Free Driver Backup

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
17,463 TOPLAM İNDİRME

Free Driver Backup ücretsiz bir sürücü yedekleme yazılımıdır.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Yedekleme kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Bilgisayarımızda kullandığımız donanımlar Windows'ta çalışabilmek için belli sürücüleri yüklememizi gerektirirler. Bilgisayarımıza virüs girmesi gibi sebeplerden ötürü format attığımızda ve Windows'u yeniden yüklediğimizde bu sürücüleri maalesef tekrar yüklememiz gerekir.

Bunun yanında mevcut sürücüleri güncellediğimizde sürücünün sistemimizle uyumsuzluğundan dolayı mavi ekran gibi hatalar alabiliriz. Bu gibi durumlarda sürücüleri eski haline döndürmek gerekir.

İşte Free Driver Backup size bu problemleri çözmek için kolay bir yol sunan ücretsiz bir sürücü yedekleme yazılımıdır. Free Driver Backup sisteminizde yüklü donanım sürücülerini tespit eder ve bu sürücüleri güvenli bir konuma yedekleyerek burada saklar. Program bu sürücüleri geri yüklemeniz için de size yardımcı olmaktadır.

Uygulama hemen hemen bütün donanım sürücülerini yedeklemektedir. Fare, klavye, ses, ekran kartı, ağ sürücülerini tespit edip yedekleyebilen Free Driver Backup bu sürücüler hakkında detaylı bilgileri de görüntülemenize yardımcı olur.

Free Driver Backup sürücü yedeklemenin yanında tarayıcı çerezlerini, Internet Explorer yer imlerini ve kayıt defterini yedeklemenize de imkan tanır.

Not: Program kurulum esnasında tarayıcı anasayfanızı ve varsayılan arama motorunuzu değiştirebilecek ek yazılımlar yükleme önerisinde bulunmaktadır. Programı çalıştırabilmek için bu eklentileri yüklemenize gerek yoktur. Eğer bu eklentilerden etkilendiyseniz aşağıdaki yazılımlar ile tarayıcınızı varsayılan ayarlarına geri dönürebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Static Outlook Express Backup Free

    E-postalarınız Outlook Express Backup Free ile güvende kalacak.Bir çok yedekleme aracı belgeler konusunda çok gelişmiş olsa da aynı işi e-postalarınız üzerinde yapabilen program sayısı nispeten azdır.
  • TSR Backup Software FREE

    TSR Backup Software FREE programını kullanarak değerli dosyalarınızı kolay ve hızlı bir şekilde yedekleyebilirsiniz.
  • Ocster Backup Free

    Ücretsiz ve kolay kullanıma sahip Ocster Backup Free siz bilgisayar başında olmasanız bile belirlenen saatlerde veya otomatik olarak bilgisayarınızı yedeklemenizi sağlar.
  • EASEUS Todo Backup

    EaseUS Todo Backup Free sayesinde bilgisayarınız üzerinde bulunan her türlü veriyi güvenle ve hızlı bir şekilde yedekleyebilirsiniz.
  • TSR Continuously Backup Free

    Bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörleri yedeklemek için bu ücretsiz programı deneyebilirsiniz.
  • Auto Backup Software

    Auto Backup Software el ile ya da otomatik olarak yedekleme yapmak iin tasarlanm bir veri yedekleme yazlmdr
  • Comodo Backup

    Comodo Backup, ücretsiz olarak sunulan bir yedekleme ve yedek yükleme programıdır.
  • Simple Data Backup

    Simple Data Backup, ücretsiz, hızlı ve basit bir yedekleme programıdır.