Freda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,427 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.

Freda, kitaplarınızı yanınızda taşımak yerine onlarca kitabı Windows tabletinize sığdırma kolaylığı sunan ücretsiz e-kitap okuma uygulamaları arasında. EPUB, FB2, HTML ve TXT kısacası sıklıkla tercih edilen formatlarda hazırlanmış e-kitapları sorunsuzca açabilen uygulamada e-kitapları dinleme şansına da sahipsiniz.

Wndows platformuna özel hazırlanan, evrensel nitelikli uygulama olarak karşımıza çıkan Freda’da kendi kitap koleksiyonunuza erişebildiğiniz gibi Feedbooks, Smaswords ve Gutenberg Project gibi çevrimiçi kataloglardan kitap alıp okuyabiliyorsunuz. Daha da güzeli herhangi bir web sitesinden ve e-posta eklerinden kitapları indirip okuyabiliyorsunuz. E-kitaplarınızda yazı tipini ve rengini ayarlama, sık okuduklarınızı yer imlerine aktarma, anlamını bilmediğiniz kelimeyi öğrenme ve dinleme şansınız var. Beğendiğiniz e-kitapları OneDrive, Dropbox veya Calibre üzerinden arkadaşlarınızla paylaşmanız da mümkün.

Erkan Calp

Freda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Freda, Windows Phone platformundaki en iyi e-kitap uygulamaları arasında.

Freda, dijital ortamda kitap okumayı seven kullanıcılara özel hazırlanmış bir uygulama ve sadece Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor.

Tam özellikli e-kitap uygulaması diyebileceğim Fredda, kendi e-kitaplarımızı okuyabilmenin yanı sıra Feedbooks, Smashwords ve Gutenberg Project gibi çevrimiçi kataloglardan alınan kitapları okumamıza izin veriyor.

Kitap okumanın keyfi elbette sayfaları çevirirken çıkan kokuyla bütünleşince asıl yaşanır ancak onlarca kitabı yanımızda taşımanın zor geldiği vakitlerde Freeda gibi e-kitap okuma uygulamalarına ihtiyaç duyuyoruz. EPUB, FB2, HTML ve TXT formatında hazırlanmış e-kitapları okuyabildiğimiz uygulamada yazı tipi, rengi gibi ayarlamaların, yer imlerine eklemenin yanı sıra çoğu e-kitap uygulamasında rastlamadığımız çeviri özelliği karşımıza çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • CNET

    CNET'in resmi Windows 8 uygulaması ile teknoloji dünyası parmaklarınızın ucunda.
  • Flipboard

    Flipboard, popüler kişiselleştirilebilir magazin dergisidir.
  • Readit

    Readit, Windows platformundaki en iyi Reddit istemcisi.
  • Pocket

    Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.
  • TRT Haber

    TRT Haber ile Türkiye ve Dünya gündemini takip edebilir, ilginizi çeken konularda yazılmış haberlere anında ulaşabilirsiniz.