Free DivX Player

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13,812 TOPLAM İNDİRME
28.62 MB DOSYA BOYUTU

Free DivX Player, DivX ve XviD formatlı video dosyalarını izlemenize olanak sağlayan modern ve sezgisel bir medya oynatıcıdır.

Kullanıcıların DivX ve XviD formatlı medya dosyalarını izleyebilmeleri için geliştirilmiş kullanışlı ve güvenilir bir medya oynatıcı olan Free DivX Player, sade tasarımı sayesinde oldukça kolay kullanılabilmektedir.

Programın arayüzü tüm kullanıcıların rahatlıkla kullanabilmesi için oldukça basite indirgenmiştir ve programın kullanıcı arayüzü sadece temel oynatma özelliklerinin yer aldığı ana bir pencereden oluşmaktadır.

Free DivX Player'ın diğer medya oynatıcılara göre sabit diskiniz üzerinde daha çok yer kaplamasının nedeniyse içerisinde birlikte gelen ses ve video codeclerinden kaynaklanmaktadır. Bu codecler sayesinde divx ve xvid dosya uzantısına sahip olan tüm videoları sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz.

Videoları oynatırken herhangi bir şekilde takılma, atlama, donma ve benzeri sıkıntılar yaşamayacağınız bir oynatıcı olan Free DivX Player, aynı zamanda sistem kaynaklarını oldukça düşük miktarlarda kullanmaktadır.

Ayrıca programın içerisinde entegre olarak gelen bir oynatma listesi ve çalma listesi karıştırma özelliği de yer almaktadır. Bu sayede favori videolarınızı oynatma listelerinize ekleyerek, istediğiniz zaman hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz.

Amacınız sadece film arşivinizde yer alan divx ve xvid dosya uzantıları oynatmaksa, oldukça sade ve basit bir medya oynatıcı olan Free DivX Player'ı deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ace Divx Player 2.1

    Divx mpeg mpv mpa mp3 mp4 avi asf CDA DAT formatlarını çalıştırma özelliklerine sahip...
  • Ace Media Player

    Ace Media Player, DivX, QuickTime, Real Media ve Windows Medya formatlarını destekleyen ücretsiz evrensel bir medya oynatıcıdır.
  • Artisan DVD/DivX Player

    En popüler video, ses ve resim dosya formatlarını destekleyen, çok fazla gelişmiş özellik bulundurmayan, kullanışlı ve ücretsiz bir medya oynatıcı.
  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • Zoom Player Free

    Zoom Player Free, Windows işletim sistemli bilgisayarınız için tasarlanmış güçlü bir medya oynatıcısıdır.
  • Free Flash Player

    Free Flash Player'ı kullanarak FLV ve SWF dosyalarını ücretsiz ve hızlı bir şekilde oynatabilirsiniz.
  • Free MP4 Player

    Free MP4 Player, kullanıcıların MP4 uzantılı video dosyalarını oynatabilecekleri ücretsiz bir MP4 oynatıcıdır.
  • Free CD Player

    Free CD Player, müzik CD'leri üzerinde yer alan favori şarkılarınızı dinleyebileceğiniz basit bir oynatıcıdır.