Fragment

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
801 TOPLAM İNDİRME
18.05 MB DOSYA BOYUTU

Fragment, çapraz platform desteğine sahip, hızlı, benzersiz ve ücretsiz bir resim görüntüleme programıdır.

Fragment, bilgisayarınızda bulunan dijital fotoğraflarınızı görüntüleyebilmeniz ve onlara çok daha yakından bakabilmeniz için tasarlanmış kullanışlı bir resim görüntüleme programıdır.

Diğer fotoğraf göstericilere göre oldukça farklı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan yazılımın arka plan resmini istediğiniz gibi ayarlama şansına sahipsiniz.

Neredeyse bilinen tüm popüler resim formatları için destek sunan Fragment'ın sahip olduğu yakınlaştırma ve uzaklaştırma özelliğini çok seveceğinize eminim.

Farklı klasörler içerisinde yer alan fotoğraflar için kullanıcılara öncelikle küçük önizleme resimlerini gösteren program sayesinde istediğiniz tüm fotoğraflarınızı doğrudan Facebook üzerine gönderme şansına da sahipsiniz.

Sonuç olarak gerçek anlamda hızlı, kullanışlı, farklı ve ücretsiz bir resim görüntüleme programı olan Fragment'i tüm kullanıcılarımıza öneriyorum.

Fragment Özellikleri:

  • Mükemmel görünümlü kullanıcı arayüzü
  • Facebook'a doğrudan fotoğraf yükleme desteği
  • Seçilen bir klasör içerisinde yer alan tüm resimleri sıradan görüntüleyebilme
  • Seçilen bir klasör içerisinde yer alan resimler için küçük resim önizleme seçeneği
Can Çevrim

Fragment

x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
4.6 MB DOSYA BOYUTU

Fragment mobil cihazlarıyla fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılara hitap eden bir uygulamadır. 4,35 TL’lik bir fiyat etiketine sahip olan uygulama sayesinde çektiğiniz fotoğraflara ilginç geometrik şekiller ekleyebilirsiniz. Uygulamada ekleyeceğiniz şekillerin birçok özelliğini ekranın alt kısmında yer alan ayar mekanizmaları yardımıyla ayarlayabilirsiniz.

Açıkça belirtmek gerekirse çok fazla bir esprisi olmayan, sadece geometrik şekiller ekleyen bir uygulamaya 4,35 TL verilir mi, verilmez mi kararı size bırakıyorum. Play Store’da ücretsiz olarak bulabileceğiniz birçok kamera ve fotoğraf düzenleme uygulaması varken Fragment’in işi biraz zor gibi.

Elbette bu kişisel bir tercih ve uyuglamanın vaat ettiği özellik hoşunuza gittiyse indirip deneyebilirsiniz. Amacınız biraz daha profesyonel bir şeyler yapmaksa diğer popüler alternatiflere yönelmeniz yerinde olacaktır.

Emircan Erdoğan

Fragment

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,550 TOPLAM İNDİRME
10.1 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda resim ve fotoğrafları görüntülemek için bu kullanımı kolay ve ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

Bilgisayarınızda kullanabileceğiniz resim görüntüleme programlarına bir alternatif de Fragment programı olarak karşımıza çıkıyor ve hem hızlı çalışan hem de sade arayüze sahip ve pek çok özellik barındıran bu resim gösterici uygulamayı farklı programlar arayanlara önerebilirim. Uygulamanın sahip olduğu özelliklere dilerseniz kısaca bir göz atalım.

Direkt olarak seçtiğiniz resimleri sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmanıza olanak tanıyan uygulama aynı zamanda iyi düzenlenmiş arayüzü sayesinde resimlerinizi görüntülerken mümkün olduğunca resime ait alan oluşturmaya çalışıyor. Böylece ekran üzerinde onca özelliğe rağmen gereksiz butonlar görmeniz pek mümkün olmuyor. Bunun yanında daha önce görüntülediğiniz resimlerin geçmişini görmek isterseniz Fragment'ın tarihçe bölümüne göz atmanız yeterli.

Eğer resimlerinizin küçük thumbnail'larını da görmek ister ve böylece açmadan önce önizlemelerine ulaşmak isterseniz yine program arayüzündeki bu özellik sayesinde hızlıca hepsinin hangi fotoğraflar olduğunu görebilirsiniz. Uygulama penceresini yeniden boyutlandırdığınızda görüntünün sürekli olarak tam kaldığınız yerden devam etmesi ise sık sık boyutlandırma yapanların işini kolaylaştıracaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • JAlbum

    JAlbum, dijital fotoğraflarınızla beğeninize uygun web albümleri oluşturmanızı sağlar.
  • Fotobounce

    Fotobounce, fotoğraflarınızı arşivleyip düzenleyebileceğiniz kullanışlı bir program.
  • PostcardViewer

    PostcardViewer ücretsiz ve özelleştirilebilir nitelikte bir Flash resim yükleyicisidir.
  • PhotoGrok

    PhotoGrok, bilgisayarınızda yer alan resim dosyalarını hızlı bir şekilde aramanıza ve kategorize etmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • qScreenshot

    Açık kaynak kodlu, tüm platformlarda çalışabilen basit bir ekran yakalama ve düzenleme programıdır.
  • Picsee

    Picsee bir sekmeli bir ortamda fotoğraf ve video görüntüleme olanağı sağlayan bir masaüstü uygulamasıdır.
  • ImageGlass

    ImageGlass, Windows fotoğraf görüntüleme servisi yerine kullanabileceğiniz hafif ve kullanışlı bir fotoğraf görüntüleme programıdır.
  • Picasa

    Picasa ücretsiz olarak sunulan, kullanıcılara fotoğraflarını diledikleri gibi yönetme ve düzenleme imkanı tanıyan kapsamlı bir fotoğraf düzenleme aracı.