Free 3GP Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,739 TOPLAM İNDİRME

Free 3GP Converter, popüler video formatlarını cep telefonunuzda oynatabilmeniz için 3GP formatına dönüştüren ücretsiz bir yazılımdır.

NOT: Free 3GP Converter'ın indirme bağlantısı zararlı yazılım uyarısı verdiği için kaldırılmıştır. Aynı kategori altındaki alternatif yazılımlara bu bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz:

https://www.tamindir.com/windows/ses-ve-video/format-donusturuculer/

Free 3GP Converter farklı formatlardaki video dosyalarını cep telefonlarınız üzerinde oynatabilmeniz için 3GP video formatına dönüştürmenize olanak tanıyan ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.

Her ne kadar günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle ve akıllı telefonların artmasıyla 3GP video oynatan cep telefonlarının sayısı azalmış olsa da hala eski telefonları bağlı olan ve elinden düşürmeyen kullanıcılar için yararlı bir yazılımdır.

Programın sade ve kullanışlı arayüzü sayesinde gerçekleştirmek istediğiniz tüm dönüştürme işlemlerini kolayca tamamlayabileceksiniz.

Aynı anda birden çok dosyayı tek seferde dönüştürmenize olanak sağlayan Free 3GP Converter, dönüştürme işlemlerini oldukça hızlı bir şekilde tamamlar ve ortaya çıkan 3GP formatındaki yeni videolar gerçekten çok kalitelidir.

Çoklu dil desteğine sahip olan yazılım Türkçe dilini de desteklediği için birçok kullanıcımız programı rahatlıkla kullanabilirler.

Eğer eski model bir cep telefonunuz varsa ve sadece 3GP formatındaki videoları oynatıyorsa, Free 3GP Converter mutlaka elinizde bulunması gereken yazılımlardan bir tanesi.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinX Free AVI to 3GP Converter

    WinX Free AVI to 3GP Converter ile AVI dosyalarınızı 3GP formatını dönüştürebilirsiniz
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.
  • ABC 3GP Converter

    ABC 3GP Converter, çeşitli formatlardaki video dosyalarını 3GP formatına dönüştürebilen bir programdır.
  • FreeStar 3GP Converter

    FreeStar 3GP Converter, AVI, WMV, VOB, RM, FLV ve MPG gibi çeşitli formatlardaki video dosyalarını 3GP ya da 3G2 formatlarına dönüştüren bir yazılımdır.
  • Xilisoft 3GP Video Converter

    3GP Video Converter ile cep telefonlarında yaygın olarak kullanılan 3GP formatını istediğiniz formata dönüştürebilicek veya medyalarınızı 3GP formatında cep telefonunuza atabiliceksiniz.
  • SMV Converter

    Mov, Mp4, Vob, 3Gp, Mkv, Ogm, Flv formatlarından Smv formatına kolaylıkla video çevirebileceğiniz sade ve kolay kullanımlı video dönüştürücü.
  • AoA iPod/PSP/3GP/MP4 Converter

    Popüler her formattaki videolarınızı taşınabilir cihazlarınızda oynatılabilir hale getirmek için kullanabileceğiniz bu gelişmiş format dönüştürme aracı ile artık nerede olursanız olun taşınabilir medya oynatıcınız ile videoların
  • WinX Free AVI to WMV Converter

    WinX Free AVI to WMV Converter ücretsiz bir video format dönüştürme programıdır