FPse

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
461 TOPLAM İNDİRME
2.9 MB DOSYA BOYUTU

PlayStation oyun arşivinizi Android cihazında oynanabilir kılan FPse isimli bu emülatör rakiplerine büyük ölçüde fark atan bir kaliteye sahip.

Türkiye'de konsol tarihinin resmi başlangıcı diyebileceğimiz Sony Playstation, dünya üzerinde beşinci nesil konsol kuşağına ait olsa da ilk kez yurdumuzda yaygın olarak dünya ile aynı anda kullanıcılara yayılmaya başladı. Dünyanın en geniş oyun kütüphanelerinden birine sahip olan ve poligon tasarımlı oyun dünyasının mimarı olan bu konsolun emülatörü Android cihazlarınıza da ulaştı. Mevcut seçenekler arasında en iyi performansı sunan FPse, ne yazık ki paralı ancak ücretsiz olarak sunulan diğer alternatifler gibi saçınızı başınızı yolmanıza sebep olmuyor.

PSX oyunlarını OpenGL ile görüntüleyen FPse, oluşturduğunuz ISO dosyalarını oynatma kabiliyetine sahip. Etkileyici bir arayüzde sunulan bu emülatör aynı zamanda kullanım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. İyi performansla birlikte birçok oyunu da destekleyen FPse, görüntü ve ses konusunda en az sıkıntı yaratan PSX emülatörlerinden biri. Oyun içersinde dilediğiniz an kaydetme seçeneğini size sunan emülatör, yol üstünde ara verdiğinizde bir sonraki oturumda kaldığınız yerden devam etmenizi sağlıyor. Guncon ve Analog Stick desteği olan kontrol arayüzü yetersiz geldiyse Xbox 360, PS3, MOGA ve Nvidia Shield GamePad seçeneklerini kullanmanıza izin veriyor.

Geniş ekran render seçeneği olan FPse, 4:3 ekran oranını sizin cihazınıza uyarlayıp sinematik görüntüyle oyun oynamanızı sağlıyor. Ücretli olması en büyük dezavantaj olsa da PlayStation oyun arşivinizi ISO dosyası olarak FPse üzerinden sorunsuzca çalıştırabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SuN64 Emulator

    Nintendo 64 klasiklerini Android cihazınızdan oynamanızı sağlayan SuperN64, başarılı ve performansıyla ve ücretsiz olmasıyla dikkat çeken bir emülatör.
  • Nostalgia.NES (NES Emulator)

    80'li yıllara damgasını vuran NES oyunlarını Nostalgia.NES (NES Emulator) ile Android cihazınızda oynayabiliyorsunuz.
  • Nostalgia.GBC GameBoy Emulator

    Game Boy ve Game Boy Color oyunlarını çalıştıran Nostalgia.GBC GameBoy Emulator cebinize tüm oyun kütüphanesini sığdırıyor.
  • SuperGNES

    16-bit oyunlarının tarihini yazan SNES konsolu için çıkan bu SuperGNES ile tüm oyun kütüphanenizi Dropbox kullanarak Android cihazınızdan oynayın.
  • PPSSPP

    PlayStation Partable oyunlarını Android cihazınızda oynamanızı sağlayan PPSSPP, en çok tercih edilen PSP emülatörleri arasında yer alıyor.
  • DraStic DS Emulator

    DraStic DS Emulator, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde Nintendo DS oyunlarını oynamanızı sağlayan ücretsiz ve başarılı bir Android emülatörü.
  • Reaper

    Reaper, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sağlam grafiklere sahip bir aksiyon oyunudur.
  • Voyage 4 APK

    Rus ve Alman araçları gibi gerçek araçları içerisinde bulunduran Voyage 4 APK, siz oyunculara gerçekçi bir sürüş yaşatmayı hedefliyor.