Free Convert M4A To MP3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
448 TOPLAM İNDİRME

Elinizdeki M4A ve AAC formatındaki ses dosyalarını MP3 ve diğer popüler ses formatlarına çevirmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Format Dönüştürücüler kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Free Convert M4A to MP3 programı, adından da anlayabileceğiniz gibi AAC ve M4A formatındaki ses ve müzik dosyalarını kolayca diğer formatlara dönüştürebilmek için kullanabileceğiniz uygulamalardan bir tanesi. Bu formatlar her ne kadar oldukça az bulunsalar da maalesef çeşitli dosya paylaşım sitelerinde hala denk gelinebiliyorlar. Dolayısıyla tüm cihazlarınızda en kolay yoldan dinlemek için bunları başka müzik formatlarına dönüştürmeniz gerekiyor.

Girdi dosyalarını belirledikten sonra, çıktı formatlarından birisini seçebiliyorsunuz ve daha sonra sampling rate, bitrate, ses kanalları, ses düzeyi ve çok daha fazlasını belirledikten sonra hemen dönüştürme işlemine başlayabiliyorsunuz. Programın AAC ve M4A formatlarını dönüştürebildiği formatlar arasında şunlar yer alıyor: MP3, FLAC, AIFF, WMA, WAV, OGG, AC3, AMR, MP2 ve AU. Dolayısıyla desteklenen dosya formatlarına en kolay yoldan ulaşabiliyor ve en çok desteklenen diğer ses dosyası formatlarında müziklerinizi alabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Easy M4A to MP3 Converter

    Free Easy M4A to MP3 Converter, m4a ses dosyalarınızı mp3'e çevirmenize yarayan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • Free Convert MP3 To WAV

    Free Convert MP3 To WAV, MP3 formatlı ses dosyalarınızı kolayca diğer formatlara dönüştürmeye yarayan ücretsiz ve etkili bir dönüştürme programıdır.
  • Free Convert MP4 To MP3

    MP4 formatındaki video ve ses dosyalarını MP3 formatına dönüştürmek için ücretsiz ve kolay kullanımlı bir program.
  • 123 Convert YouTube To MP3

    123 Convert YouTube To MP3 ile YouTube videolarını mp3 olarak kaydedebilirsiniz
  • Dream MP3 Convert

    Dream MP3 Convert, ses dosyalarını MP3 formatına dönüştürebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • Free AVI to MP3

    Free AVI to MP3 ile videolarınızdan ses dosyaları yaratabilirsiniz
  • Free AVI To MP3 Converter

    Free AVI To MP3 Converter, AVI uzantılı video dosyalarını MP3 uzantılı ses dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.