Freak Circus Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Freak Circus Racing'te zorlu parkurlarda kaza yapmadan ilerleyip rakiplerimizi yenmeye çalışıyoruz.

Freak Circus Racing, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz, orijinal bölümleriyle dikkat çeken bir yarış oyunu. Alıştığımız yarış oyunlarına bir nebze beceri oyunu dinamikleri eklenerek oluşturulan bu oyun akıllarımızda güzel bir izlenim bırakmayı başardı.

Oyunda birbirinden ilginç araçlara sahip karakterlerin birbirleriyle olan mücadelelerine tanıklık ediyoruz. Engebelerle dolu parkurlarda yol almaya ve bitiş çizgisine en önce varan yarışçı olmaya çalışıyoruz. Elbette bunu başarmak pek kolay olmuyor çünkü önümüzdeki arazi çukurlarla ve tepelerle dolu. Bunları sağ salim aşabilmek için ekranın sağ ve solunda konuşlandırılmış olan pedalları kullanmamız gerekiyor.

Pedallardan sağdaki araca gaz vermek için, soldaki ise fren yapmak için kullanılıyor. Bu iki pedalı uyum içerisinde kullanarak aracımızı dengede tutmamız gerekiyor. Bölümlerden alacağımız puanları kullanarak kendimize çeşitli upgrade'ler satın alabiliyor ve performansımızı arıtrabiliyoruz.

Sürekli olarak değişen ve gelişen oyun yapısı, arkadaşlarımızla mücadele edebileceğimiz skor tablosu ve birbirinden çılgın tasarımlı araçları ile Freak Circus Racing kısa sürede birçok oyunseverin favorisi olacaktır.

Emircan Erdoğan

Freak Circus Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Freak Circus Racing, herkesin büyük beğeniyle oynayabileceği, ilginç ve bir o kadar da eğlenceli bir yarış oyunu.

Freak Circus Racing, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış eğlenceli ve ilginç bir yarış oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda rakiplerimizi geride bırakıp yarışı en önce bitiren isim olmaya çabalıyoruz.

Frea Circus Racing her ne kadar yarış oyunu olsa da dikka çekici oranda beceri oyunu öğeleri içeriyor. Yarıştığımız parkurlarda karşımıza tepeler ve çukurlar çıkıyor. Ekranın üzerinde bulunan gaz ve fren pedalını kullanarak aracımızı bu engebeler üzerinde dengede tutmamız gerekiyor.

Her bölümde karşımıza farklı bir tasarım çıktığı için oynayış stilimizi sürekli olarak değiştirmemiz gerekiyor. Aslına bakacak olursanız bu detay oyunun kısa sürede tekdüze hale gelmesine engel oluyor.

Oyunda karşılaştığımız puanları kullanarak aracımızı upgrade edebiliyoruz. Bu sayede performansımızı artırarak yarışlarda rakiplerimizi daha kolay geride bırakıyoruz.

Eğlenceli grafiklere ve akıcı bir oyun yapısına sahip olan Freak Circus Racing, ücretsiz bir yarış oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Police Drift Racing

    Police Drift Racing Android oyununda arabayı kaydırarak polislerden kaçıyoruz.