Free Color Splash Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,930 TOPLAM İNDİRME
7.26 MB DOSYA BOYUTU

Free Color Splash Maker, resim dosyalarınıza sıçrama efektleri ekleyebileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.

Free Color Splash Maker, resimlerinize siyah beyaz efekti ekleyen ve ardından istediğiniz bölümlerde orijinal resmin renklerine sıçrama yapmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.

Resimlerinizi geliştirmek ve daha güzel görünmelerini sağlamak için kullanabileceğiniz bu ücretsiz uygulama sayesinde hazırladığınız resimleri, arkadaşlarınızla paylaşarak onları şaşırtabilirsiniz.

Kullanıcı arayüzü oldukça sade ve kullanışlı olarak tasarlanan programın kullanımı oldukça kolaydır. Program sürükle bırak desteğine sahip olmadığı için dosya yöneticisi ile program içerisine ekleyeceğimiz fotoğraflar üzerinde kendi seçeceğimiz boyuttaki fırça ile düzenleme işlemlerini gerçekleştirebiliyoruz.

Siyah beyaz olarak açılan fotoğraflarımızın istediğimiz bölümlerini tekrar renklendirerek, mükemmel fotoğraflar elde edebiliyoruz.

Fotoğraflar üzerine farklı resim efektleri uygulamayı seviyorsanız Free Color Splash Maker mutlaka denemeniz gereken bir program.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free GIF 3D Cube Maker

    Free GIF 3D Cube Maker resim dosyalarınızı kullanarak animasyonlu üç boyutlu küpler hazırlayabileceğiniz bir grafik uygulamasıdır.
  • Free Gif Collage Maker

    Free Gif Collage Maker adlı basit yazılım sayesinde kolayca GIF formatında kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Free GIF Face Off Maker

    Free GIF Face Off Maker ile fotoğraflar üzerindeki kişilerin yüzlerini değiştirebilir ve yüzlere animasyonlar ekleyebilirsiniz.
  • Free Photo Collage Maker

    Free Photo Collage Maker ile kolayca kendi kolajlarınızı hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Free Collage Maker

    Free Collage Maker, bilgisayarınız üzerinde yer alan resimlerle kolayca kendi kolaj çalışmalarınızı hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Free Face Off Maker

    Free Face Off Maker, dijital fotoğraflarınız üzerinden yüzleri keserek farklı resimler üzerine yapıştırabileceğiniz eğlenceli bir yazılımdır.
  • Free GIF Effect Maker

    Free GIF Effect Maker ile kendi fotoğraflarınızı hareketli GIF dosyası haline getirebilir ve eğlenceli sonuçlar elde edebilirsiniz.
  • Free GIF Text Maker

    Free GIF Text Maker, hareketli yazı hazırlama yada hareketli yazılarınızı GIF üzerine eklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.