Freaky Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Freaky Racing, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz retro araba yarışı oyunu.

Freaky Racing, Android platformunda en zor oynanışa sahip retro yarış oyunu sanırım. Görsel çizgileriyle eski DOS oyunlarının bile gerisinde kalmasına rağmen ilginç şekilde kendisine bağlayan araba yarışı oyununda Formula 1 pistine benzer oldukça dar, sürprizlerle dolu bir yerde yarışıyorsunuz.

Sonsuz oynanış sunan yarış oyununda hangi noktada çıkacağını kestiremediğiniz rakip yarışçılardan çukurlara, en ufak dikkatsizliğinizde yarışa elveda edeceğiniz engellere takılmadan mümkün olduğunca uzun süre gitmeye çalışıyorsunuz. Yol haritasının da olmayışı sürüşü daha da zorlu hale getiriyor.

Aracın kontrolünü sağlamak için ekranın altındaki yön tuşlarını kullanıyorsunuz. Gaz ve fren kullanımı yok. Bu noktada arcade yarış oyunları severlerin de ilgisini çekebilecek bir yapım olduğunu söyleyebilirim.

Erkan Calp

Freaky Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Freaky Racing, piksel görsellere sahip araba yarışı oyunu.

Freaky Racing, piksel stili görselleriyle nostalji yaşatan araba yarışı oyunu. iPhone’da oynaması çok daha keyifli olan retro yarış oyununda F1 pistine benzer yapıda zorlu bir pistte yarışıyoruz. Bizden metrelerce ileride olan rakiplerimizi yakalayıp onları geçmemiz, rakiplerimizin yanından rüzgar gibi geçerken çukurlara da dikkat etmemiz gerekiyor.

iOS platformundaki çoğu araba yarışı oyunu gibi ücretsiz indirilip oynanabilen Freaky Racing’de tek bir arabayla tek bir pistte yarışıyorsunuz. Gaz ve fren olmadığından tüm dikkatinizi yola vermeniz gerekiyor. Keskin virajlar, çukurlar ve yolun ortasında bekleyen rakip yarışçılar sizi zor durumda bırakıyor.

Sonsuz yapıda tasarlanan arcade yarış oyununda az önce de dediğim gibi gaz ve fren kullanmadan gidiyorsunuz. Dolayısıyla sağ ya da sol yön tuşuna dokunmanız yeterli oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Police Drift Racing

    Police Drift Racing Android oyununda arabayı kaydırarak polislerden kaçıyoruz.