Free Gmail Backup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
738 TOPLAM İNDİRME
16.97 MB DOSYA BOYUTU

Free Gmail Backup, Gmail hesabınızdaki e-posta ve içlerindeki ekleri yedeklemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir yazılım.

Free Gmail Backup, adından da anlayacağınız üzere basit olarak Gmail hesaplarınızdaki e-postaların ve içlerinde yer alan ek dosyalarının tamamını yedekleme özelliğine sahip olan tamamen ücretsiz bir program.

Özellikle kişisel ya da iş amaçlı olarak önemli e-postalar alan ve gönderen kişilerin işine yarayacak olan programın kullanımı da tıpkı program gibi basit. Program ile e-postalarınızı yedeklemek istediğinizde bir önceki yedekleme işleminde yedeklenen e-postalarınız yedeklenmiyor ve böylece sadece yeni olanları yedekleyerek çok daha kısa sürede işlemlerinizi halledebiliyorsunuz.

Önemli e-posta ve dosyaların güvenliğini sağlamak için oldukça önemli olan yedekleme sayesinde hesabınız hacklenirse, bir hata nedeniyle e-posta silinirse, internet bağlantınız olmazsa, Gmail kullanım kotanızı aşarsanız ya da hesabınıza virüs bulaşırsa yedeklediğiniz e-posta ve ekleri kullanarak eskiye dönüş sağlayabilir ve istediğiniz tüm e-postalarınıza ulaşabilirsiniz. Seçeceğiniz e-postalarını teker teker ya da toplu olarak geri getirebilme özelliğ program üzerinde mevcut.

Yedekleme geçmişinize dilediğiniz zaman bakabileceğiniz programın zaman zaman hayat kurtaracağını düşünüyorum ve yazının başında da dediğim gibi Gmail hesabı ile önemli e-postalar gönderip alan herkesin kullanmasını tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BackRex Mail Backup

    BackRex Mail Backup ile sık kullandığınız e-posta programlarındaki ayarlarınızı, e-posta mesajlarınızı yedekleyebilirsiniz.
  • KLS Mail Backup

    KLS Mail Backup Windows Mail, Outlook Express, Mozilla Thunderbird ve Firefox profillerinizdeki e-postaları yedekleyerek güvenli bir şekilde saklamanızı sağlayacak.
  • Gmail Herald

    Gmail Herald, gmail mail hesabınızı kontrol edip yönetebileceğiniz güzel ve ücretsiz bir program.
  • Scott's Gmail Alert

    Scott's Gmail Alert, Gmail üzerinden e-posta hizmeti alan kullanıcılar için hazırlanmış kullanışlı bir bildirim programı.
  • Gmail Peeper

    Gmail Peeper programı sayesinde kolaylıkla Gmail hesabınızı otomatik olarak kontrol ettirebilirsiniz.
  • Gmail Notifier Pro

    E-Posta'larınızı Gmail Notifier Pro ile kolayca ve düzenli bir şekilde takip edebilirsiniz.
  • Static Outlook Express Backup Free

    E-postalarınız Outlook Express Backup Free ile güvende kalacak.Bir çok yedekleme aracı belgeler konusunda çok gelişmiş olsa da aynı işi e-postalarınız üzerinde yapabilen program sayısı nispeten azdır.
  • Google Mail Checker

    Chrome tarayıcınız üzerinden e-postalarınızı takip etmek ister misiniz? Gelen kutunuzu sizin için kontrol eden Google Mail Checker, Gmail hesabınıza yeni posta gelince sizi uyarır.