Free CD to WAV MP3 WMA AMR AC3 AAC Ripper

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12,977 TOPLAM İNDİRME
3.98 MB DOSYA BOYUTU

Müzik CD'lerinizi daha kolay kullanım ve ulaşım için veya taşınabilir müzik aygıtlarına aktarmak istediğinizde bilgisayarınıza kaydetmeniz gerekiyorsa, en popüler ses dosya formatlarında kayıt için bu ücretsiz aracı kullanabilirsiniz.

Free CD to WAV MP3 WMA AMR AC3 AAC Ripper programı adındanda kolaylıkla anlayabileceğiniz gibi sahip olduğunuz müzik CD'lerini bilgisayarınıza kaydetme konusunda size çeşitli alternatif dosya formatları sunan ücretsiz ve işlevsel bir araç.

Audio CD'ler üzerindeki track dosyalarını hızlı ve iyi kaliteli ses dosyaları olarak WAV, MP3, WMA, AMR, AC3, ACC formatlarında bilgisayarınıza kaydedebilir ve daha sonra CD'yi bilgisayarınıza takmaya gerek kalmadan artık bu ses dosyalarını dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Basit bir görünüme sahip olan programda seçenekleri ve ayarları kendiniz kişiselleştirerek kayıt işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • #1 CD Ripper 1.72.3

    #1 CD Ripper programı ile Müzik CD'lerinizde ki Track dosyalarını başka ek bir programa ihtiyaç duymadan direkt olarak WAV, MP3, WMA, yada OGG Vorbis dosya formatına dönüştürebilirsiniz.
  • MP3 CD Ripper 2.5

    CDlerinizi ripleyin ve en favori şarkılarınızı MP3, WMA, veya WAV dosya formatlarına dönüştürüp kaydedin.
  • Topee CD Ripper 1.2.56

    Topee Cd Ripper ile ses dosyalarınızı mükemmel kalitede MP3, WAV, WMA veya OGG formatına dönüştürebilirsiniz. Program gecici dosya oluşturmaksızın dogrudan ceviri yapabilir.
  • Freemake Free Audio Converter

    MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, M4A, OGG gibi tüm popüler ses formatlarını destekleyen yepyeni ve ücretsiz bir format dönüştürücü.
  • Free MP3 CD Ripper

    Free MP3 CD Ripper sayesinde elinizdeki ses CD'lerini direkt olarak MP3 olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • 123 CD to MP3 Ripper 5.20

    123 CD to MP3 Ripper programı ile Müzik CD`lerinizde ki Track dosyalarınızı, basit ve hızlı ....
  • FreeRIP

    Ücretsiz format dönüştürücü FreeRIP ile CD'lerinizi MP3, FLAC, OGG, WAV ve WMA formatlarıda dijital müzik dosyalarına hızlı ve kolay bir şekilde çevirebilirsiniz.
  • CD to WMA MP3 Ripper

    CD to WMA MP3 Ripper, müzik CD'leri üzerinde yer alan şarkıları bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz başarılı bir yazılımdır.