FOX TV APK

    FOX TV APK Android uygulaması, canlı TV izleme seçeneğiyle sevdiğiniz dizileri, programları cebinizden izleme rahatlığı sunar. Yayın akışını da takip edebilirsiniz.
  • NOW APK

    NOW APK, yeni dizileri ve programları takip edebileceğiniz bir Android uygulamadır. NOW TV (FOX) çatısı altındaki içeriklere kolaylıkla erişin ve canlı yayınları takip edin!
  • Milyonluk Resim

    FOX Milyonluk Resim uygulamasını Android telefonunuza indirin, Selçuk Yöntem ile canlı olarak yarışın.
  • What, The Fox?

    What, The Fox?, tilkileri kontrol ettiğiniz bulmaca macera oyunu.
  • The Little Fox

    The Little Fox mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Fast like a Fox

    Fast like a Fox, Android için geliştirilen bir platform oyunudur.
  • Flipper Fox

    Flipper Fox, parti planlayıcısı tilki Ollie'ye yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.
  • Fox Adventurer

    Fox Adventurer, yolunu kaybetmiş olan bir tilkiye doğru yolu göstermenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.