Free GIF 3D Cube Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,437 TOPLAM İNDİRME
7.22 MB DOSYA BOYUTU

Free GIF 3D Cube Maker resim dosyalarınızı kullanarak animasyonlu üç boyutlu küpler hazırlayabileceğiniz bir grafik uygulamasıdır.

Free GIF 3D Cube Maker, dijital fotoğraflarınızı kullanarak üç boyutlu ve animasyonlu fotoğraflar hazırlayabileceğiniz basit bir grafik yazılımıdır.

3 Boyutlu dönen bir küp şeklinde hazırlayabileceğiniz GIF formatındaki animasyonlar için yapmanız gereken şey oldukça basittir. Öncelikli olarak program içerisine, küp üzerinde yer almasını istediğiniz resimleri eklemelisiniz ve ardından kübün dönüş hızını, dönüş yönünü ve boyutunu ayarladıktan sonra karşınıza gelen animasyonu GIF formatında bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Aynı anda program üreticisinin sitesi üzerine de kaydedilen hazırladığınız animasyonların bağlantı adreslerini, isterseniz doğrudan arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Ayrıca hazırladığınız animasyonları anlık olarak programın arayüzü üzerinden görüntüleyebilir ve yaptığınız değişikliklerin ne gibi etkiler yarattığını takip edebilirsiniz.

Kendinize ait fotoğrafları üç boyutlu bir küp üzerinde görüntülemek isterseniz Free GIF 3D Cube Maker'ı kullanabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Gif Collage Maker

    Free Gif Collage Maker adlı basit yazılım sayesinde kolayca GIF formatında kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Free GIF Face Off Maker

    Free GIF Face Off Maker ile fotoğraflar üzerindeki kişilerin yüzlerini değiştirebilir ve yüzlere animasyonlar ekleyebilirsiniz.
  • Free GIF Effect Maker

    Free GIF Effect Maker ile kendi fotoğraflarınızı hareketli GIF dosyası haline getirebilir ve eğlenceli sonuçlar elde edebilirsiniz.
  • Free GIF Text Maker

    Free GIF Text Maker, hareketli yazı hazırlama yada hareketli yazılarınızı GIF üzerine eklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Free 3D Photo Maker

    Fotoğraflarınızı 3 boyutlu hale getirmenizi sağlayan basit bir programdır.
  • Free Color Splash Maker

    Free Color Splash Maker, resim dosyalarınıza sıçrama efektleri ekleyebileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Banner Maker Pro 6.0.7

    Web tabanlı reklam (banner),buton,hareketli gif, logo ve imaj reklamları hızla hazırlayabileceğiniz bir yazılım.
  • Free Video to GIF

    Free Video to GIF ile videolarınızı GIF animasyonlara dönüştürebilirsiniz