Free GIF Face Off Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,769 TOPLAM İNDİRME
7.51 MB DOSYA BOYUTU

Free GIF Face Off Maker ile fotoğraflar üzerindeki kişilerin yüzlerini değiştirebilir ve yüzlere animasyonlar ekleyebilirsiniz.

Free GIF Face Off Maker farklı animasyonlar üzerine, arkadaşlarınızın yüzünü veya kendi yüzünüzü ekleyebileceğiniz oldukça eğlenceli bir programdır.

Hazır animasyonlar arasından istediğinizi seçerek başlayacağınız işleme, daha sonra kendi fotoğrafınızı seçerek devam ediyorsunuz. En son adımda size veya arkadaşınıza ait fotoğraf üzerinde basit bir adım olan yüz kesme işlemini gerçekleştirerek doğrudan animasyon üzerine ekleyebiliyorsunuz.

Hareketli animasyon üzerine eklemiş olduğunuz yüzle ilgili kontrast, parlaklık, doygunluk ve benzeri ayarları yaparak, animasyonla oldukça uyumlu bir şekilde görünmesine olanak sağlayabiliyorsunuz.

Hazırlamış olduğunuz animasyonları daha sonrasında bilgisayarınıza kaydederek arkadaşlarınızla paylaşabilir ve insanları kahkahalara boğabilirsiniz.

Özellikle kullanıcıları eğlendirmek amacıyla tasarlanan bir program olan Free GIF Face Off Maker'ı çok seveceğinize eminim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Face Off Maker

    Free Face Off Maker, dijital fotoğraflarınız üzerinden yüzleri keserek farklı resimler üzerine yapıştırabileceğiniz eğlenceli bir yazılımdır.
  • Free Gif Collage Maker

    Free Gif Collage Maker adlı basit yazılım sayesinde kolayca GIF formatında kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Free GIF 3D Cube Maker

    Free GIF 3D Cube Maker resim dosyalarınızı kullanarak animasyonlu üç boyutlu küpler hazırlayabileceğiniz bir grafik uygulamasıdır.
  • Free GIF Effect Maker

    Free GIF Effect Maker ile kendi fotoğraflarınızı hareketli GIF dosyası haline getirebilir ve eğlenceli sonuçlar elde edebilirsiniz.
  • Free GIF Text Maker

    Free GIF Text Maker, hareketli yazı hazırlama yada hareketli yazılarınızı GIF üzerine eklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Face Off Max

    Face Off Max ile kendi yüzünüzü başka bedenlere yerleştirerek eğlenceli fotoğraflar oluşturabilirsiniz.
  • Free Color Splash Maker

    Free Color Splash Maker, resim dosyalarınıza sıçrama efektleri ekleyebileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Banner Maker Pro 6.0.7

    Web tabanlı reklam (banner),buton,hareketli gif, logo ve imaj reklamları hızla hazırlayabileceğiniz bir yazılım.