Free Auto Clicker

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
3.9/5 ZİYARETÇİ
12,475 TOPLAM İNDİRME

Free Auto Clicker, otomatik fare tıklamaları yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif programlar için çeşitli araçlar kategorisine göz atabilirsiniz.

Free Auto Clicker, kullanıcıların belirli zaman aralıklarında ekranın istedikleri bölümüne tıklayabilmeleri için geliştirilen ücretsiz ve kullanışlı bir yardımcı programdır.

Program sayesinde gerçekleştirmeniz gereken tıklama bazlı görevleri otomatiğe bağlayarak, bilgisayarınız başında olmadığınız zamanlarda bile görevlerinizi yerine getirebilirsiniz. Özellikle çevrimiçi tarayıcı oyunlarıyla ilgilenen kullanıcıların çok işine yarayacağını düşündüğüm Free Auto Clicker, istediğiniz zaman aralıklarında sizin için gerekli tıklamaları gerçekleştirecektir.

Kullanımı oldukça kolay olan uygulama öncelikle sizin yaptığınız fare hareketlerini ve tıklamalarını kaydeder. Sonrasında sizin belirleyeceğiniz zaman aralıklarında kaydetmiş olduğunuz fare hareketlerini ve tıklamaları otomatik olarak sizin yerinize gerçekleştirir.

Yapmanız gereken işleri veya oynadığınız tarayıcı oyunlarını çok daha zahmetsizce tamamlamanıza veya oynamanıza olanak sağlayan Free Auto Clicker'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Auto Clicker Free

    Mouse Auto Clicker Free, çeşitli görevleri otomatikleştirmek için fare tıklamalarını ayarlayabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı yazılımdır.
  • Cok Free Auto Clicker

    Cok Free Auto Clicker ile fare tıklamalarını otomatik hale getirebilirsiniz
  • Free Auto Shutdown

    Free Auto Shutdown, bilgisayarınızı otomatik olarak kapanması için zamanlayabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı programdır.
  • Auto Mouse Clicker

    Auto Mouse Clicker, bilgisayarınızın klavyesi yardımıyla farenizi kontrol edebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Free Mouse Clicker

    Free Mouse Clicker, otomatik fare tıklamaları yapmak için geliştirilen ücretsiz ve oldukça kullanışlı bir programdır.
  • Mouse Clicker

    Mouse Clicker ile fare tıklamalarını otomatik hale getirebilirsiniz
  • AutoClick (Mouse Auto Clicker)

    AutoClick, çok sayıda tıklama tekrarı gerektiren programlarda ve oyunlarda kaydedilen tıklama hareketlerini parmağınızı yormadan yapan programdır.
  • Dabel Auto Timer

    Dabel Auto Timer, istediğiniz bir saatte bilgisayarınızı otomatik olarak kapatmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir programdır.