Free Gif Collage Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,668 TOPLAM İNDİRME
7.68 MB DOSYA BOYUTU

Free Gif Collage Maker adlı basit yazılım sayesinde kolayca GIF formatında kolajlar oluşturabilirsiniz.

Free Gif Collage Maker ile kendi seçeceğiniz farklı fotoğraf karelerini kullanarak kolayca animasyonlu kolajlar oluşturabilirsiniz.

Özel arka plan renklerini destekleyen yazılım içerisinde ayrıca 12 adet farklı fotoğraf çerçevesi de kullanıcıları bekliyor.

JPEG ve PNG formatındaki resim dosyalarını program içerisine aktararak gerekli düzenleme işlemlerini yaptıktan sonra GIF formatında animasyonlu kolajlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca isterseniz hazırladığınız GIF formatındaki kolajları internet üzerinde yayınlabilir ve kolayca arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Free Gif Collage Maker resim koleksiyonlarına hareket katmak isteyen kullanıcıların mutlaka denemesi gereken programlar arasında yer alıyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Photo Collage Maker

    Free Photo Collage Maker ile kolayca kendi kolajlarınızı hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Free Collage Maker

    Free Collage Maker, bilgisayarınız üzerinde yer alan resimlerle kolayca kendi kolaj çalışmalarınızı hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Free GIF 3D Cube Maker

    Free GIF 3D Cube Maker resim dosyalarınızı kullanarak animasyonlu üç boyutlu küpler hazırlayabileceğiniz bir grafik uygulamasıdır.
  • Free GIF Face Off Maker

    Free GIF Face Off Maker ile fotoğraflar üzerindeki kişilerin yüzlerini değiştirebilir ve yüzlere animasyonlar ekleyebilirsiniz.
  • Free GIF Effect Maker

    Free GIF Effect Maker ile kendi fotoğraflarınızı hareketli GIF dosyası haline getirebilir ve eğlenceli sonuçlar elde edebilirsiniz.
  • Free GIF Text Maker

    Free GIF Text Maker, hareketli yazı hazırlama yada hareketli yazılarınızı GIF üzerine eklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Picture Collage Maker Pro

    Picture Collage Maker Pro, dijital fotoğraf arşivinizi eşsiz kolajlara dönüştürebileceğiniz profesyonel bir kolaj hazırlama programıdır.
  • Free Color Splash Maker

    Free Color Splash Maker, resim dosyalarınıza sıçrama efektleri ekleyebileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.